En sommerdag

Var nu blevet så liderlig at jeg næsten råbte: ”Åhgud jaa, jeg elsker at få fremmede pikke og John nyder meget at se på – åhgud Kim, du skal kneppe mig nu, bare brug mig…

Jeg kørte tidligt hjemmefra denne skønne solskinsmorgen, hvor solens stråler stod ned fra en skyfri himmel. Jeg ville have en stille dag med solbadning og afslapning, i en lille klitgryde ved stranden. Jeg var hjemmeløbende i denne periode, og ville nyde en hel dag uden de daglige opgaver – dejligt. Jeg svingede ind ved den lille købmandsbutik på vej ned til stranden, jeg fandt den flaske vand og det ugeblad jeg ville have med, da en dyb mandsstemme bag mig sagde: ”Jamen er det ikke Mona – hvad laver du helt herude?” Jeg vendte mig om, og så Kim. En meget flot fyr der en kort periode havde været leder på min tidligere arbejdsplads. Han havde kun været der et halvt års tid, før han fortsatte karrieren, op i virksomheden. Han var en god og venlig chef, og var meget vellidt af alle, så jeg hilste glad på ham og spurgte: ”Hvad laver du selv her?” Han smilede: ”Vi er i sommerhus her, jeg havde lige nogle dage, som jeg syntes skulle bruges nu” Jeg skulle betale, og da det var sket sagde Kim: ”Vent lige med at køre til jeg kommer ud” Det gjorde jeg gerne, så da han kom ud med sin pose morgenbrød, stod jeg og nød de mange varme stråler af solen, der skinnede ned på min krop. Kim så dejlig ud i shorts og en T-shirt, der strammede godt over skuldrene og brystkassen. Han spurgte mig: ”Vil du ikke med hjem til en kop kaffe og et rundstykke og en snak om gamle dage?”

Jeg var ved lige ved at sige nej, da jeg trængte til at slappe af og bare ligge ved stranden, for at slappe af hele dagen, men Kims charme fik mig til at sige ok. Jeg fulgte efter hans sorte BMW, indtil vi kom ud til deres sommerhus, der lå lige bag de yderste klitter, men helt omkranset af fyrretræer. Jeg blev klar hurtig over, at der kun var Kim hjemme i huset og spurgte: ”Hvor er din kone – har hun ikke fri?” Han smilede bare og sagde: ”Nåe nej! Lotte havde et møde i København i dag, så jeg er her alene, jeg sendte hende med toget i aftes, men det skal da ikke afholde os fra at hygge os med en god kop kaffe”. Jeg fik hurtigt besked om, hvor service og bestik var, og mens jeg dækkede op på terrassen, lavede Kim kaffen, kogte et par æg, og kom ud på terrassen med det. Han sagde smilende: ”Vi er altså ikke så formelle herude, så vi spiser gerne i shorts, så hvis du vil skifte til noget mere luftigt?, kan du bare gøre det nu”. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle, men Kim havde ikke haft rygte for at være af den type ledere, der jagtede frække oplevelser med pigerne, så jeg hentede min taske i bilen og skiftede til bikini. Jeg smilede, da jeg tænkte på, at jeg havde overvejet ikke at tage den med i dag, da jeg ville solbade nøgen, men havde alligevel valgt, at tage bikinien med, hvis jeg ville bade. Jeg havde også snuppet den anstændige bikini i dag, og ikke den som John nød at jeg bar, når vi sammen var ved stranden. Den var jo kun tre små stoftrekanter, der var holdt sammen af snore, og som ikke dækkede ret meget af min krop. Nu kunne jeg komme ud på terrassen, hvor Kim nu sad iført et par små badebukser, uden jeg følte mig for udstillet. Kims ansigt lyste op i hans charmerende smil, da han så mig, og hans øjne så frimodigt henover min krop. Jeg må indrømme ”en ikke ubehagelig fornemmelse”. Jeg satte mig ned, og Kim sagde frisk og smilende: ”Ja, der kan jeg så konstatere, hvor meget en arbejdskittel kan skjule”

Jeg følte en varm fornemmelse løbe gennem mig, over hans søde kompliment, og svarede: ”Nåh så det mener du – men mon ikke du tænkte på andet end tal, når du var på jobbet, sammen med 50 kvinder omkring dig?” Han lo: ”Er det sådan jeg blev anset? – det er altså ikke retfærdigt kan jeg garantere” Vi fortsatte med at småsnakke i en sjov tone, mens vi spiste vore rundstykker og drak kaffe og juice. Vi fik ryddet af bordet, og jeg var ved at tænke på at komme videre, da Kim spurgte: ”Skal du mødes med nogen i dag? – ellers kan du da ligeså godt blive her og solbade”. Jeg ville ikke spolere vores gode stemning, så jeg sagde: ”Nej jeg skal ikke mødes med nogen, men jeg ville faktisk gerne være alene” Han så lidt skuffet ud da han sagde: ”Ok – det er da i orden, så må jeg jo ligge her alene og kede mig, er jeg virkelig så træls?”. Jeg kom til at grine af hans optræden, og svarede ham: ”Ja ja da, jeg skal nok blive, og prøve ikke at kede mig alt for meget”. Hans varme smil glædede mig, da han sagde: ”Jeg kan gå på hænder, hvis du keder dig for meget” Vi grinede af vores replikker, og han fandt et par tykke madrasser, som han lagde ud i solen, mens jeg hentede min strandtaske. Gennem stuevinduet så jeg ud på græsplænen, og mit hjerte gav et ekstra slag, da jeg så, at han stod nøgen. Hans skikkelse var flot og harmonisk, og hans balder, der var vendt mod mig, så faste og stramme ud. Den lette tone mellem os hele morgenen, fik min krop til at reagere heftigt, på denne flotte charmerende mands krop. Jeg tog mig sammen, og gik ud til ham, og han sagde med et smil, da han igen fik øje på mig: ”Jah – jeg fik vist ikke sagt, at vi altid solbader nøgne herude”. Jeg sagde let: ”Ja det kan jeg jo se, men så skal jeg vil også sige, at det gør John og jeg også derhjemme”.

Jeg kunne ikke lade være med at studere hans toptrænede krop, nu han lå henslængt på ryggen på madrassen. Hans pik og store nossepose var helt glatbarberede, og hans ret tykke pik var omskåret, så pikhovedet var helt blottet. Synet sendte varme signaler gennem min krop, men jeg undertrykte det med en let gysen. Han lå lidt provokerende og ventende følte jeg, og hans direkte stirren på mig, fik igen min krop til at snurre spændt. Jeg følte mine brystvorter spændes let, mens mit skød blev blødt våd og følsomt. Jeg løsnede bh`en bagpå, og lod den glide af og ned på terrassen. Jeg følte det søde sug i kroppen, da Kims øjne fik et andet udtryk – ”lyst måske?”. Jeg lod mine tommelfingre glide under bikinitrussens sider, og trak den langsomt ned, mens jeg så Kim fast i øjnene. Hans blik flakkede ned til mit skød, hvor Johns skraber i aftes, kun havde efterladt et smalt 2 cm. bred stribe hår, som gik fra min klit og 10 cm op over mit venusbjerg. Kims reaktion på synet var, at gribe om sin pik, og lægge den bedre til rette. Den var nu blevet nogle cm. længere, kunne jeg se, men lå som en blød, tyk pølse ud over hans stærke lår. Jeg faldt ned på min madras og spurgte: ”Hvad mon Lotte ville sige, hvis hun pludselig dukkede op her lige nu?”. Kim så frækt på mig og sagde: ”Hun ville garanteret smide sit tøj, og sige at du så dejlig ud”. Vores snak var nu drejet ind i en lidt farlig retning. Min krop begyndte nu at reagerede meget kraftigt. Jeg kunne mærke mine bryster spændes og svulme op, og mine skamlæber blev blodfyldte og spændte. Også min store klit voksede og blev stor og spændt, således at den stak frem imellem mine skamlæber. Jeg havde været flov over, så stor den kunne blive, da jeg var yngre, men efter at John havde taget min mødom 6 år tidligere, havde den glæde min klit gav mig, gjort mig glad for den skønne store følsomme overflade den havde, men jeg blev stadig lidt genert, når der var nye mennesker der så den. Jeg kunne læse Kims reaktion, da hans pik nu voksede og voksede, til en imponerende størrelse. Han sagde hæst: ”Hvad ville John mon sige, hvis han lige nu, kom her?”. Jeg måtte rømme mig et par gange, før jeg fik styr på stemmen: ”Han øh – han ville bare smide tøjet, og spørge om han måtte se på?”

SEX I DAG?

Kims pik var nu blevet helt hård og stiv, kunne jeg se, og han spurgte: ”Se på hvad?, ville han måske foreslå, at jeg skulle lade dig slikke på min pik?”. Vi var nu kommet alt for langt ud, til at der var nogen vej retur, så jeg spurgte: ”Ville Lotte da foreslå, at jeg gjorde det, hvis hun kom?”. Kim svarede hæst: ”Ja helt sikkert, og hun ville selv sætte sig ned, og hjælpe dig med at slikke mig”. Min stemme afslørede, hvor liderlig jeg var blevet: ”Har I da lyster til, at du har flere piger omkring dig samtidigt? Han greb om sin tykke kølle og stønnede: ”Ja – vi elsker at dele en fræk tøs sammen – er det måske noget for dig?” Jeg lod min ene hånd glide masserende henover mine bryster: ”Jae – det kunne jeg måske godt lokkes til”. Kim lagde sig nu på ryggen og stønnede: ”Så Mona – jeg er nødt til at mærke din skønne mund nu omkring min pik – slig og sug min pik”. Jeg gled rundt og stønnede: ”Uhmm! Jeg vidste ikke, at du havde en så pragtfuld stor pik Kim. Jeg bliver så liderlig af at se på den”. Jeg greb om den, og følte dens styrke og hårdhed. Mine fingre begyndte at lege med de store barberede nosser, medens min mund sank nedover pikhovedet. Jeg slikkede dens bløde glatte hud, og lod tungen lege med den spændte glans. Jeg sugede med besvær skiftevis nossekuglerne ind i min mund, før jeg slikkede dem ivrigt, med min tunge. Kim stønnede nydende, medens han krammede mine balder med sine stærke fingre, så også jeg begyndte at stønne. Min våde tunge slikkede nu op og ned ad hans stålhårde dejlige pikskaft, og jeg masserede og æltede hans nosser samtidigt – åhgud hvor var det her frækt og hidsende. Jeg slikkede igen rundt om det store pikhoved – åh det var så frækt, at slikke uden forhuden. Jeg slikkede det glatte hoved, så mit spyt løb ned over mine fingre, før jeg sugede pikken dybt ind i min varme mund. Mine læber var tæt sluttet om pikskaftet, mens min tunge legede omkring det store agern, Kim stønnede hæst, og smagen af salt fyldte min mund, da der flød en strøm af dejlige smørende safter fra pikken. Jeg lod tungen slikke det lille hul hvor safterne flød fra, og Kim prustede og stønnede nu meget højlydt. Han trak sig fri og brummede hæst: ”For fanden da tøs – du kan sende en mand helt op i stjernerne – jeg må kneppe dig nu?”. ”Synes du ikke, at jeg burde slikkes lidt først?” spurgte jeg ham leende. ”Joh, men jeg må lige have pikken indenfor i din frække fissegrotte lidt, er det okeyy? Spurgte han mig stakåndet. Jeg lagde mig på ryggen, med benene vildt spredt som svar, og lynhurtig kom ham ind mellem mine lår, som jeg villigt trak opad, så min fisse lå helt åbent for hans gloende lanse, der stadig stod stiv og rank. Han kørte sit svulmende pikhoved op og ned mellem mine sjaskvåde skamlæber, og ramte min klitoris, mens han stønnede: ”Er det det her John gerne vil se – lader han andre fyre kneppe dig?”. Jeg var nu blevet så liderlig, at jeg næsten råbte: ”Åhgud jaa, jeg elsker at få fremmede pikke, og John nyder meget at se på – åhgud Kim, du skal kneppe mig nu, bare hårdt og brutal, bare brug mig. Jeg ved godt, at jeg er en liderlig tøjte, der ikke kan få pik nok”.

Jeg følte en vidunderlig fornemmelse, da hans store pikhoved og lanse, blev presset indenfor de våde skamlæber, og jeg hulkede henrevet, mens pikken trængte helt op i mig, mens Kim stønnede: ”Har du kneppet med mange forskellige fyre foran John?”. Jeg var for liderlig til at tænke og jamrede: ”Åååhjaa han har ladet mange fyre kneppe mig, også flere af gangen, ååhguud hvor jeg elsker pik”. Kim havde nu presset sin tykke pik helt i bund af min fisse, og han trykkede vore skamben mod hinanden, så min klit blev presset, gnedet og mast af hans dejlige bevægelser. ”Har du haft en pik der var så stor i fissen før, som den der fylder dig nu tøs – har du?” spurgte han stakåndet. Jeg kunne slet ikke tænke længere, det var bare så vildt det der skete lige nu, men jeg hulkede: ”Åhgud Kim! knep mig hårdt med din store pik – knep mig nu – åhguud”. Han lo knurrende, og begyndte at trække sin enorme stav ud af min grotte, for at støde den heftigt ind igen. Hans bevægelser blev en rytme, der brusede gennem min krop. Jeg var nu så tændt af min varme liderlighed, at jeg kunne fornemme alle mine sensuelle nervespidsers signaler. Kim havde lagt sig helt ned over mig, og hans hænder krammede mine balder brutalt og voldsomt, mens hans store svulmende stempel, pumpede sig ind og ud af mig med vild energi. Jeg var sanseløs, og hørte mine egne hede klageråb og småskrig langt væk, mens jeg blev drevet længere og længere op i min liderlighed. Kim slap mine balder, og i en præcis bevægelse havde han mine hæle oppe over sine skuldre. Han holdt fast om mine arme, mens han med stor kraft og hastighed, drev sin svulmende tyrepik ind og ind i min sejlende lille fisse, og så skete det. Min krop føltes fuldstændig vægtløs før den vidunderlige krampe ramte min kusse: ”Håååhhhr guud knep mig – åååååhhr jeg kan ikke – håååhhguuuuudddknepmig – hååhhå-åååh-hhåå-åååh-åååhhhrr thååh jeg koommmmer”.

Min orgasme var vidunderlig voldsom, og blev forstærket af Kims brøl: ”Åhr for fanden tøs – nu får du mit sperm – ååhh tag det tøs –thåår for fanden – jeg fylder din kusse – åååhhrsschååå tshååhrrrr thååhguud jaah”, mens hans sperm pumpede i tykke stråler ind i min åbne livmodermund.

Han blev stående sådan over mig, med sin pik presset op i mig i langt tid. Han smilede og gispede: ”For fanden Mona – det her har jeg fantaseret om mange gange kan du tro”. Jeg kom i et nu tilbage til virkeligheden over hans ord og spurgte: ”Hvad mener du med det?”. Han trak sin sjaskvåde svaber ud af min fisse, og uden at sige noget, satte han sig over mine bryster og gav mig pikken i munden og stønnede: ”Uuhhrjaah tøs slik mig – uuhr du ser bare så fræk ud, med min spermvåde pik i munden – huuuhr dog, hvor er du pragtfuldt til at blive slikke pik”. Han rejste sig lige så pludselig som han havde sat sig, og gik ind i huset. Jeg lod mine fingre glide ned mellem mine skamlæber. Ååhgud hvor havde han fyldt mig med meget sperm. Det drev ned mellem mine balder, og lavede en stor plet på madrassen. Kim kom nu tilbage med to glas iskolde hvidvin, og vi skålede. Jeg spurgte: ”Hvad mente du med det der om, at du havde fantaseret om det her mange gange?”. Han smilede lidt drenget: ”Det jeg siger, er, at jeg har fantaseret om dine flotte store bryster, og om at kneppe dig mange gange, det kunne du da vel ikke undgå at fornemme” svarede han. Jeg følte en glad stolthed over hans ord, hvilken kvinde ville ikke føle sig smigret af sådan en bekendelse, men jeg ville vide: ”Jamen hvorfor lige mig, vi var da 50 piger på pakkeriet, så hvorfor lige mig?”. Han drak lidt vin og sagde: ”Selv om jeg opfører mig på jobbet, som om jeg ikke er skørtejæger, er jeg jo ikke blind. Din flotte figur kan du altså ikke skjule med en usexet kittel, så jeg har faktisk været på toilettet for at spille pik mange gange, efter at have snakket med dig”. Uh ha da da, hvor var det dog en skøn kompliment. Jeg følte min krop reagere liderlig på hans ord, så jeg fik sagt: ”Nu overdriver du vist”. Han kælede nu med mine bryster, og svarede: ”Det kan jeg garantere for, at jeg ikke gør, du ved vist ikke hvor sensuel og sexet du ser ud?”.

Han kyssede mine brystvorter, så jeg stønnede henrykt, og hans stemme var mørk af lyst, da han udbrød: ”Jeg er altså nødt til at kneppe dig igen nu”. Jeg gispede henrykt og sagde: ”Åh gud Kim, ja – du skal tage mig bagfra – jeg elsker at blive tævekneppet”. Han lo knurrende, mens han rejste sig: ”Så se at komme op på alle fire din frække tøs – jeg skal mærke din skønne stramme fisse om min pik nu”. Jeg kom lynhurtigt op på alle fire. Mine ben dirrede i lysten forventning, da Kim greb fat om mine hofter bagfra. ”Tag fat om min pik, og før den op i din fisse tøs” nærmest råbte han. Hans ene hånd ramte samtidigt min ene balde med et smertende klask, der sendte en sviende lystfølelse igennem mig. Jeg fangede hans svulmende tykke pik, der var hård som en egekølle med den ene hånd, medens jeg spredte mine skamlæber med den anden, og førte pikken på plads imellem mine sejlende våde skamlæber, mens jeg næsten hulkede hviskede : ”Åh gud Kim – brug mig, tag mig – lad mig mærke din skønne store tyrepik fylde min tævekusse helt ud”. Han stødte sig halvt op i mig, medens han stønnede: ”Uhr for fanden hvor du er fræk tøs – gør det John gejl, at du er så fræk mens du får fremmed pik?”. Hans enorme pik blev stødt helt i bund i et hug, så jeg måtte jamre min nydelse ud, før jeg gispede: ”Åhh jaah, det gør ham så vild – åhh det er så bare så frækt, at blive kneppet af andre frække tyre, mens han ser på det – ååhguud Kim! du skal kneppe mig nu – din pik gør mig bare så liderlig”. Han lo frækt, mens hans stærke hænder, trak mine hofter mod hans hårde stød: ”Du har sgu en skøn kusse – uuhhaa det er stærkt det her – huuuhhhr jaah – for fanden da det her er godt” stønnede han. Hans frække ord gejlede mig mere og mere op, og jeg kneppede imod hans stød: ”Hååhhr thååh knep mig brutal Kim – du skal bruge mig som din liderlige tæve – knep mig”. Han stønnede som et damplokomotiv mens han nu greb om mine gyngende bryster: ”Åhr for helvede jeg har drømt om de patter – for fanden de er så store – uuhr du er vidundelig fræk og skøn tøs”. Min krop var nu bragt ud på sit yderste, jeg kunne kun opfatte hans piks støden i min kusse og hans hænders hårdhændede kram af mine bryster og jeg kunne ikke lade være: ”Hååh guud Kim – NU MÅ DU IKKE STOPPE-HÅÅHR-GUUD-NUKOMMERJEG-KNEP MIG KNEP MIG-THÅÅÅHR-THÅÅH-GHÅÅHR”

Han lo brutalt: ”Ja tøs kom så, kom så med i en orgasme, jeg skal skampule dig”. Hans voldsomme stød fortsatte uden stop, og jeg sansede intet længere, men jamrede og hulkede uafbrudt, Kims hårde hænder klaskede mod mine balde, så smerten forøgede mine sanser, og endnu en orgasme skyllede ind over mig, med en hed voldsomhed. Jeg var knap kommet over den, da han trak sin tykke kølle ud af min sejlende kusse, og han rev mig om på ryggen, og satte sig over mit bryst. Han klemte mine bryster hårdt om sin hårde lanse, som han onanerede med mine bryster og råbte: ”SÅ FÅR DU MIT SPERM – ÅÅHR TAG DET DIN LILLE FRÆKKE LIDERLIGE TÆVELUDER – ÅÅHHR ÅÅÅHHR GUUUD THÅÅHR”. Hans hede sperm skød ud af det opsvulmede pikhoved. de første stråler var så kraftige, at de skød op over mit ansigt, og ramte mine kastaniebrune krøller, mens resten ramte min åbne mund og mine kinder og hals. han havde en utrolig stor spermmængde, selvom han jo var kommet nogle gange før. Han pressede sit store pikhoved ind i min åbne mund, og jeg slikkede de sidste dråber sperm fra det varme agern. Kim prustede hæst: ”Du er sgu godt nok gejl – thååh gud da jeg bliver så vild af at bolle dig – du gør mig helt vild tøs”. Han trak sin faldene pik ud af min fissegrotte, og masserede sine spermklatter ind i min hud. ”Du får mig til at opføre mig så uhæmmet tøs” fortsatte han frækt. Jeg lo let: ”Får Lotte dig ikke til at være lige så brunstig, når du knepper hende?” Han sagde smilede: ”Nej, det er helt anderledes med hende”. Jeg sukkede frækt: ”Uuhng heller ikke når hun slikker fisse på en anden tøs?”. Han rejste sig og svarede: ”Nej slet ikke. det er meget mere følsomt – du får virkelig vildskaben op i mig”.

Han forsvandt igen ind i huset, og kom tilbage med den kolde hvidvin som han skænkede op i vore glas, så vi kunne slukke tørsten. Jeg lagde mig ned på madrassen, og begyndte at lege med mine bryster: ”Har du aldrig delt Lotte med en anden fyr?” spurgte jeg ham. Hans smil var lidt anstrengt, da han kort sagde: ”Nej – det er jeg ikke til” Jeg lod mine fingre lege med mine endnu meget våde glinsende skamlæber, og hans øjne var nu fastklæbet til dette syn: ”Har du så været med til at kneppe andres piger sammen med andre fyre?” spurgte jeg videre. Han så helt vild ud, mens mine fingre nu onanerede min klit, men han sagde: ”Nej, jeg er kun til at have flere kvinder omkring mig samtidig”.  Jeg stønnede nu, mens jeg nød at vise ham, hvordan jeg spillede fissen. ”Har du så aldrig kneppet andre fra arbejdet? – åhgud det er så dejligt frækt, at spille fisse for dig” sagde jeg stakåndet. Hans pik stod nu helt stor, rank og hård igen, medens han svarede: ”Hmm ja, jeg har faktisk kneppet Gitte for et stykke tid siden”.  Min kvindelige nysgerrighed samt min opgejlede tilstand fik mig til at gispe: ”Gitte! – var det sammen med Lotte?”. Han onanerede nu sin egekæp, mens man så stift på mine legende fingre: ”Jaah, Gitte var en tur i byen alene, og så fik vi hende med hjem, hende og Lotte gik godt i spænd sammen, og legede skønt. Under legen tog jeg hendes lange ben over mine skuldre, medens jeg kneppede hende, og hun var varm hele natten” fortsatte han. Jeg følte min orgasme stige op til overfladen, og udbrød stønnende: ”Åhgud Kim, suttede hun din pik af også?”. Han gispede: ”Åh jah for fanden, hun slugte min sperm med stor grådighed”.

Min orgasme rullede nu gennem min krop, og endnu før min orgasme var klinget af, kom Kim over, og stødte brutalt sin skønne store gejle pik dybt op i min orgasmekusse, åhgud jeg hylede min fryd ud, mens Kim stødte sig heftigt op og op i mig igen og igen. Han sugede mine brystvorter ind i munden, så de nærmest smertede, men det gjorde godt af vellyst. Han kyssede mig heftigt og krævende, mens vore kroppe kneppede ivrigt mod hinanden.

Han bed mig i skulderen og knurrede som en vred bjørn. Hans hænder krammede mine bryster og lår krævende, og jeg nød hans uhæmmede vildskab. Min krop rasede frem mod endnu en forløsning der kom, da Kim sugede sig fast mod min hals. Jeg kunne slet ikke beherske mig, men skreg nærmest min voldsomme orgasme ud, mens han brummede heftigt, og skød endnu en stor ladning hed dejlig sperm op i min sammentrukne orgasmefisse. Vi lå sammenfiltrede og klamrede os til hinanden, Kim gispede: ”For fanden Mona – du driver mig fuldstændig til vanvid – jeg kan slet ikke beherske mig”. Jeg kyssede ham og hviskede: ”Det er pragtfuldt at du bare bruger mig – jeg elsker at blive taget rigtig hårdt af en rigtig mand”. Han rullede ned på madrassen. og vi drak lidt mere vin. Jeg spurgte efter hvad klokken var blevet, og han fandt sit ur og sagde: ”Den er nu blevet 14.45”. Jeg sprang op og lo: ”Jeg skal altså af sted nu , jeg skal nå at handle lidt ind, før jeg henter knægtene i børnehaven”. Jeg fik i et hurtigt bad, og da jeg stod og tørrede mig så jeg mig selv i spejlet. Jeg havde fået  bidemærker på skulderen, og et sugemærke på halsen, og et par blå mærker var ved at komme frem på min overarm, så jeg blev nødt til, at skulle lige hjem og finde tøj, der kunne skjule disse elskovstegn. Jeg glædede mig allerede til at klæde mig af foran John senere på aftenen. Jeg var sikker på, at  han ville blive rigtig liderlig, når jeg afslørede mine oplevelser i dag. Jeg tog et ømt afsked med Kim, og fik hans tlf.nr. så jeg kunne ringe til ham. Jeg satte mig i bilen og susede hurtigt hjemad.

porno med danske piger