En tæves drøm

SPAR MANGE PENGE

Sætter mig om på alle fire med røven vendt mod Dem. Med agurken i hånden, begynder jeg lige så stille at ligge og lege med mig selv, mens jeg langsomt fører den tykke ende af agurken…

SEX I DAG?

Det var weekend, og De, min herre, var på besøg. Da jeg ikke havde været en lydig slave, havde De besluttet dem for at straffe mig ved at udnytte mit bagerste hul. De gik i gang med de indledende øvelser. De tog et par gennemsigtige vinyl handsker på af den slags som man kan købe i ethvert supermarked til brug i grovere rengøring. De placerede mig på maven på sengen og anbragte en pude under min mave, så min lille frække slave røv kom op i en helt perfekt vinkel til det De havde i tankerne. Mine hænder førte De op til hovedgærdet hvor du låste dem fast med et par håndjern som De allerede havde placeret der til lejligheden. På samme måde bandt De mine ben så de var spredt så langt fra hinanden som muligt. Nu var jeg fuldkommen i Deres vold.
De hælder lige så stille noget olie op i Deres hånd, og begynder lige så stille at smøre min røv, og især min lille stjerne, godt ind. Langsomt begynder De at køre Deres ene finger op i min røv. De giver dem god tid så jeg kan vænne mig til det, da de ved hvor nemt jeg bliver skræmt netop når De leger med dette hul. Men fingeren glider nemt takket være den store mængde smørelse, så De kan snart tage endnu en finger i brug. Stille og rolig kører De fingrene ind og ud af min røv, masserer mit indre. Snart kan De tage den tredje finger i brug og er nu ved at være så tændt at jeg bare ligger og længes efter at mærke Deres pik langt oppe i min lille snævre røv. Men De bliver ved med at bruge fingrene i min røv, mens De skiftevis slår mig over balderne og masserer min klit. De er udmærket klar over hvordan Deres behandling af mig påvirker mig. Til sidst kan jeg ikke vente længere. Tigger dem om om De ikke godt vil give mig Deres pik. Siger at jeg er en lille beskidt luder, en kneppedukke, en billig sæk, at jeg intet er værd og er Deres til at bruge som De vil. Til sidst forbarmer De Dem endelig over mig. De smører deres pik ind i olien, men alligevel kan De ikke lade være med at drille mig lidt mere, så De begynder at sidde og lege med Dem selv. Men dette varer ikke længe, for nu vil De mærke følelsen af en stram røv om Deres pik. De sætter pikken for hullet, og langsomt men sikkert glider De i bund i min røv. Da De er i bund giver De mig et stykke tid til at vænne mig til Deres størrelse. Så begynder De lige så stille at bevæge Dem. Det lykkedes mig ikke helt at tilbageholde et støn. Langsomt sætter De tempoet op, indtil De til sidst pumper pikken ind og ud af min røv, mens jeg af alle kræfter prøver at holde mine nydelses skrig tilbage. Til sidst kan de næsten ikke holde igen længere. Lige inden De kommer, skynder De dem at trække sig ud af mig, går op til mit hoved hvor De brutalt trækker mit hoved tilbage og stikker Deres pik ind i kæften på mig. De knepper mig langt nede i halsen, indtil De kort tid efter kommer mig i munden og ud over ansigtet med et brag. De løsner mig lige så stille og giver mig et kys.

Efter et par timer var jeg kommet til hægterne igen, og begyndte så småt at være liderlig igen, og den her gang efter endnu mere. Kan ikke lade være med at tænke på hvor godt det var da De kneppede mig i røven tidligere, og at min røv knap nok er øm efter den tidligere behandling. Begynder at ligge og pille ved Dem, og leder Deres opmærksomhed hen på at jeg er liderlig igen, og at jeg egentlig godt kunne tænke mig at mærke hvordan det føles at have noget hårdt og tykt oppe i mig. Finder den agurk frem som De netop har købt til en lejlighed som denne. Sætter mig om på alle fire med røven vendt mod Dem. Med agurken i hånden, begynder jeg lige så stille at ligge og lege med mig selv, mens jeg langsomt fører den tykke ende af agurken op i min fisse. De har nu taget Deres hånd ned til Deres pik, som De ligger og leger med, mens De ivrigt følger med i hvad jeg laver. Efter et lille stykke tid vender jeg mit hoved om, hvor jeg, med et frækt glimt i øjnene, spørger om vi ikke skal afprøve om min røv stadig er lige fleksibel, selvom min fisse allerede er fyldt ud. Dette er en opfordring som De ikke er i stand til at sige nej til. Først tager De fat i mig og vender mig sådan at jeg har ansigtet ind mod væggen, sådan at De kan stå på gulvet. Så smører De igen pikken ind med den ene hånd, mens De bruger den anden til at lege med grøntsagen i min fisse. Så sætter De pikke mod min røv, og selvom der kun er småt med plads, lykkes det Dem alligevel at trænge i bund i mig. De læner Dem ind over mig, så De kan få fat i agurken. De kommer ind i en rytme hvor det skiftevis er grøntsagen og pikken som er oppe i mig. De sætter tempoet hurtigere og hurtigere op, indtil De til sidst hamrer ind og ud af mig som et stempel, indtil jeg trygler Dem om at stoppe. Til sidst kommer De i en brag af en udløsning oppe i min røv, og falder udmattet sammen hen over mig.

porno med danske piger