Har du husket at købe Slikkelapper? (Dental Dams)

Har du husket at købe Slikkelapper? (Dental Dams)

What the Hack! Hvad er en slikkelappe?

En slikkelap er et tyndt stykke latex, og kan fås i forskellige smagsvarianter. Slikkelapper kan bruges af alle som har lyst til at oralt stimulere deres partners klitoris og kønslæber eller anus. Det vil sige at en slikkelap kan bruges af alle køn, og på alle køn, uanset seksuel orientering. Disse små orale dams er lavet til sikker oralsex eller hvis du vil sætte lidt smag på din næste oralsex oplevelse. “Slikkelapperne” er lavet i naturlatex og er meget meget tyndt, så alt kan mærkes under.

FAKTA OM SLIKKELAPPER

Slikkelapper fås med forskellige smagsvarianter, fx jordbær, banan, blåbær, mint, chokolade og vanilje. Du kan også få slikkelapper, der sættes hen over munden ved hjælp af to elastikker, som sættes bag om ørerne.

ANDRE ORD FOR SLIKKELAPPER: DENTAL DAMS, SLIKKEMÅTTE, SLIKKE-KONDOM, SLIKKELAP, ORAL DAM, RUBBER DAM.

SEX I DAG?

HVORDAN BRUGER DU SLIKKELAPPER?

Du lægger slikkelappen på det område, hvor man vil slikke, for at undgå direkte kontakt med partnerens kønsorganer og dermed formindskes risikoen for at smitte med sexsygdomme. Slikkelapper kan bruges henover klitoris og kønslæber eller på endetarmsåbningen.

GLIDECREME ER GODT

Følsomheden bliver bedst for den, der bliver slikket, hvis du putter lidt vandbaseret glidecreme oven på det område, der skal slikkes. Slikkelappen lægges henover glidecremen og du er klar. Mens du slikker, skal lappen holdes på plads. Har du ikke glidecreme, lægges slikkelappen direkte på det område, man vil slikke på.

Brug Dental Dams for sikker oralsex


De to piger, Naika og Emma er piger-der-tænder-på-piger. Følg dem og deres veninder på bytur, på datingapps og i sengen næste morgen.

Køb slikkerlapper online

Kan benyttes til oralsex under menstruation, sygdom eller til rimming. (analslik)

porno med danske piger