Wife Swap – bytte og dele partner HOT

Wife Swap – bytte og dele partner  HOT

Kærestebytte og konebytte – Det giver god mening at dele.

I en tid hvor inflationen kommer snigende og delebil samt deleøkonomi er populært, er det måske også tid til at gå skridtet videre og melde sig klar på delekone og delemand trenden. Fænomenet er også kendt som Swapping og Switched

Du sidder sammen med din mand og et godt vennepar over en privat middag som så mange gange før, pludselig siger din mand til den anden mand “dyt dyt skal vi byt? – hvortil han svare “bot bot det kan vi godt!” legen er i gang, tør du? er du frisk på at bytte partner for en aften?

Se sexvideoer hvor der byttes, deles og lånes ud

Lån din mand eller kvinde ud og få selv en i bytte.

Bare rolig det er kun for nogle timer, du får din kone/mand tilbage, godt nok lettere brugt, svedig og træt – men også høj af oplevelsen, glad og frisk på mere bytteri.

SEX I DAG?

Hustrubyt, Ægteskabsbyt, kærestebyt, vennebyt, venindebyt

Læs almindelig pars oplevelser når de har delt deres partner med en fremmed & byttet partner mellem venner og bekendte.

Bytte testen/udfordringen.

Sociale eksperiment: For at finde ud af om du helst vil din nuværende mand/kone eller hellere vil videre i livet med en anden, kunne i prøve at bytte liv med en anden familie, som i den amerikansk reality-tv-serie Wife Swap, hvor de bytter familier i 1 uge, for at se om græsset er grønnere på den anden side, om man glæder sig til at komme hjem igen eller hellere vil blive sammen med den nye partner  😈

BYT PARTNER I REALITY TV SHOW!

De ved hvad de selv laver – men ikke hvad den anden part laver i et fremmed hjem.

Videoer hvor du følger 2 pars liv når de bytter partner for en uge, det skulle bare have været for sjov, men man kan ikke altid styre sine egne følelser og lyster når man bor med en fremmede kvinde eller mand, der er mere attraktiv end ens egen partner.

Lukas bliver forelsket i sin “nye” kone, og den barmfagre Kristina tænder på sin nye mands pik. Først var Kata ikke rigtig begejstret, da Lukas sneg sig ned i hendes trusser ved nattetid, eller er det bare det hun fortæller sig selv, for at dulme den dårlige samvittighed og skyldfølelse, efter hun lod sine lyster få frit spil. Og stakkels Lukas er så forelsket, at han forføre hende igen og kneppede hende i haven uden at tænke på sine naboer eller hans egen kone der snart kommer hjem igen.


SE SEX OPTAGELSERNE FRA WIFE SWAP SERIEN BAG KAMERAET

Sexfilm med konebytteri og mandebytteri.

Fucking Parties: T And A Chicks Housewarming Party 4 Cumswapping Headliners 6 Fucking Parties: Housewarming Party 3

Bytte billede galleri fra konebyt film: GalleriGalleriGalleri

porno med danske piger