En små kedelige onsdag aften… indtil…

SPAR MANGE PENGE

Måtte være faldet hen, for pludselig stod hun ved min seng, mit hjerte hamrede løs, for blev lidt forskrækket, troede sgu ikke hun vile komme forbi. Hev hende ned til mig og kyssede hende…

Det var en onsdag aften, sad på nettet som så mange andre aftner og var blevet ret liderlig. Skrev en sms til en pige, jeg har smsèt med nogen uger…

SEX I DAG?

Ville virkelig gerne ha hun skulle kom forbi, men hendes job gjorde det sværet for hende.. så derfor havde vi endnu ikke været sammen. Men tanken tændte mig efterhånden ret meget og ville gøre hvad som helst for at lokke hende til mig *SF* havde sendt frække billeder via mms, som gik begge veje.. skrev så til sidst inden jeg gik i seng,at jeg havde lagt en nøgle under barnesædet på min cykel.. hvis nu hun skulle beslutte sig for at kikke forbi, inden hun skulle på arbejde ca 23. 30.

Lå og så fjernsyn og lod fantasien løbe… måtte være faldet hen, for pludselig stod hun ved min seng, mit hjerte hamrede løs, for blev lidt forskrækket, troede sgu ikke hun vile komme forbi. Hev hende ned til mig og kyssede hende, var vildt efter at mærke hendes tunge mod min, åhh fårk det var frækt og vildt blødt, hun rejste sig op og tog forsigtigt mine trusser af.. prøvede at røre ved hende, men hun holdte mine hænder oppe over mit hoved, så jeg ikke kunne gøre noget… Og ned mellem mine ben hun forsvandt.. blev nappet i låret og vider ind mod min godt liderlige fisse… lå bare og nød det, mærkede nu hendes tunge på min hårde klit, en rigtig blød tunge, der tirrede og pirrede min nu godt våde fisse.. åhh ja det var bare godt, hev hende op til mig igen og kyssede hende, smagte på mig selv, mmm…. og væk var hun igen, nappede i min ene skamlæbe, var bare over alt i mit varme skød.. Tungen der gled ind og ud af mit indre.. hun havde et fast greb i min mave, kunne høre hende stønne svagt. Fik sneget en hånd ind under hendes bluse, og krammede hendes ene bryst, aede hende op og ned af hendes arme,krssede hende ned af ryggen i bar nydelse.. hvor var hun dog blød.. skulle bare ligge og tage imod, det var godt nok svært, når man bare havde lyst til at gi hende samme tur… inden jeg nåede rigtigt at finde ud af hvad der var sket, havde hun puttet dynen om mig og væk var hun igen.

Lå med et værelse der bare snurrede rundt og rundt, havde en underlig men dejlig fornemmelse i hele kroppen.. ønskede bare det ikke var sluttede så hurtigt….

Er helt sikkert ikke sidste gang hehe

Knus

porno med danske piger