I dag er det “slik fisse dag” Sæt i gang!!!

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

Nu er det pigerns helligdag…. måske deres bedste dag på hele året? Også kaldt Kage & Cunnilingus dag, en pendant til mændenes Bøf & Blowjob dag! Se billederne og lær de bedste massage teknikker til slik-fisse-dagen!

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

KAGE & CUNNILINGUS DAG
(OVERSAT: CHOKOLADE OG ORALSEX)

De fleste kvinder elsker kage og oralsex på samme måde, som mænd elsker blowjobs og bøffer. Man kan næsten ikke få for meget af nogen af delene. Om kvinder foretrækker kage eller hygge i dobbeltsengen først, må være op til den enkelte. Og skulle man bekymre sig om kalorierne fra kagen, kan man glæde sig over at sex og orgasmer ikke bare er sundt, men også sætter forbrændingen i vejret. Sex i rigelige mængder er ikke bare gavnligt for humøret, men også på kalorieregnskabet.

Start evt. forkælelsen med et bad sammen og fortsæt i sengen bagefter.

Et god råd til alle mænd er, at de skal tage sig god tid til at nyde kvinden og vise at de begærer både hende og hendes vagina. Som kvinde er det vigtigste bare at læne sig tilbage og lade sin mand forkæle en. Her hjælper det selvfølgelig på succesraten, hvis du huskede at servere både bøf og blowjob til ham en måned tidligere.

Skal det være ekstra godt for hende, kan du investere i en lækker olie til stimulation af klitoris.

Har du lyst til smag af hindbær eller jordbær kan det også lade sig gøre med glidecreme med smag, som er perfekt til oralsex.

Mange kvinder sætter pris på romantisk stemning og dæmpet belysning, så det er helt oplagt at kombinere Kage og  Cunnilingus dagen med at indkøbe lys til velduftende massage.

GIV HENDE EN EROTISK MASSAGE
Giv erotisk massage
Lær erotisk massage og se de bedste teknikker til at slikke fisse

9oralsex-chokolde-dag-til-kvinder.gif8oralsex-chokolde-dag-til-kvinder.gif

ORALSEX VIDEOFILM FRA PIGERNE

 

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!