Deres første oplevelse med en mega stor penis! (fortællinger)

Deres første oplevelse med en mega stor penis! (fortællinger)

SPAR MANGE PENGE

Læs om kvinders debut med veludrustet mænd.

Kvinder fortæller om deres første oplevelse med en pik langt over gennemsnittet. Aldrig før havde de prøvet en så stor pik – er de blevet skræmt af det? eller vil de nu kun have sex med fuldvoksne pikkemænd.

Vil du have en større og tykkere pik? køb en penispumpe eller penis-forlænger

Sex med mænds store kønsorganer: Mange kvinder tænder i fantasien på en veludstyret mand med en stor, tyk og lang pik – noglegange bliver drømme til virklighed.

Tændt, liderlig, nervøs og lidt bange på samme tid.

Når piger eller kvinder tager en fyr med hjem fra byen, eller mødes på en fræk tinder date, ved de aldrig hvad der gemmer sig i bukserne på manden. Der er både chance for at blive slemt skuffet og meget overrasket når dilleren kommer frem, de fleste møder en gennemsnitlig penis størrelse, men nogle får også tilfældigvis MR big med hjem.

DANSKE PIGERS OPLEVELSER DA DE BLEV KNEPPET AF EN STOR PIKJackpot eller skræmt fra vid og sans!?

Historier hvor kvinder beretter om deres uforglemmelige møde med den største pik. Penis størrelsen betyder ALT for disse kvinder (Size Queens)

AMALIE 25 ÅR: For nogle år siden var jeg ret forelsket i denne fyr, der optrådte i mit yndlings reality tv-program. Jeg var fan og fulgte følge hans Instagram. En dag lagde han mærke til mig fra en kommentar jeg havde skrevet, han sendte mig en privat besked og vi skrev sammen nogle gange mens ordlyden blev frækkere og frækkere.

På et tidspunkt sendte han mig et pikbillede, jeg var slet ikke klar over en pik kunne være så stor, jeg havde på dette tidspunkt hygget mig med flere gennemsnitlig dillermænd, men igen i nærheden af det kæmpe monster han havde i bukserne.

Af forskellige årsager nåede vi desværre aldrig at mødes. Har fortrudt dette mange gange siden. Det var pikken, der slap væk! Er i dag i et dejligt parforhold, hvor vi også har en stor dildo som jeg har opkaldt, efter den kendte reality fyr 😉


MARIANNE 31 ÅR: Vi havde datet et par gange, da vi en aften begyndte at kysse og varme op til sex, jeg fik hans pik ud af bukserne, den var som en fucking halvliters dåse Monster-energidrik. Jeg taler både om længde og omkreds.

Første gang jeg så det, gispede jeg ærligt talt højt og blev lidt bange, men efter et langt forspil er det her 10 år efter, stadig det bedste sex, jeg nogensinde har haft. Sex med ham fik mig til at føle mig så mæt, den fine og søde grænse mellem glæde og smerte. Fælder næsten en tåre for den herlige pik jeg mistede…

SEX I DAG?

CLARA 19 ÅR: Sidste år mødte jeg en ældre fyr i byen, vi flirtede en del og endte med at gå hjem til mit kollegieværelse. Han havde fortalt mig, at han var stor – men tænkte bare “ja ja”, alle fyre praler med det ene og andet for at score.

Da jeg stak min hånd ind i hans bukser, sagde jeg faktisk omg. Jeg var lidt nervøs, og det tog mindst 10 minutter at gøre mig våd nok og klar. Han var meget tyk, så tyk at jeg måtte bruge begge hænder for at kunne holde om den. Hans pik var bred, lang og omskåret, en rigtig god combo skulle jeg hilse at sige.

Vi endte med at være bollevenner i godt 6 måneder og holder stadig kontakten i dag, desværre er han nu i fast forhold, men skulle chancen byde sig, vil jeg hellere end gerne mærke hans tykke pik op i mig igen. (Håber du læser dette Bassemand) 😳 KH CLARA


LINDA 46 ÅR: Efter en hård skilmisse trængte jeg til, at møde en fyr til hygge uden forpligtelser, jeg oprettede en anonym profil på scor og efter en del skriveri med flere, var der en yngre fyr på 23 der fangede min interesse. Han var flot, sjov, ligetil og vigtigst af alt så gjorde aldersforskellen det nemt ikke, at blive følsesmæssgit involveret.

Vi havde skrevet meget frækt op til vores første møde, vi aftalte han skulle komme og besøge mig en aften, og at vi vil droppe den formelle snak og bare springe på hinanden. Som aftalt gik der ikke mange minutter fra han kom ind ad døren, til jeg lå uden trusser med benene spredte, han slikkede mig som jeg aldrig er blevet før, efter nogle intense minutter og en orgasme til mig, smed han bukserne og satte sin pik mod mit våde og villige hul.

OMG hans tykke pik! det føltes som om han ville strække min fisse læber fra hinanden, det overraskede mig hvor anderledes det føltes inde i mig, alle mine nerver og punkter blev ligesom ramt på samme tid. Så mærkede jeg, at han gik dybere, han trak sig ud og skubbede så tilbage og gik dybere.

Da han gled helt ind igen, vippede jeg mine hofter og mærkede en utrolig fornemmelse af dyb penetration. Min krop dirrede og jeg at ryste i hele kroppen efterfulgt af en overraskende orgasme, der bare bragede afsted gennem alle min sanser. Jeg var blevet kneppet i mindre end 10 minutter og havde allerede fået en kæmpe orgasme under vaginal penitration, hvilket aldrig var lykkedes for andre før.

Jeg havde været sammen med mange forskellige fyre i mine unge dage plus min eksmand, men ingen af dem havde fået mig til at mærke så meget seksuel stimulation og en årelang forløsning der kom ud i form af støn, skrig og hyl.

Mod alle forventninger og aftaler må jeg indrømme at vi den dag i dag stadig er sammen og er blevet kærester, sådan en tyr vil jeg ikke lade gå og er heller ikke sikker på jeg kunne vænne mig til en normal pik igen.

Læs flere historier med store pikke / kæmpe pikken

Stream film hvor piger arbejder hårdt med mega stor pik

Abnorme organ – En undersøgelse viser, at 3 ud af 4 kvinder aldrig har haft sex med en mand, som var for veludrustet til at de kunne lide det.

porno med danske piger