Kammertjener med udviddet service

Pludselig kunne jeg mærke pikhovedet glide forbi ringmusklen. Jeg kunne mærke at min egen pik blev stiv som et vandrør, mens har stille og roligt pressede sig i bund…

I forbindelse med finanskrisen var jeg desværre som mange andre blevet ledig. Jeg havde imidlertid langt hen ad vejen taget småjobs, for ikke at gå i stå, og pludselig blev jeg fuldt arbejdsløs, og med for lille indtjeningsgrundlag, fik jeg næsten ingen dagpenge.
Min kone er en krævende dame, der konstant er ude og shoppe, så pengene blev hurtigt meget små. Da jeg sagde til hende, at hun altså måtte holde inde med shopperiet, sagde hun bare, at hun så måtte finde en mand, der kunne tjene penge. Derefter foreslog hun, at jeg jo bare kunne gøre, hvad kvinder med pengemangler har gjort i tusinder af år: Sælge mig selv til sex.

Efter et tænkepause, hvor konen stadig brugte af vores krympende kapital, indrykkede jeg en annonce, hvor jeg tilbød mine læber, tunge og mund til opfølgning på morgenbadet til lystne Her(re)skaber.

Jeg fik hurtigt nogen svar. I blandt dem var der specielt et der tiltalte mig. Det var fra et par, hvor både manden og konen ville have "morgenassistance". Det helt primære var dog manden, der havde weekendarbejde hver anden uge.

Manden havde dog visse krav: Under hele opholdet skulle jeg være nøgen og han forventede, at hans tilfredsstillelse skulle indfinde sig efter max 10 min, da han var en travl mand. Hvis jeg ikke overholdt tiden, ville han være nødt til at få løst opgaven på anden vis (!?!). Med min egen erfaring for hvad en god suttetunge kan klare, var jeg ikke i tvivl om, at jeg altid ville kunne klare ham på under 10 min.

SEX I DAG?

Før vores første møde, fremsendte Herskabet en kontrakt, hvoraf det fremgik at jeg skulle overholde de fastsatte tidskrav. Såfremt det ikke skulle være muligt, gav jeg retten til at løse evt. forsinkelser over til Herskabet.
Men som sagt så jeg ikke tiden som noget…

Ved vores første møde, var der da heller ingen problemer – jeg kom ind til en lækker og nyvasket pik, der bare stod lige ud i luften. Da Herren meldte sig klar til sin morgensuttetur, slikkede jeg ham op og ned af pikken og slikkede hans boller,mens jeg kunne mærke pikken blive endnu stivere. Jeg fugtede læberne, og begyndte at lade em flide nedover det ret store pikhoved. Jeg måtte gabehøjt, men til gengæld landede min våde tunge lige under pikhovedet, der så blev nulret på strengen. Efter et par minutter, hvor mine læber gled stramt frem og tilbage over hans pik, mens mine hænder legede med bollerne, kunne jeg mærke hans hænder om min nakke, og hans underliv vippe frem og tilbage i hurtigere tempo. Han kom med et brøl i munden på mig, og holdt mit hoved godt fast, så han var sikker på at tømme hele ladningen i munden på mig. Jeg måtte sluge hver en dråbe, og efterfølgende slikke ham ren.

Han roste mine suttevner, og betalte mig det aftalt beløb. Konen skulle ikke have hjælp denne dag, da hun sov.
Da jeg kom hjem, tømte konen min pengepung og kørte på shoppingtur i Magasin.

Dagen efter mødte jeg igen frem. Herren havde været i bad som dagen før, men da jeg gik på knæ, kunne jeg lugte, at hans pik duftede af friskbollet fisse. Konen var vågen idag, og kom med ind i herreværelset. Idag skulle hun også serviceres. 
Jeg suttede atter pikken ind i munden, og kunne tydeligt smage fissesafterne på pikken og resterne af sperm der stadig løbe.Samtidig kunne jeg mærke, at konen kravlede ind mellem mine spredte knæ. Det afledte mig kortvarrigt fra sutteriet. Da hun pludselig sutted min pik ind i munden, blev jeg helt forvirret og missede endnu mere vigtig suttetid. Jeg kunne mærke at hun listede en fugtet finger op mellem mine balder. Endnu et afledningspunkt for min krævede koncentration.
Jeg suttede det bedste jeg havde lært, selvom det var meget ukoncentreret, men efter 10 min var han fortsat langt fra orgasmen. Han trak pikken ud af munden på mig, og mindede mig om klausulen i vores kontrakt, hvor han valgte den alternative løsning. Han beordrede mig nedd på alle 4, og konen lagde sig, så jeg kunne slikke hendes våde fisse.

Jeg følte mig sadig våd mellem balderne selvom hendes finger var væk. Da manden stillede sig bag mig og tog godt fast i mine hofter forstod jeg hvorfor: Hun havde haft creme på fingeren – og nu skule jeg bolles…
Mens hun holdt mig hårdt fast om nakken, så jeg næsten ikke kunne trække vejret i hendes våde fisse, kunne jeg mærke, at manden pressede pikken mod min lille jomfruelige røv. AV for den. Jeg prøvede at vride mig fri af hans og hendes greb, men det gjorde kun at jeg slappede af i underlivet, og pludselig kunne jeg mærke pikhovedet glide forbi ringmusklen. Jeg kunne mærke at min egen pik blev stiv som et vandrør, mens har stille og roligt pressede sig i bund til jeg kunne mærke hans boller gynge mod mit mellemkød.

Det var på en gang smertefuldt og vildt ophidsende. Her lå jeg og slikkede en af de vådeste fisser jeg har slikket, og samtidg blev jeg for første gang bollet af en mand. Da manden begyndete at køre frem og tilbage, kom jeg i en vild orgasme. Mens han bollede mig i lange seje ryk, slikkede jeg løs på fruen. Hun kom i en hyleorgasme, mens manden bollede hårdere og hårdere. Til sidst tømte han sig i mig med et brøl, hvorefter jeg måtte slikke ham ren.
Jeg hjalp ham tøjet på, og han gik på job.

Jeg afregnede med konen, der ville høre om jeg fortsat ville passe "jobbet"?
Med de ekstra drikkepenge hun lagde for "den ekstra service", kunne jeg kun sige ja.

Konen skal jo have penge til shopping.

porno med danske piger