En tur i mudderet

SPAR MANGE PENGE

Mariannes kusse og røvhul smurt ind i mudder. Jeg spredte hendes skamlæber, så jeg kunne se den lyserøde sprække som ikke var dækket af mudder…

Vi er et par i midten af 30’erne som godt kan lide at foretage os lidt frække og grænseoverskridende ting en gang i mellem. Min kæreste Marianne er en skøn rødhåret pige. Hun er måske en lille smule buttet, men med det følger også et par skønne store bryster. Vi synes begge om at være nøgne offentligt, men alligevel i det skjulte.  Vi har et par gange været i byen, hvor Marianne ikke har haft trusser på, og det tænder os begge at vide det. Vi har haft nogle skønne knald når vi er kommet hjem bagefter.

En dag i vores sommerferie hvor det var varmt, men desværre øsregnede, blev vi enige med os selv om at nu skulle der ske noget. Vi tog derfor regntøj og gummistøvler på, men det var også det absolut eneste vi havde på ! Vi begav os ud i regnen. Det havde regnet næsten uafbrudt i et par dage og vi var trætte af at være indenfor selvom vi da også hyggede os indimellem. Vi besluttede at gå rundt om den nærliggende sø. På grund af vejret og de mudrede stier mødte vi ikke nogle andre. Vi gik og trampede i vandpytterne og der gik lidt sport i at mudre hinanden så meget til som muligt. Det endte selvfølgelig med at Marianne gled i mudret og faldt lige i en ordentlig gang mudder. Vi var begge flade af grin da hun lå der. Hun havde fået vand i gummistøvlerne og tog dem af og begyndte at trampe rundt i mudderet med bare fødder, mens jeg stod i regnen og grinede af hende. Jeg tog min mobiltelefon frem og tog nogle billeder af hende til familiealbummet.

SEX I DAG?

Pludselig tog fanden ved hende og hun først regnjakken af og smed den ind i en busk og et øjeblik efter røg regnbukserne samme vej. Marianne stord nu der i mudderpølen splitternøgen. Jeg blev lidt betænkelig og kiggede mig omkring, men der var ikke nogen at se i nærheden, så jeg stillede mig bare op og nød synet af hendes nøgne hvide krop midt i skoven. Hun fortsatte med at trampe rundt i mudderet og hver gang hun løftede fødderne svuppede det og mudderet sprøjtede op af hendes ben. Hun hoppede nogle gange i mudderet og hendes dejlige store bryster gyngede op og ned. Jeg fortsatte med at tage billeder af hende selvom jeg godt var klar over at de nu nok ikke var til familiealbummet.

Mariannes optræden var begyndt at ophidse mig og min pik rejste sig under regntøjet. Marianne kunne se bulen og hun begyndte også at blive tændt. Hun lagde sig ned på alle 4 og begyndte at køre overkroppen frem og tilbage så hun skiftesvis lå med røven i vejret og hoften lige over mudderet.  Lidt efter  sænkede hun sig så meget at brystvorterne kom ned igennem mudderet når hun kørte frem og tilbage. I starten var det kun brystvorterne der blev mudret til, men lidt efter lidt sænkede hun overkroppen, så hele hendes bryster kørte igennem mudret. Til sidst lagde hun sig simpelthen ned på maven, så hendes bryster forsvandt helt ned i det opkørte mudder. Da hun satte sig op igen sad der store klumper med mudder på brysterne og man kunne kun lige skimte brystvorterne. Jeg kunne dog se at hun var så påvirket af situationen at de strittede under mudderet. Det var vildt frækt at se hende der i mudderet  med hendes store hvide røv lige i vejret og smurt mere og mere ind i mudder. Hun tog en klump mudder med den en hånd og begyndte at smøre brysterne mere ind og placerede herefter en hånd på hver af ballerne, så der kom et stort håndaftryk på hver af de hvide baller.  Nu måtte jeg også være med. Jeg smed også tøjet og med pikken strittende ud i luften gik jeg hen til hende. Det var en underlig følelse af gå i mudderet med bare fødder og uden noget tøj på.

Marianne tog skridtet fuldt ud og satte sig ned i mudderet. Først forsvandt røven ned i blandingen af mudder og vand, men så rykkede hun lidt til siden, hvor mudderet var lidt mere fast. Da hun sad på enden i mudderet, begyndte hun langsomt at køre underlivet rundt i mudderet og hun sank længere og længere ned i det. Hun spredte benene lidt og gled fremad og da hun samlede benene igen blev mudderet presset op mellem hendes lår, så hendes skød blev helt dækket. Lidt efter satte hun armene bagud og spredte benene så jeg kunne se hendes skød. Hun er normalt rødhåret mellem benene, men nu var kussen smurt ind i mudret vand og der sad klumper af mudder fast i kussehårene. Hun tog en håndfuld mudder og begyndte at smøre skødet grundigt ind i mudder. Jeg rakte ud efter mobilen og knipsede nogle billeder af hende siddende der med kussen smurt ind i mudder.

Det var vildt ophidsende og min pik stod lige ud i luften. Enhver bekymring om der kom nogen forbi var væk, jeg var kun optaget af Marianne. Jeg lagde mig ned på knæene og tog et godt greb om brysterne, som jeg gned ind i mere mudder. De var helt glatte af mudderet og smuttede dejligt mellem mine hænder. Til sidst måtte jeg bare ha’ hende. Jeg skubbede hende bagover, så hun lå på ryggen i mudderet og trak hendes knæ op. Hendes røvhul og noget af kussen var først dækket af mudder, men da jeg skubbede hende mere bagover kom de lige præcis op af mudderet. Det var utrolig frækt at se Mariannes kusse og røvhul smurt ind i mudder. Jeg spredte hendes skamlæber, så jeg kunne se den lyserøde sprække som ikke var dækket af mudder. Jeg dirrigerede pikken ind i sprækken. Pikken gled let ind i hende og jeg begyndte at kneppe hende. Hver gang jeg stødte ind i hende gled hun lidt ned i mudderet og det skvulpede mellem hendes balder. Det var vildt ophidsende. Der gik ikke længe før jeg var ved at komme og jeg trak pikken ud af hende for at få lidt mere glæde af situationen.

Jeg skubbede hende lidt længere bagover og fik hende til selv at holde fast om knæene og sprede benene så meget hun kunne. Røven var nu igen fri af mudderet men smurt godt og grundigt ind. Jeg stak en finger ned mellem balderne og efter at have kørt den lidt rundt kunne jeg skimte røvhullet. Jeg pressede lidt til med fingeren og da både den og røvhullet var smurt ind i vådt mudder, gled fingeren nemt op i Mariannes røv. Jeg kneppede hende lidt med fingeren og kunne efter et øjeblik få en finger mere op i hende. Efter kort tid kunne jeg ikke modstå fristelsen mere. Det var helt vildt at se Marianne ligge der midt i mudderpølen med spredte ben. Jeg dirrigerede min stive pik mod røvhullet. Selv om jeg havde udvidet hullet godt med fingrene var det ikke lige til at få pikken derop, da min pik hører til de større af slagsen, men efter lidt pressen, stønnede Marianne, da den gled helt op i hendes røv. Jeg begyndte at pumpe i røven. Den strammede dejligt om pikken og hver gang jeg stødte i bund stønnede Marianne af ophidselse. Til sidst kunne jeg ikke holde orgasmen tilbage og jeg skød hele min ladning op i røven. Jeg trak pikken ud og kunne nu se det gabende røvhul omgivet af de dejlige mudrede baller.

Den mudrede kusse var ikke så indbydende at slikke, som Marianne eller godt kan lide, så jeg begyndte i stedet at gnide hendes skamlæber og clitoris. Jeg ved ikke om det var mudderet eller Mariannes safter der gjorde det, men min finger gled let rundt i hendes skød og da jeg kunne høre at hun var ved at komme, stak jeg også en finger op i røvhullet og kneppede hende med den. Det gav lige det sidste og Marianne kom i en højlydt stønnen.

Da hun havde sundet sig lidt tog vi regntøjet på, udenpå vores mudrede kroppe. Da vi havde gået lidt, stødte vi på et ældre par, som smilede da vi passerede dem. Vi fandt aldrig ud af om de havde set os, men vi har efterfølgende kigget på de billeder jeg tog, mange gange, og det kan stadig ophidse os at tænke på det.

porno med danske piger