En tur i byen efter sex af en rigtig alfa-mand

Det var så længe siden jeg havde fået noget dejlig fræk sex og jeg havde en fantasi jeg længe havde ønsket at afprøve.

Jeg brugte lang tid på badeværelset med at barbere fissen helt glad og iføre mig lækkert tøj – en kortere sort udringet kjole, selv siddende strømper og høje stiletter.

Jeg tog ind til byen til en bar jeg kender. Det er primært forretningsfolk der kommer der – jeg tænder så meget på mænd i jakkesæt. Der er altid mange mennesker og man står lidt tæt. Da jeg kommer ind stiller jeg mig op i baren. Jeg bestiller et glas vin imens jeg kigger mig lidt omkring for at se om der er en lækker mand. Jeg får øje på en stor bredskuldret man i et dyrt udseende jakkesæt. En rigtig mand.

Jeg kigger på ham og venter til han får øje på mig. Jeg sender ham et langt frækt blik. Han fanger straks min opfordring. Vi flirter lidt hvorefter han kommer over til mig. Han lægger hånden på min lænd og siger med munden helt ved øret:” du er da vist ude for at score.” jeg bekræfter dette og spørger om han er villig. Han spørger hvad jeg har i tankerne. Jeg fortæller ham, at jeg er liderlig og trænger til en mand, der bare tager hvad han har lyst til. Han griner og siger, at det da vist er en invitation han ikke kan
sige nej til.

Vi står og snakker lidt og snakken bliver mere og mere fræk. Han siger til mig, at jeg skal gå ud og tage mine trusser af. Jeg fortæller ham, at jeg slet ikke har nogen på. Igen bliver han overrasket men siger ikke noget. Han stryger sin hånd ned af lænden, ned over min røv og langsomt lader han den glide ind under kjolen og mærker på mine nøgne baller. Han skubber mig ind foran sig så jeg står mellem ham og baren. Hans store krop skygger for udsynet fra andre. Hans hånd glider nu op under min kjole forfra og rører ved min nøgne fisse. Han lader langsomt en finger glide ind i revnen og han stønner ind i mit øre, at jeg jo er plask våd. Han leger lidt med min klit og lader så to fingre glide op i min fisse. Jeg stønner og nyder behandlingen. Han tysser på mig. Siger at vi vist hellere må komme væk fra baren så han kan komme til at gøre meget frækkere ting ved mig.

SEX I DAG?

Vi tumler ud af baren. Begge voldsomt liderlige. Vi skal hjem til hans hotel, der er lige i nærheden.

Vi skynder os ind i hotellets elevator og er heldigvis alene. Han hiver min udringede kjole ned så mine bryster hopper ud over kanten. Straks sutter han på dem. Jeg forsøger at stoppe ham, for der kunne jo komme noget. I stedet venter han mig imod væggen og siger, at jeg jo har lovet, at han må gøre hvad som helst. Han løfter kjolen op så jeg står med bar røv. Han giver min balle et klask og siger, at hvis jeg ikke er artig og gør hvad han siger, må han nok straffe mig. Han smiler så jeg er helt rolig og meget ophidset ved tanken. Vi kommer ind på hans værelse. Han sætter sig i lænestolen og siger, at jeg skal tage alt tøjet af. Jeg gør pænt som han beder mig om.

Han hiver sin pik frem. Wauw den er lækker stor. Jeg slikker mig om munden hvilket han ser. Han kommanderer mig ned på knæ og kommer hen til mig. Han putter pikken i munden på mig og siger, at jeg skal sutte det bedste jeg kan. Jeg begynder at slikke og sutte pikken. Jeg elsker det og kort efter er jeg helt opslugt af at slikke hans store lækre pik. Pludselig trækker han sig væk. Han kan se skuffelsen i mit ansigt. Han lover, at jeg nok skal få lov igen senere.

Han siger, at jeg skal stille mig hen til sengen og bøje mig ind over den. Jeg står således med min røv strittende lige hen imod ham. Han kommer hen bag mig. Begynder at lege med min fisse med sine fingre. Straks stikker han to fingre op i mig. Han stønner at jeg er så våd og åben for ham. Han hiver fingrene ud og viser mig, at de er helt smurt ind i mine safter. Han fører sine våde fingrer hen til mit stramme hul og spørger om jeg måske i stedet skal have dem deri. Han leger lidt udenfor mit hul. Pludselig trækker han fingrene væk. Giver mine baller et par smæk. Jeg skriger forskrækket..

Han spreder mine baller. Tager fat i sin store pik og banker den helt i bund i min fisse. Jeg klynker lidt. En blanding af nydelse og lidt smerte over denne pludselige udvidelse af min fisse. Jeg stønner højt.

Han knepper mig hårdt. Jeg er så liderlig og tigger ham om mere. Han stikker pludselig en finger op i min røv. åh, det er dejligt. Så en finger mere. Han siger, at jeg da vist en en liderlige lille tøs, der bare vil bruges i alle huller. Jeg kan slet ikke svare – stønner bare.

Han kommanderer, at jeg skal røre ved min klit. Jeg stønner tilbage, at så vil jeg komme straks. Han snerrer, at jeg skal gøre som han siger.. straks jeg begynder at røre klitten kommer jeg højlydt.

Han tager hårdt fat i min hofte og banker sig hårdt i bund imens han brøler sin orgasme ud. Da han trækker sig ud løber hans fede cremede sperm ud af min fisse.

porno med danske piger