Denne person type får mest sex

Denne person type får mest sex

SPAR MANGE PENGE

Sådan får du mere sex!

Hvis du har luret på, hvordan du kan blive mere tiltrækkende overfor det modsatte køn og få mere sex, så er løsningen faktisk ret simpel. Kort sagt må du nemlig give noget, hvis du vil have noget!

Forskning fra University of Guelph og Nipissing University viser nemlig, at mennesker, der hjælper andre, ikke blot virker mere tiltrækkende på det modsatte køn, men også har flere sexpartnere og generelt har hyppigere sex.

SEX I DAG?

Forskere interviewede mere end 800 personer om deres forhold til det modsatte køn og deres tilbøjelighed til at hjælpe andre, og her var konklusionen, at de hjælpsomme typer fik mest sex – uanset hvor gamle de var, eller hvordan deres personlighed var i øvrigt.

Undersøgelsen bekræfter forskerne i tidligere studier, der blandt andet har vist, at både mænd og kvinder generelt er mest tiltrukket af personer, der har en eller form for hjælpsom side. Selvom den nye undersøgelse viser, at kvinder også kan drage seksuel fordel af at være hjælpsomme, afslører den dog også, at mænd er dem, der får klart det største seksuelle udbytte af at være hjælpsomme.

Skulle man være blevet inspireret til at hive sin mere hjælpsomme, uselviske side frem i lyset i håbet om mere sex, kan det nævnes, at de hjælpsomme mennesker i undersøgelsen blandt andet hjalp andre ved at være bloddonorer, hjælpe fremmede mennesker over gaden, hjælpe studiekammerater med opgaver eller en fræk hånd og give donationer til velgørenhed.

Kilde: British Journal of Psychology

porno med danske piger