En juleaften i familiens skød

SPAR MANGE PENGE

Jeg fortalte hende, at jeg havde bollet med mor, til hvilket hun spurgte: “Hvordan var det?” “Godt”, svarede jeg. “Hun er kanon god til at sutte pik, og bagefter red hun mig”…

Hej! Jeg er en 18-årig århusianer, der gerne vil fortælle om den mest fantastiske juleaften nogensinde.

Som altid hvert 2. år var hele min mors familie samlet hos morfar og mormor, 29 personer i alt. Vi spiste, snakkede og dansede om juletræ som normalt, men da vi begyndte at pakke gaver op, skete der noget der gjorde det hele meget sjovere.

Min onkel Jørgens kone Birthe fik nemlig en gennemsigtig, sort negligé af onkel Jørgen. Det syntes vi alle sammen var så sjovt, at vi højlydt opfordrede hende til at tage den på. Inden længe overgav hun sig og gik ind på soveværelset for at skifte.

Da hun kom tilbage nogle minutter senere, fik vi hende til at vende og dreje sig rundt, så vi alle sammen kunne se. Hun havde kun bh og trusser på indenunder, og negligéen dækkede ikke engang det nederste af trusserne. Hun så kanon godt ud, og både fyrene og pigerne piftede og hujede af hende. Hun blev lidt flov, men kunne alligevel godt lide komplimenterne.

Onkel Jørgen rejste sig op, trak hende ind til sig og gav hende et rigtig dybt kys. Vi hujede og piftede stadig, mens hans hænder gled ned på hendes røv og klemt den. Det så rigtig sexet ud, og de blev ved med at kysse længe. Da de endelig var færdige gik tante Birthe ind for at skifte igen, mens onkel Jørgen satte sig og måtte høre på alle vores frække kommentarer.

Min onkel Freddys kone Lone rejste sig dog og fulgte efter tante Birthe, og efter nogle minutter vendte de begge tilbage. Tante Birthe var nu fuldt påklædt, mens det var tante Lone der kun var iført negligé og undertøj. Hun stillede sig hen til onkel Freddy, og da det var tydeligt hvad hun var ude efter, måtte han til vores tilråb rejse sig og give hende den samme behandling. Hun så også rigtig sexet ud, og hun førte selv hans ene hånd ned på hendes røv, så han kunne klemme den. Da de var færdige, rejste min mor sig og sagde: “Nu er det min tur!”, og sammen med tante Lone gik hun ind på soveværelset for at skifte.

Jeg var lidt spændt på at se hvordan hun ville se ud i negligé og undertøj. Jeg blev ikke skuffet. Hun så forrygende ud. Hun havde sort blonde-undertøj på, og bortset fra min onkel Prebens kone Karen var hun den mest veltrimmede af de ældre kvinder. Far rejste sig straks og kyssede hende, men til forskel fra de andre lod han sine hænder glide op under negligéen, til hendes patter.

Det vakte jubel hos alle i stuen. Jeg kunne dog ikke lade være med at studere min mor indgående. Hun var sexet og solariebrun, og hendes røv var fantastisk. Hun lignede en på 34, og ikke 44 som hun var.

Da de var færdige med at kysse spurgte hun: “Hvem er næst?” Min moster Jytte rejste sig og sagde “Mig!”, og sammen gik de ind på soveværelset. Da de kom tilbage var moster Jytte godt nok iført negligé og trusser, men hun havde ingen bh på indenunder. Vi kunne tydeligt se hendes patter, og de fik derfor selvfølgelig et klem af hendes mand Henrik. Han æltede dem ligefrem mellem hænderne, hvilket fik hende til at stønne en smule mens de kyssede.

Pludselig gik det op for mig, at jeg havde fået rejsning i bukserne. Jeg skjulte det flovt ved at lægge hænderne i skødet, men da jeg kiggede rundt, så jeg at stort set alle fyrene sad på samme måde. Nogle enkelte havde ikke opdaget det endnu, og deres rejsning var også tydelig.

Efter moster Jytte var det tante Karens tur. Hun er helt klart den mest sexede af de ældre kvinder. Slank krop, fast røv og store bryster er noget man ikke kan se for meget af, og vi fik da også set det hele da hun kom tilbage. Ligesom moster Jytte havde hun ikke bh på, og til alles store jubel løftede onkel Preben negligéen op og kyssede hendes patter, før han lod den falde og kyssede hende på munden. Han førte også sine hænder ned i hendes trusser, bagpå, og æltede hendes røv, noget hun tydeligvis kunne lide. Hun pressede nemlig røven bagud og vrikkede lidt, mens han gjorde det.

Da de var færdige var der ikke flere onkler, tanter og mostre tilbage, men heldigvis sagde morfar til mormor: “Nu er det vist din tur, Tove”. Hun ville ikke til at begynde med, men da vi alle sammen sagde: “Kom nu!”, gjorde hun det alligevel. Hun er 68 og derfor måske ikke super-lækker, men det var alligevel en oplevelse at se hende, kun iført negligé og trusser, stå og kysse morfar mens han ælter hendes patter.

Da de var færdige kiggede vi alle spændte på hinanden. Ingen af os var tilsyneladende helt indstillede på, at nu var det slut. Der var derfor ingen der protesterede, da min 16-årige kusine Sofie rejste sig og sagde: “Min tur!” Mormor, der stadig stod og omfavnede morfar iført negligé og trusser, kiggede spørgende på tante Lone, som igen spurgte sin datter: “Hvem vil du kysse?”

“Hmm”, svarede kusine Sofie, mens hun kiggede rundt på sine fætre. “Johannes, tror jeg”.

SEX I DAG?

Tante Lone smilede og nikkede til mormor, og så gik de to ind på soveværelset for at skifte.

Johannes, tante Karen og onkel Prebens 19-årige adoptivsøn fra Brasilien, har en kæreste, men da kusine Sofie vendte tilbage kun iført negligé og trusser, rejste han sig alligevel ivrigt op og gik hen til hende. Hun omfavnede ham med et stort smil og kyssede ham hedt, og Johannes kyssede sultent igen mens han klemte hendes stramme røv. Hun stoppede med at kysse ham, kiggede ham dybt i øjnene og førte en af hans hænder op på hendes ene bryst under negligéen, hvorefter de igen begyndte at kysse. Kusine Sofie har en fantastisk lækker krop, og jeg misundte virkelig fætter Johannes, men med lidt held ville det hele fortsætte, og så ville jeg også få fingrene i en af mine kusiners bryster. De er lækre alle sammen.

Da kusine Sofie og fætter Johannes havde kysset et par minutter, spurgte Sofie: “Hvem har lyst nu?” Min 21-årige kusine Sidse rejste sig og sagde: “Det har jeg!”, og sammen med kusine Sofie gik hun ind for at skifte. Hun kom dog ud igen helt uden tøj på, hverken bh, negligé eller trusser. Hun har dejlige, store bryster, og selvom hun den aften havde en stor, sort busk mellem benene, kunne man alligevel tydeligt se hendes lyserøde fisse. Jeg håbede virkelig inderligt, at hun ville vælge mig, men til min skuffelse valgte hun min storebror Jesper. Det var han dog lykkelig over, og han var oppe ved hende som et lyn. Mens de kyssede, meget inderligt, kærtegnede han ikke kun hendes bryster og røv, men stort set hele hendes krop. Han gned endda hendes fisse foran os alle sammen, hvilket fik hendes til at stønne højt og vrikke lækkert med røven.

Flere af fyrene, inkl. jeg selv, var nu begyndt at gnide pikken udenpå bukserne, mens vi kiggede på, og flere af pigerne sad også og gned en hånd i skridtet eller kærtegnede deres egne bryster udenpå tøjet. Da kusine Sidse åbnede Jespers bukser, trak hans pik frem og begyndte at gnide den åbenlyst, var der ingen der protesterede, og da hun endelig gled ned foran ham og begyndte at slikke den, var det sidste skridt taget. Rundt omkring begyndte folk at trække bukserne ned og onanere, og da onkel Jørgen begyndte at kærtegne min 15-årige kusine Ibens lår, spredte hun bare benene og gav ham adgang. Moster Jytte begyndte straks at spille min fætter Lars’ pik, og til min glæde kom min mor over til mig, satte sig på knæ og tog min pik i munden. Jeg lukkede øjnene og nød at hun suttede mig, mens hun kærtegnede mine nosser, og jeg greb fat om hendes hoved og løb mine fingre gennem hendes hår. Rundt omkring kunne jeg høre, at alle var ved at finde en partner, men jeg var ligeglad. Jeg fik suttet pik af min mor, og det var noget af det lækreste jeg nogensinde havde oplevet.

Hun kærtegnede mine ben og min røv, mens hendes saftige mund gled hastigt op og ned ad min pik. Det føltes helt fantastisk, og når jeg engang imellem åbnede øjnene og kiggede, var det næsten ikke til at tro hvad jeg så.

Efter et par minutter rejste hun sig op og tog bukserne og trusserne af. Jeg kiggede sultent på hendes mørke dusk, men snart klatrede hun op på sofaen og satte sig overskrævs på mig, greb fat om min pik og sank roligt ned over den. Hun var våd og varm som jeg aldrig havde oplevet en kvinde før, og det var jo trods alt noget specielt at have pikken oppe i sin egen mors kusse. Hun red mig langsomt og dybt, og jeg reb fat om hendes nøgne hofter for at mærke hendes hud. Den var hed og blød og gav mig lyst til mere, så jeg førte hænderne op ad hendes mave, som gradvist blev blotlagt. Hun smilede hele tiden til mig, mens hun red videre, og da jeg endelig stoppede oppe under hendes bryster, fjernede hun selv trøjen og tog sin bh af. Jeg blev belønnet med synet af hendes lokkende bryster med stive vorter, og jeg omsluttede dem straks med mine hænder og æltede dem. Hun lukkede øjnene og kastede hovedet bagover, og så begyndte hun at ride mig hurtigere og hurtigere. Jeg havde svært ved at tro, at jeg sad og kneppede med min egen mor, men hun var den bedste fisse jeg nogensinde havde fået. Jeg nappede i hendes brystvorter og fik hende til at klynke af lyst, og hun dækkede mine hænder med sine egne og trykkede den hårdt ind mod hendes bryster. Hun red mig hurtigt nu, og stønnede højt i takt med hendes stød. Jeg forsøgte selv at støde op i hende, men det var svært når hun holdt min hånd fast. Heldigvis slap hun efter et par minutter, greb fat om mine skuldre og begyndte igen at ride dybt og hårdt. Det gav mig lejlighed til igen at gribe fat om hendes hofter og selv støde op i hende. Med hendes kussemuskler strammede hun fissen, mens hun stønnede: “Kom så! Knep mig, skat!”, og snart kunne jeg mærke nosserne og pikken begynde at melde orgasmens ankomst. Jeg stønnede: “Mor, jeg kommer!”, for at advare hende, men hun stønnede bare: “Kom i min fisse! Kom i mors fisse, skat!” Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Få øjeblikke senere gik sluserne, og jeg sprøjtede stråle efter stråle af klistret sperm op i min egen mors kusse, og hun malkede mig ivrigt med hendes kussemuskler. Hun kyssede mig endda, et rigtig dybt og vådt tungekys, mens jeg kom oppe i hende, og vi blev ved med at kysse længe efter at spermen var begyndt at løbe ud af hende igen.

Da hun endelig satte sig op, kiggede vi begge rundt for at se, hvad der foregik i resten af stuen. Onkel Jørgen pulede hårdnakket løs i kusine Ibens fisse, mens hun selv stønnede højlydt af nydelse og klamrede sig til hans meget større krop, fætter Lars lå mellem benene på moster Jytte og kneppede hende på gulvet, kusine Ibens storesøster Rikke suttede pik på min lillebror Thomas, mens hun fingerkneppede sig selv i fissen, fætter Lars’ lillesøster Vibeke red min far, til begges store fornøjelse, tante Birthe red Jonas, onkel Preben og tante Karens biologiske søn, kusine Sofies storebror Nikolaj stod og kneppede tante Karen bagfra op ad sofabordet og onkel Henrik kneppede sin 20-årige datter Mona i fissen, mens hun lå på sofabordet og villigt spredte sine ben for ham. Morfar, mormor, onkel Freddy, tante Lone, kusine Sofie, kusine Sidse, Ole (fætter Lars og kusine Vibekes storebror), hans lillesøster Nanna, Jesper, min lillebror Rune, onkel Preben og Maria, Preben og tante Karens adoptivdatter fra Brasilien, kunne jeg ikke se. Men jeg var sikker på, at de også kneppede løs et eller andet sted.

Mor gav mig igen et dybt tungekys og sagde “Tak, skat”, hvorefter hun rejste sig og gik hen til Rune. Han lå på knæ i et hjørne af stuen og slikkede tante Lone i fissen, og mor satte sig straks bagved ham og begyndte at tage ham på røven. Rune kiggede sig overrasket tilbage, men lyste så op i et smil da han så hvem det var.

Jeg så nu også kusine Sidse lægge på knæ på gulvet og få pik bagfra af Jesper, mormor blive kneppet i missionærstillingen af fætter Ole, kusine Nanna, der red lystigt på onkel Freddys pik mens han selv slikkede kusine Marias fisse, Maria sutte sin egen far Preben’s stive pik og kusine Sofie ride på morfars pik, mens han æltede hendes små bryster.

Jeg havde utrolig lyst til at kneppe noget mere, selvom min pik kun var halvstiv, så jeg gik hen til kusine Nanna og satte mig bagved hende. Hun er 21 og har en rigtig pæn krop. Specielt hendes røv er dejlig, og jeg begyndte straks at kærtegne den med begge hænder, mens hun red onkel Freddys store pik hårdt og dybt. Jeg ville gerne kneppe hende i røven. Det havde jeg ikke prøvet før, men jeg har altid haft lyst til at prøve. Derfor lod jeg først en finger gnide op og ned i sprækken mellem hendes baller, i takt med hendes stød, og langsomt kunne jeg mærke hendes anus udvide sig. Efter et par minutter stak jeg forsigtigt en fingerspids op i røven på hende, og mens min pik hurtigt rejste sig igen, sank fingeren dybere og dybere ind i hende. Hun rakte selv bagud med en hånd og skilte ballerne, så jeg kunne komme dybere op i hende, og snart fingerkneppede jeg hende med den ene hånd, mens jeg spillede pik med den anden.

Da jeg kunne høre, at hun var ved at komme, satte jeg mig til rette, skilte hendes baller og pressede forsigtigt pikken op i hende. Hun blev helt stiv i kroppen, men da jeg var kommet næsten halvvejs op, begyndte hun igen at rokke frem og tilbage. Jeg greb fat om hendes hofter og stødte langsomt ud og ind af hende, indtil hendes orgasme igen var lige på trapperne og jeg begyndte at støde igennem. Hun høl og skreg snart sin orgasme ud i hele stuen, og pludselig kunne jeg også mærke onkel Freddy sprøjte sin sæd i hendes fisse. Hun pressede sig hårdt bagud, for at få både mig og ham så langt op i sig som muligt, og jeg greb fat om hendes patter og gav hende hvad hun ville have. At røvpule var meget bedre end jeg havde forestillet. Kusine Nannas røv var meget strammere end nogen fisse jeg nogensinde havde fået, og alene tanken om at jeg røvpulede hende forstærkede nydelsen.

Jeg kneppede videre i et par minutter, indtil onkel Freddy endelig bad os klatre af. Kusine Nanna lagde sig dog straks på knæ igen og gjorde det tydeligt, hvor hun ville have den. Denne gang gled pikken næsten ubesværet ind i hendes røvhul, og da jeg begyndte at støde, stønnede hun liderligt til mig:

“Ja! Knep mig i røven!” Vi pulede i fem-ti minutter, og det var fantastisk dejligt. Ved siden af os lagde kusine Maria sig ned og tog sin adoptivfars pik i sin mulatfisse, og morfar var højlydt ved at sprøjte sæd op i kusine Sofies snævre kusse.

Da jeg mente, at jeg havde kneppet kusine Nanna nok i røven, trak jeg mig ud af hende og bad hende vende sig om. Det gjorde hun villigt, og spredte straks benene så jeg kunne genoptage indsatsen i hendes tilsølede fisse. Det var noget nyt at kneppe en kusse med sperm i, men det føltes helt godt og frækt. Hun stirrede mig meget koncentreret i øjnene og bed tænderne sammen, mens hendes små patter gyngede under mig og hun stønnede rytmisk. Da jeg dykkede ned og slikkede hendes patter lidt, foldede hun benene omkring min ryg og pressede mig endnu dybere i bund i hendes fisse. Jeg besluttede mig for at komme i den, fordi den føltes så god, så jeg slap alle hæmninger og kneppede til, hvilket fik hende til at stønne: “Ja! Det er godt, Esben! Knep min stramme fisse! Kom i den! Sprøjt din sperm op i min kusse!”

Jeg kneppede hende endnu et par minutter, før det igen begyndte at krible voldsomt i pikken og nosserne. Jeg stønnede: “Jeg kommer!”, hvorefter hun strammede kussen og sendte mig i himmerige. Jeg sprøjtede sæd op i hende i hvad der syntes som en evighed, og da jeg endelig var færdig, kollapsede jeg forpustet ovenpå hende.

Hun strøg kærligt mit hår og kyssede det, mens jeg fik pusten. Derefter væltede jeg af hende og kiggede op i loftet. Indenfor en halv time var jeg kommet i to dejlige fisser, min mors og min kusines, og de var de bedste og mest liderlige fisser jeg nogensinde havde fået.

Kusine Nanna rejste sig og gik, og da jeg selv rejste mig lidt efter, så jeg at de fleste enten sad og snakkede eller lå og kyssede og kærtegnede hinanden. Kusine Iben lå og suttede på onkel Jørgens halvstive pik, mens han strøg hendes gyldne hår, kusine Rikke lå på gulvet med spredte ben og fik slikket fisse af sin far, onkel Henrik, og far kneppede i et roligt tempo kusine Mona bagfra på gulvet. Ellers var alle stort set holdt op.

Jeg gik ud på toilettet for at pisse, og der mødte jeg kusine Nanna. Hun sad på kummen med vidt spredte ben og pissede, og hun smilede frækt mens jeg stod og kiggede på. “Kunne du lide at bolle med mig?”, spurgte hun lidt dumt. Jeg svarede selvfølgelig: “Ja”, hvorefter hun spurgte: “Har du bollet med andre?” Jeg fortalte hende, at jeg havde bollet med mor, til hvilket hun spurgte: “Hvordan var det?” “Godt”, svarede jeg. “Hun er kanon god til at sutte pik, og bagefter red hun mig. Det var lækkert”.

Da kusine Nanna var færdig med at pisse, tørrede hun fissen og rejste sig. Derefter gik hun, så jeg kunne pisse, og da jeg var færdig trak jeg ud og gik tilbage til stuen. Dér sad folk igen og pakkede gaver op, mens de pillede lidt ved hinanden og havde det sjovt. Specielt lage jeg mærke til, at fætter Ole og hans lillesøster Vibeke sad og kyssede inderligt, men ingen tog sig af det.

Jeg satte mig ved siden af moster Jytte, som tog mig på låret og spurgte, om jeg hyggede mig. Jeg sagde selvfølgelig: “Ja”, hvorefter kusine Iben rakte mig en gave.

Vi sad et par timer og bare snakkede, hyggede og grinede sammen. Vi snakkede lidt om sex, mest om hvor meget sex de yngste piger og drenge havde haft før (kun Rune og kusine Iben havde haft deres debut den aften). Men ellers bevægede samtalen sig ret hurtigt over på andre ting. På et tidspunkt hev far kusine Maria ned til sig og fik hende til at ride ham med rygge til, men ellers var der ikke mere sex i luften den aften.

Da klokken nærmede sig 23, begyndte de fleste at tage tøj på fordi de skulle hjem. Kun morfar, mormor og min familie skulle blive, så vi tog ikke tøj på. Vi fulgte alle sammen til døren og sagde farvel, men ikke før vi havde aftalt, at vi måtte gentage succesen snart.

Da alle var gået ryddede vi lidt op, hvorefter vi gik i seng. Mine brødre og jeg skulle sove i stuen, så vi lå et stykke tid og snakkede om hvad der var sket. Jesper og Thomas var lidt misundelige på Rune og mig, fordi vi havde bollet med mor. Men vi var alle sammen godt klar over, at de nok skulle få deres chance snart.

porno med danske piger