Eksamensvagten

SPAR MANGE PENGE

Ilden i mit skød blussede lystigt, ham her var ikke gammel, måske sidst i 20’erne. Lidt ranglet med isblå øjne og afbleget strithår. Mit hjerte bankede, og min fantasi…

Det var fredag, sidste eksamen i denne omgang. Dansk stil, herligt, eller måske knap så meget. Det var varmt, og jeg var træt af alt det eksamensræs.

SEX I DAG?

Var vågnet tidligt til morgen, havde ligget og slappet af, ladet hånden gå på vandring ned over mine bryster, navlen, og finde sig til rette i kløften. Havde lukket øjnene, ladet fingeren nulre rundt om klitten, ned i revnen, forsigtigt op i min våde fisse.  Optændt af lyst havde jeg stønnet og tænkt at jeg i den grad trængte til en pik der kunne afhjælpe den brændende ild. En ringen fra mit vækkeur havde fået mig til at fare sammen FUCK! Uret var sat så der kun lige er tid til at få lidt vand på kroppen finde tøj og så af sted. I Bussen satte jeg mit lange kastanjerøde hår op i et par flettede rottehaler mens jeg mærkede den liderlige varme i mit skød og ærgrede mig over at jeg ikke nåede at få taget det værste tryk. Nu ville det blive helt umuligt at koncentrere sig om stilen.

På skolen fandt jeg fandt min plads bagerst i et mindre computerlokale, kiggede ud af vinduet og så frem mod en weekend uden skole, frem mod den sidste mundtlige eksamen og huen der ville afslutte Hhxen.

En af de typiske gamle eksamensvagter kom ind – hvorfor mon de altid skulle være så grå nåede jeg lige at tænke inden den anden eksamensvagt trådte ind. Ilden i mit skød blussede lystigt, ham her var ikke gammel, måske sidst i 20’erne. Lidt ranglet med isblå øjne og afbleget strithår. Mit hjerte bankede, og min fantasi var langt foran og var allerede i gang med at hive tøjet af ham. Han snakkede lidt med den gamle, men vendte med ét hovedet ned mod mig. Blev rød i kinderne og slog blikket ned. Klokken blev 8.15 og den unge eksamensvagt kaldte til stilhed og forklarede kort og præcist dagens forløb.
Vi fik opgavehæftet, og jeg prøvede at koncentrere mig om at finde det emne der ville passe mig bedst. Der var en kort novelle, oplagt til en lang skrivelse om freud, nogle sære digte, En opgave i to dele, besvarelse af et brev til en brevkasse, samt et essay om emnet brevkasser. Jeg mærkede varmen og tanken fløj igen, spekulerede over hvordan den unge vagt ville være seksuelt, han havde en pæn højde, mon hans pik ville være tilsvarende stor. Kinderne blussede og jeg kiggede lidt op. Han havde hovedet hævet og var ved at sende et blik rundt i lokalet, da hans øjne faldt på mig var jeg så liderlig at jeg valgte at blinke frækt til ham mens jeg lod tungen væde mine læber. Kiggede igen ned på opgavehæftet, besvar brevet fra den generte pige, jeg læste brevet igennem. Typisk brevkasse, hvordan får jeg fyrene til at lægge mærke til mig….  Kiggede op igen, blev næsten helt forskrækket da mine øjne landede direkte i hans. Så jeg forkert, eller var der et glimt i han øjne, et tegn på interesse?
Jeg ved ikke hvad der gik af mig, jeg var bare så afsindig liderlig og brændte efter at få ham, lige nu. Rakte hånden op mens jeg holdt hans blik. Han rejste sig og kom ned mod mig, ja? spurgte han. Jeg skal på wc, fik jeg sagt. Fulgte efter ham ud og hen ad gangen, han kiggede ind på toilettet og hurtigt smuttede jeg med ind og lukkede døren i. Han så på mig, mit hjerte bankede voldsomt og jeg kunne mærke kinderne blusse. Ta mig, hviskede jeg. Uden at sige noget eller slippe mit blik gik han hen til mig, puffede mig op ad døren og kyssede mig krævende og intenst. Jeg var ved at sprænges af lyst og mine hænder fandt hurtigt hans lynlås, mens hans fandt ve,j henholdsvis til min røv og mit ene bryst, han nev i brystvorten. Jeg gispede og fik min egen hånd listet ned i boxershortsene, hvor fingrene fik fat om en yderst kampklar pik. Jeg sank på knæ og fik med lidt besvær befriet den. Hold da op, den var lækker, kunne simpelthen ikke vente med at smage på den og forsøgte straks at se hvor langt jeg kunne få den ind. Han sukkede dybt og lagde hænderne på mit baghoved. Jeg smaskede, slap pikken med munden og lod tungen kører i cirkler om glansen. Tungekyssede hans pung og slikkede op ad skaftet, mens jeg med øjne der skinnede af liderlighed kiggede op på ham. Hans øjne så en smule tågede ud og han tog fat i mine fletninger for bedre at kunne styre mine dybe sut. Kunne mærke at han ligesom jeg var for optændt til at kunne ænse andet. Han hev mig op og kyssede mig grådigt. Hænderne fandt vej op under min nederdel, ind under trussekanten og to fingre gled dybt op i mig. Jeg ville ha skreget af liderlighed hvis ikke han havde krævet mine kys. Hænderne forsvandt og så løftede han mig. Med døren som ryglæn sænkede han mig ned over hans pik. Jeg slog benene om ham og bed tænderne hårdt sammen for ikke at skrige. Han fyldte mig vidunderligt ud og da han fandt ind i en aggressiv rytme kunne jeg mærke forløsningen nærme sig. Hans halvkvalte støn blandede sig med mine stille klynk, og da jeg mærkede pikken vokse i mig kom jeg med et brag, tårerne stod ud af øjnene på mig, og jeg mærkede ham sætte farten yderligere op inden han med hård kraft bankede pikken op i mig med et par dybe støn. Hans pik pulserede inde i mig, mens min fisses krampetrækninger begyndte at stilne lidt af.

Han løftede mig ned, smilede skævt og sagde – Du har vist en stil der skal skrives. – Ja hviskede jeg.

Tilbage ved computeren følte jeg mig mere afslappet, men alligevel lidt ærgerlig, en skam det her var den sidste skriftlige eksamen, men måske jeg kunne liste mit telefonnummer hen til ham når jeg skulle aflevere…..

porno med danske piger