Tager nøgenbilleder af sin mor (kunst/kultur)

Tager nøgenbilleder af sin mor (kunst/kultur)

SPAR MANGE PENGE

Tjener penge på sin mors nøgne krop og sex med mænd.

Sønnen og kunsteren Leigh Ledare er kendt for at tage udfordrende billeder af sin egen mor.

Ledare er en af de kunstnere, som virkelig rykker grænserne for, hvad man kan udstille. Han er nemlig specielt berømt for sine fotografier af sin mor, Tina Peterson. Men der er ikke tale om uskyldige familiebilleder. På disse fotografier poserer moderen nøgen og i intime eller decideret seksuelle situationer med mænd på Ledares egen alder.

SEX I DAG?

Leigh Ledare er en fotokunstner, som arbejder i projekter. Projekter hvor det fotografiske materiale udfoldes i relation til avisudklip, reklamebilleder, personlige notater, tekst mv. I den forstand arbejder han konceptuelt. Gang på gang udfordres fotografiet for at nå tættere på dets egentlige betydningslag. På Leigh Ledare hjemmeside kan man se flere af hans “normale2 værker.

De udfordrer vores grænser og rejser spørgsmål om identitet, begær og moral.

Faktabox:

Leigh Ledare bruger fotografi, arkivmateriale, tekst og film til at udforske menneskeligt agentur, sociale forhold, tabuer og fotografiet i lige store vendinger. Gennem en bred vifte af kunstneriske praksis undersøger Ledare spørgsmål relateret til ønske, identitet og moral.

Sexbilleder og nøgenfotos af mor

Optagelser af hans mor mens hun har sex med mænd eller posere nøgen med spredte ben og blotter underlivet.

Home Truths - Leigh Ledare scatta i rapporti sessuali di sua madre - Junloo Leigh Ledare | Mom on top of boyfriend (2002) | Available for Sale | Artsy

SE FRÆKKE FILM MED NØGEN KUNST

porno med danske piger