Hvem får mest sex! Gifte eller Skilte?

Hvem får mest sex! Gifte eller Skilte?

SPAR MANGE PENGE

Ærlige historier om skilte og giftes sexliv.

Skal du skifte din nuværende partner ud for at få bedre og mere sex? Du har sikkert hørt det, din skilte veninde har fundet en ny mand og får nu det bedste sex. Eller din skilte kammerat, der har fundet en ny kæreste, som bare er ufatteligt fræk og med på den værste.

Spænding, intenst begær og eksperimenterende oplevelser på sjove steder er som regel ikke daglig kost i det gamle, monogame parforhold.

ny partner efter skismisse

Sex med en ny partner har den fordel, at mange føler sig mere frie til at vise nye sider af sig selv end med en nuværende langtidspartner. Vi kommer ofte til at sidde fast i nogle roller, som gør det svært at tænke og handle helt frit og udleve sin frække drømme.

Sammenligner man et helt almindeligt parforholdssexliv med et aktivt og udadvendt singleliv, så vil single-sexlivet fremstå mest frit og spændende. Sammenligner man derimod et velfungerende parforholds sexliv med en sexlivet hos en person, der hverken har kæreste eller elskere, så vil parforholdssexlivet nok være at foretrække for de fleste.

Uvidenskabelig undersøgelse

Her på siden er der mange historier fra danske kvinder og mænd hvor de beretter om deres affære med andre gifte eller skilte. Det ser faktisk ud til at de hedeste affære er når man laver det forbudte med andre mens man er i et fast parforhold? måske er det krydderi til hverdagen?, spændingen og suset i kroppen?, risikoen for at blive opdaget eller rent og skært bare sex – lyster og behov der mødes!?

SEX I DAG?

Kig selv igennem de mange historier og find selv ud af om det er de gifte eller skilte der får mest sex eller hvem der får det bedste sex?

Tør du læse med? der er både risiko for at du kan genkende nogle du kender i historierne, men også at du selv skulle få lyst til et lille sidespring, bare lige for at mærke den der følelse i kroppen.

Læs om dine venners, naboeres, kollegaers og familiens forbudte møder med gifte og skilte, for noglegange er livet mere spændingsfyldt efter en skilsmisse end det er i det faste ægteskab.

 

Fakta fra troværdig Dansk undersøgelse (Projekt SEXUS)

  • Københavnerne er oftest deres kæreste eller ægtefælle utro
  • 23,1 % af mænd har været utro
  • 13,8% af kvinderne har været utro
  • Aldersgruppen fra 55-74 år er mest utro
  • Gifte mænd og kvinder er mere utro end folk der er kærester
  • De unge mellem 15-24 er mindst utro
  • Gennemsnitlige skilsmisseprocent i Danmark ligget på ca 50%

Hvorfor blive skilt når man kan have sex med andre mens man er gift?

Denne tese virker til at være nogle gifte kvinder og mænds mantra, når man ser på statistikkerne og læser de mange historier hvor ægtefolk og par i fast forhold har udenoms affære, for at få dækket deres behov, prøve noget nyt eller bare for spændinges skyld og have det sjovt. Vil du også have det mere sjovt? besøg scor.dk, eller nogle af de andre dating hjemmesider hvor man nemt kan møde andre der er gifte eller i fast forhold, som også ønsker at blive begæret og mærke suset igen.

Fordele ved at gifte har affære med gifte, er at begge parter har noget at miste og dermed er mere påpasselig, plus risikoen for at nogle af dem forelsker sig, er betydelig mindre da de allerede er afsat.

porno med danske piger