Efterfesten

Trækker din kjole op og lader et par fingre glide op. Du er smask våd og giver et suk, du spreder dine ben og har blikket fastlåst på de tre overfor. Begynder at finger kneppe…

Vi havde besluttet os for at i aften skulle vi i byen, bare dig og mig. Det havde været lang tid siden. Vi startede med at tage ud og spise og så bare se hvad aftenen ville bringe. Du havde taget en kort kjole, et par høje støvler og en stram bluse på, fræk som altid. Lige inden vi gik ud af døren havde du lige informeret mig om at du ingen trusser havde på så jeg kunne gå og tænke på at din dejlige glatte fisse var lige til at gå til.

SEX I DAG?

Nå men her sidder vi så vi har lige spist lidt mad og har siddet og snakket om alt imellem himmel og jord. Vi vælger at gå på en cafe til at starte med. Efter et par drinks går vi videre til den næste også den næste. Vi hygger os sammen og stemningen er høj. Det er ved at blive sent og vi går ind på en nat klub. Der vildt gang i den og vi finder hurtigt nogle andre at feste med. Jeg har flere gange holdt dig tæt og ladet mine fingre lige glide op under kjolen og lige strejfet din fisse, du nyder min opmærksomhed og dine øjne skinner af liderlighed.

Da klubben er ved at lukke skal jeg lige ud og tisse inden vi går. Da jeg kommer tilbage fortæller du at du er faldet i snak med en tøs der har spurgt om vi ikke ville med til en efter fest, klart natten er jo ikke slut endnu. Vi hopper i en taxa og kører hen til adressen du har fået af hende tøsen. Vi kysser vildt i taxaen og jeg lader en finger glide op i din dejlig våde fisse men inden vi kommer for godt i gang er vi der.

Vi ringer på og der bliver åbnet. Der er godt gang i festen og vi fester med. Folk er i super humør men som natten(morgenen) skrider frem bliver der færre og færre mennesker. Til sidst er der bare et par stykker der ligger og sover rundt omkring. Vi går ind i en stue hvor der bare sidder hende der holder festen og to fyrer i en sofa og pjatter. Vi sætter os i sofaen overfor og de byder os noget at drikke. Pludselig begynder tøsen og kysse de to fyrer på skift og de begynder at tage på hendes lår og bryster. Vi ved ikke helt og vi bare skal skride eller blive og overvære scenariet der er ved at udspille sig foran os. Du kigger på mig og smiler…..vi bliver.

De får hurtigt flået tøjet af hende og deres hænder er over alt på hende. Hun har spredt sine ben og tager velvilligt imod den ene fyrs fingre og giver et støn fra sig da to af dem glider op i hende. Den anden har stillet sig så hun kan tage hans stive hårde pik i munden. Jeg er ved at være godt tændt og jeg trækker din kjole lidt op og lader et par fingre glide op i dig. Du er smask våd og giver et suk, du spreder dine ben og har blikket fastlåst på de tre overfor. Jeg begynder at finger kneppe dig langsomt imens du nu kan se at tøsen har lagt sig på alle fire og den ene fyr presser sin store stive pik op i hende bagfra. Hun nyder det i fulde drag og slikker løs på den anden fyrs pik. Du flytter min hånd og knapper mine bukser op, du tager min pik ud og bukker dig ned for at tage den i munden. Fuck det er godt, du slikker så sindssygt godt pik. Vi kan begge stadig følge med i showet overfor. Hun har nu sat sig overskrævs på den anden og ridder ham imens hun slikker sine egne safter af den anden. Nu kan du ikke mere. Du kigger på mig….”gi mig pik nu”…får du sagt og du sætter dig ned over min sten hårde pik med ryggen til mig så du stadig kan nyde synet af tøsen blive gennem kneppet af to fyrer. Du glider langsomt ned over mig og får arbejdet min pik helt i bund. Du stønner af fryd og tager min pik helt i bund hver gang. Overfor sætter den fyr der lige har fået slikket pik sig bag tøsen  imens hun stadig sidder på den anden pik. Han presser sin pik imod hendes bagerste hul og får presset sig ind…..langsomt trænger han længere og længere op i hendes stramme røv og skriger af fryd over at blive gennem kneppet i begge huller. Det er mere end du kan klarer at se på og jeg kan mærke din dejlige fisse stramme om min pik og du kommer i en kæmpe orgasme.

Tøsen overfor kommer kort tid efter i en lige så stor orgasme. De to fyrer er dog langt fra færdige med hende endnu og hun får ikke lang tid til at komme sig før de er i gang igen…..og hun nyder det. Jeg beder dig hoppe af og ligge på alle fire med overkroppen og hovedet ud over sofaryggen. Jeg stille mig bag dig og trænger op i din orgasme ramte fisse. Jeg tager fat om dine hofter og begynder at kneppe dig hårdt. I døren opdager jeg at der står en fyr og spiller pik imens han nyder synet, han må være vågnet af larmen. Jeg spørger dig om det tænder dig at se ham stå og gnide på sin store sive pik. ”JA” svare du imellem stønnene.” Vil du slikke hans pik skat?”, ”ja lad mig slikke hans dejlige pik”. Jeg giver ham et nik og han stiller sig foran dig og du tager sultent hans pik i munden. Fuck det er frækt at se dig slikke en fremmed mands pik og mærke hvor meget det tænder dig. Efter noget tid trækker jeg mig ud og sætter mig i sofaen. Jeg beder dig sætte dig ned over mig med ryggen til igen men denne gang skal du glide ned over mig med dit bagerste hul. Du tager fat om min pik og placere den imod din stramme røv. Du begynder langsomt at arbejde dig ned over den imens du har den anden fyrs pik i munden. Efter noget tid er du helt i bund og du stønner højt. Jeg tager fat om dig og læner dig tilbage, tager dine ben og trækker dem tilbage så du ligger og er helt åben. ”er du klar til at få fremmed pik i din dejlige fisse imens min pik blokker din røv skatter”, ”ja please”. Han ligger sit store pik hoved imod din åbning og presser sig langsomt op i dig. Han fylder din stramme fisse helt ud, jeg kan mærke ham inden i dig.  Du er helt blokket i begge huller. Han arbejder sig længere og længere op i dig du nyder hver en cm af hans hårde pik og jeg finder en rytme med ham. Vi knepper dig helt i bund hver gang og jeg har aldrig hørt dig så liderlig før. Nu får du din fantasi om to pikke på engang opfyldt.  Du nærmest skriger og jeg kan mærke du er ved at komme igen. Det kan ham den anden åbenbart også for vi sætter begge tempoet op og du kan mærke vores pikke udvide sig. Vi kommer begge op i dig imens du skriger din orgasme ud. Vi fylder begge dine huller med sæd og din fisse og røv nærmest malker det sidste ud af os. Vi bliver lidt oppe i dig også trækker han sig først ud og du glider af mig og sætter dig ved siden af mig. Først nu opdager vi at de tre andre overfor åbenbart var blevet færdige før os og sidder og smiler. De siger at det var da et dejligt show og vi siger i lige måde. Men som tøsen får sagt er der jo ingen der har sagt at vi behøver at gå hjem nu. Vi smiler og bliver lige et par timer mere…  

porno med danske piger