Guide til bækkenbundskugler, elskovskugler og lystæg

Guide til bækkenbundskugler, elskovskugler og lystæg

SPAR MANGE PENGE

Træn din vagina stærk og sund

Bækkenbundskugler er et redskab til både at træne din bækkenbund, så du forhindrer inkontinens, og til at øge sexlysten og give mere intense orgasmer.

Bækkenbundskugler er først og fremmest et vigtigt hjælpemiddel til at styrke din bækkenbundsmuskulatur. De mest avancerede kommer med app-styret træningsprogram. Bækkenbundskugler fås også i versioner med indbygget vibrator, der også kan bruges som sexlegetøj. Sidstnævnte kaldes også for ”elskovskugler” eller ”æg”.

Bliv klogere på de mange forskellige kugler her på siden:

Bækkenbundstræning er en rigtig vigtigt ting, som anbefales alle kvinder – uanset alder – at praktisere. Se her i videoen hvorfor og få hjælp til at finde frem til de helt rigtige kugler.

Sådan bruger du bækkenbundskugler til din bækkenbundstræning:

Bækkenbundkugler bruges til bækkenbundstræning ved at sætte dem op i skeden og bruge muskulaturen i bækkenbunden til at holde dem oppe. Det sker ved hjælp af de berømte knibeøvelser, der mest høres om i forbindelse med kvinder, men rent faktisk også er gode at gøre for mænd – dog uden brug af bækkenbundskugler.

SEX I DAG?

Lige som med knibeøvelser, er det en god ide at begynde med at ligge på sengen og eksperimentere med at holde bækkenbundskuglen oppe. Du skal helst ikke sætte den for højt op. Så bliver det nemlig alt for nemt.

Start med en stor og let kugle, der er nem at få fat i. Når først du kan holde den oppe i liggende tilstand, er det på tide, at du kommer op at stå og gå rundt med kuglen oppe i dig. Efter et stykke tid behøver du ikke at koncentrere dig om det længere, men kan holde den oppe, også mens du laver andre ting.

Når du har trænet et stykke tid, kan du gå ned i størrelse og op i vægt på bækkenbundskuglen. Jo mindre og tungere kuglen bliver, jo sværere bliver den at holde på. Tilføjes der vibrationer til de lidt tungere kugler, bliver det straks lidt nemmere – og oftest også mere pirrende – da bækkenbundsmuskulaturen automatisk aktiveres på grund af vibrationerne.

Du kan også få bækkenbundskugler i flere forskellige former og de mest populære er dem, der ligner et otte-tal. De er lidt længere og dermed nemmere at få fat i – også selv om de bliver tunge.

Bækkenbundskugler som sexlegetøj
Bækkenbundskugler med indbygget vibrator kan også bruges som sexlegetøj. Det er dog næppe et stykke sexlegetøj, der kan få dig decideret til at komme. Men det pirrer og gør dig mere vellysten og liderlig at blive stimuleret på indersiden i skeden.

Derfor er fjernbetjente æg, smart balls eller elskovskugler populære til forspillet – enten som noget du selv kan bruge eller ved at lade din partner overtage kontrollen, så han kan pirre dig med forskellige inciterende rytmer og vibrationsstyrker. Brug det til de små lege, der leder frem til sex eller køb en parvibrator, der udover at pirre dig på skedevæggen, også fungerer som klitorisvibrator med deraf følgende mulighed for at få orgasme.

Læs her, hvordan du køber de rigtige bækkenbundskugler og hvordan du kan bruge dem både til sjov og alvor.

Bækkenbundskugler til sexløst og sexliv
Bækkenbundskugler til sexlyst og sexliv

porno med danske piger

One thought on “Guide til bækkenbundskugler, elskovskugler og lystæg

  1. Disse kugler har gjort mig meget mere stram, til glæde for både mig men også alle de mænd der har kneppet mig

Comments are closed.