En sommernat

SPAR MANGE PENGE

Det var nu! Hun blev smidt ind over kølerhjelmen på en bil. Hendes spændte brystvorter kunne mærke det kolde metal igennem kjolen. ”vend dig om”. Hun vendte sig om…

Hun havde gået og glædet sig hele dagen. Han havde kun sagt ”Tøzen skal komme i aften”. Hun vidste hvad det indebar. For hun var hans tøz i et og alt. Hun blev som smør i hans hænder og han kunne med ganske få midler henføre hende til ekstatiske højder. Han bestemte, og hun adlød. Simpelt, og alligevel så fantastisk nuanceret. Der var i denne form for samvær, et spektre af muligheder og potentielle oplevelser, som var svært begribelige. Der var heller ingen tvivl om, at det var derfor hun kom til at udskrive 100 oplæg til mødet, i stedet for 10. Hendes dagdrømmeri havde overtaget nu, og hun blev opslugt af lyst. ”Tøzen skal komme i aften”. Ja, Tøzen ville helt sikkert komme i aften!

Timerne sneglede sig af sted. Hun havde nu været konstant liderlig en hel arbejdsdag, men hun havde, hvis hun selv skulle sige det, klaret det ganske godt…… hvis man lige så bort fra den overfyldte kaffekop og fortalelsen ”orgasme” i stedet for ”organisme” under en frokostkonversation. Hun så på uret. Om 3 timer ville hele hendes leverpostejsfarvede dagligdag forsvinde og efterfølgende blive afløst af farver, der kun kunne beskrives som ”KAPOW”. Søren Kierkegaard skulle engang have sagt at ”forventningens glæde er dog den bedste af alle glæder”. What a load of crap…… Jo tak, forventningens glæde var da bestemt ikke at kimse af, men når man en hel dag var gået rundt med våde trusser og en sitren i kroppen, ville ekstasen senere i aften, blive en kende bedre, skulle man mene…… Og så sås der i øvrigt tvivl om, hvorvidt Kierkegaard overhovedet skulle have udtalt disse ord. Hun smilede igen. At have indre diskussioner var en daglig begivenhed for hende, men kun sjældent, havde Søren Kierkegaard en rolle i disse. De plejede oftest at handle om aftensmadsvalg, TV/ikke TV eller hvilket legetøj hun i aften skulle tilfredsstille sig selv med. I aften ville hun være hans legetøj. I aften ville hun være hans. Det trak sig sammen i hendes skød, og hun kunne mærke hvordan safterne endnu engang løb ud i trusserne.

Det var i badet den aften, at den næste sms kom. Hun kunne høre hans lyd, og med det samme blev hendes ben svage under sig, og hun måtte støtte sig imod væggen. Som Pavlovs hunde reagerede hun på selv den mindste ting, der havde noget med ham og denne aften at gøre. Hun svøbte et håndklæde omkring sig og et andet om sit hår, og gik ud i gangen, hvor telefonen lå og lyste. ”Hun skal være let tilgængelig i aften. Hun har kjole på og ingen trusser eller bh”. Hun svarede tilbage, med sitrende hænder, næsten uden tastefejl ”skjal ske”. Hun MÅTTE snart mærke ham!

SEX I DAG?

”Tøzens opgave for i aften: Hun vil kl. 24 begive sig ud på havneområdet ved den gamle silo. Her vil hun efterlade bilen og gå langs kejen”.

Hun havde 30 minutter til at komme derhen. Hun havde været klar i en time, og havde bare ventet på beskeden om aftenens opgave. Hun tog sine sommersandaler på og trådte ud i natten. Aftenen var varm, med en fugtighed i luften, der kun kunne betyde, at regnen var på vej. Der var en let brise, der trods varmen gav hende et gys. Hun satte sig i bilen og begav sig af sted.

Det tog hende kun 25 minutter at nå hen til sit bestemmelsessted, så kun havde 5 minutter til at lade op. Lade op! Nej, det var et forkert ordvalg….. Lade af ville være bedre, for hun var lige nu så tændt, at hun nærmest ville kunne komme ved én berøring. Hun prøvede at få kontrol over sit åndedræt. 24…. Så var det nu….. Hun steg ud af bilen og startede sin vandring hen ad den lange mole, der strakte sig så langt, at hun ikke kunne se enden. Der var mørkt hvor hun gik. Alle farver var forsvundet, og selv med de største anstrengelser, kunne hun ikke se længere end 10 meter. Hun havde gået i hvad hun selv syntes var evigheder, men da hun kiggede på uret, var den kun 00.07. Det har her i selvsamme øjeblik, at hun hørte nogen bag sig, og hun nåede end ikke at vende sig om, før et klæde blev trukket ned over hendes hoved.

Klædet blev strammet op bag på hendes hoved med en fast hånd og stoffet blev presset imod hendes ansigt. En blanding af angst og ubeskrivelig vellyst brusede igennem hendes krop. Hun blev med magt ført til siden, væk fra vejen. Hun mærkede asfalten blive til grus, og hun mærkede det ham. Det var nu! Hun blev smidt ind over kølerhjelmen på en bil. Hendes spændte brystvorter kunne mærke det kolde metal igennem kjolen. ”vend dig om”. Hun vendte sig om og blev løftet op på bilens kølerhjelm. Hendes ben spredtes med magt, og hendes fødder blev anbragt på kofangeren. Hun mærkede først rebet omkring sine ankler, da de strammedes. Hun var så våd nu, at det løb ned af lårene. Klædet over hendes ansigt lå stadig stramt. ”lig stille!” Hans stemme var næsten hviskende, men den stod klart som havde han råbt det. Hun lå stille…. Mærkede regnens første dråber. Varme store dråber, der i løbet af et øjeblik blev til flere. Hendes kjole begyndte at klistre til huden. Hendes bryster var så spændte og klar, at de næsten gjorde ondt. ”Ræk dine hænder ud til siden”. Hun gjorde som han sagde og til sin store overraskelse stødte hun på to par hænder, der tog fat om begge hendes håndled og holdt fast. ”Du får nu noget at holde fast i, og du giver ikke slip før jeg siger til”. Hendes hænder blev ført hen til to pikke, stive og bankende. Hun greb grådigt omkring dem og kunne ikke lade være med at massere dem. Det var lige, da hun syntes hun havde rimelig styr på sig selv og situationen, at hun mærkede hans tunge imellem sine ben. Det havde givet sådan et ryk i hende, at hun kom til at udstøde en høj udefinerbar lyd. Det var som om hendes blodårer var fyldt med sukker og hun kunne allerede nu mærke orgasmen nærme sig. Det var som en bølge der nærmede sig kysten. Den byggede sig op og kom brusende. Han slikkede og sugede, hende, som kun han kunne gøre. Hun måtte overgive sig til orgasmen nu. Som en indre eksplosion af følelser, sanser og ren nydelse, kom den. Regnen løb ned af kroppen på hende, og understregede blot følelsen af brusende vellyst.

Hun havde sundet sig lidt nu og kunne igen mærke og sanse sine omgivelser. Hun havde stadig de to fremmede pikke i sine hænder. Hun hørte fremmede stønnen, der reagerede på hendes hånds bevægelser. Hun onanerede to fremmede mænd imens hun lå på kølerhjelmen af en bil. Det billede havde hun ikke set for sig tidligere den dag. Hun nåede ikke at tænke mere over det, for nu mærkede hun ham igen imellem sine ben. Denne gang var det hans stive pik, der drillende lå i kanten af hendes fisse. ”knep mig så!” tænkte hun, men sagde det ikke, for hun vidste bedre. Hun kunne godt huske dengang hun havde sagt netop disse ord, og hvor hun efterfølgende måtte ligge næsten en time, bundet og hjælpeløs, uden pik, så hun kunne lære, at man først får pik, når han vil give det. Da han stødte op i hende og efterfølgende gav hende 10 hårde stød, forsvandt verden omkring hende igen. ”åhhh ja, knep mig så!”…. Han trak sig øjeblikkelig ud. ”kan du huske hvem der bestemmer her?”. ”Det gør du… Det gør du!”. ”Godt, kan vi så fortsætte nu?”. ”Åhh ja, tak C”. Hun huskede at sige hans navn…. C… Som så meget andet, kostede det at glemme at sige hans navn. ”Jeg vil nu kneppe dig til du kommer. Når du er kommet, vil jeg fortsætte med at kneppe dig. Jeg vil kneppe dig til alle pikke omkring dig er klar til at sprøjte ud over dig. Sørg for at gøre det godt for mine venner”. ”ja, C.”. Hun kunne mærke hans stive pik glide ind igen, og det gav øjeblikkelig den kropslige reaktion hun elskede så meget. Alt i hende blev spændt. Hun måtte koncentrere sig om at holde fast i de to stive pikke, for hun mærkede igen hvordan orgasmen kom brusende. Alt forsvandt igen, og hun skreg sin orgasme ud. Bølge efter bølge hamrede ind over hende og hun var ikke længere fast form, men flydende. Det var her på bagsiden af orgasmen, at hun kunne høre 3 mænd, der nærmede sig deres orgasmer. Hun begyndte at onanere kraftigere på de to stive pikke og resultatet udeblev ikke. Hendes C var også klar, kunne hun mærke. Hans pik bankede ind i hende og hun fornemmede de ryk, der betød, at han var klar. Perfekt timing! Hun mærkede hvordan det rykkede i begge pikke og hvordan spermen umiddelbart efter kom sprøjtende. Hun åbnede munden og blev ramt på brysterne. Kaskader af sperm. Pulserende og voldsomme pikke, tømte sig ud over hende…. Og C kom i hende. Hun elskede at mærke ham komme i sig. Hans pumpende pik, der skød sæden dybt ind i hende. Hun mærkede hvordan hendes fisse trak sig sammen omkring hans stive pik. Denne følelse var så umådelig øm og fræk på samme tid. En fuldstændig og gennemgribende samhørighed.

C sendte de to mænd af sted. Hun hørte hvordan de forsvandt hen ad grusvejen. Regnen var holdt op, og alt duftede af jord…. Sperm og jord.

Han trak stoffet af hendes hoved og hun kunne igen åbne øjnene. Der var mørkt, men hendes øjne havde vænnet sig til mørket, så han stod tydelig foran hende. Han lænede sig ind over hende og kyssede hende…. Ikke som C. ville have gjort, men som hendes Chris. ”hej skat, vil du med hjem?” Han smilede da han sagde det. ”Ja, min egen, jeg vil gå med dig”.

porno med danske piger