Træning med bonus

SPAR MANGE PENGE

Mærker hans stærke hænder løfte mig op på køkkenbordet, mens det ryddes for ting, skubber mig tilbage så jeg ligger ned, mine ben bliver lagt på hver af hans skulder…

Denne novellle er skrevet til Uruan, præmie for at være nr 10000 besøgende på min profil.

Han står lige der, træner med vægte så alle musklerne bevæger sig i hele overkroppen.

Vores øjne mødes, det giver stød, jeg troede aldrig at jeg skulle blive tændt af en fremmet, men må indrømme mit underliv begyndte at snurre og jeg kunne mærke safternes start.

Manden og jeg var oppe og træne, jeg har trænet i noget tid og var endelig fortrolig med alle maskinerne og nyder at komme afsted. Jeg havde set ham en del her de sidste 14 dage, set hvordan han har kigget efter mig, men følt at det var fordi jeg gjorde det forkert eller ikke havde vægt nok på. Min generthed gjorde at jeg kun stirrede begærligt efter ham når han stod med ryggen til.

Han er ca. 187 cm høj, mørkhåret, en ung fyr på en knap 22-24 år, nogle kraftige muskuløse arme, et skulderparti og bryst som kaldte på mine hænders forkælelse, en lækker fast røv men nogle ben som virkelig viste at han var seriøs med sin træning, ja det viste hele kroppen.
Da vores øjne mødes så jeg de mest blide og varme øjne, men så også det der frækkeste glimt at jeg glemte alt omkring mig. Mens jeg åbenlyst sidder og sluger hver en cm af den unge fyr som bestemt ikke er i tvivl om at han tænder mig, at se hans drillende blik, den frække tunge med hovedet på sned, ja så er jeg ikke i tvivl om at han har sammen tanker som jeg har.

Jeg sidder ved en af maskinerne og min mand er nede i den anden ende af motionsrummet, hvad der lige komme over mig ved jeg ikke, men former mine læber til et meget stille .. hjælp mig.. han kigger på mig, slipper sine vægte og går hen til mig, bukker sig ned og sige frækt.

Frække, hvad skal du have hjælp til? Duften af ham er berusende, min øjne kigger op og jeg kan slet ikke få nogle ord over mine læber, de bevæger sig men ganske lydløst.

Han bukker sig ind over min ryg og skulder og begynder meget seriøst at forklare mig om maskinen, viser mig med et par finger hvilke muskler den skal fange på mine ydre lår, balder og inder lår, jeg gisper højlydt og trækker vejret stødene og forsøgte at koncentrere mig.

Hans læber er tæt på mit øre og han hvisker, frække, du tænder en ild som jeg gerne vil have slukket.
Dine frække læber skal forkæle mig, jeg vil mærke dig på hele min krop, men det kan ikke lade sig gøre her.

Han trækker sig stille væk, mens hans ene hånd blidt rammer kanten af mit bryst som straks reagere og jeg er SÅ tæt på at skrige efter mere.

SEX I DAG?

Han går tilbage til sine vægte med ryggen til mig og begynder at træne igen. Jeg mærker pludselig en hånd på min skulder og fare sammen, drejer hovedet og ser op i mine mands øjne. Mit hjerte står stille, hold da op jeg havde total glemt at han var med, der var ingen tvivl om at han så hvad der skete, min samvittighed gjorde at jeg straks begyndte at undskylde overfor ham.

Men det mest liderlige blik i hans øjne stoppede mig et kort sek. Han gav mig et kys og sagde, min liderlig dejlige lille tøs, har han tændt dig? Er det ikke rigtig? jeg kunne ikke andet end at nikke og kiggede flovt ned, mine tanker var et stort kaos, jeg mærker en finger under min hage og jeg får et stort frækt kys og manden går ned til den maskine han var ved.

Jeg bliver nød til at få noget vand i hovedet, få styr på min liderlighed så går ud på toilettet. Efter noget tid kan jeg trække vejret normalt og mente at min træning kunne forsætte.

Da jeg kommer ud fra toilettet, ser jeg ryggen af ham den sexet, der går ud af døren og min mand står lige udenfor døren og siger .. kom vi skal hjem nu, jeg begynder at protestere da jeg ikke havde trænet færdig, men hans blik sagde at det ikke skulle diskuteres.

Da vi komme hjem siger han, skrub i bad med dig og kører et par finger op af min ryg og læner sig ind over mig, bider mig let i øret, mens han hvisker. Jeg vil ha’ dig lige om kort tid.

Jeg går i bad, tager et par trusser og en lang top på, går i køkkenet ny vasket, barberet og velduftende, han står afslappet op af bordet, jeg under mig lidt da han har taget alm. tøj på. Jeg får besked på at stille mig ved køkkenbordet med ryggen ud i rummet, armene placeret på bordkanten, jeg får blindfold på, hans hænder er over alt. Pludselig siger han til mig, du bliver stående og jeg mener det uanset hvad der sker, jeg skal lige hente noget udenfor. Han åbner døren, den lukker med et slag bag ved ham, jeg venter og venter syntes jeg hører en bildør smække, en motor starte, men da døren samtidig åbner tænker jeg ikke mere på det.

Jeg høre hans lidt tøvende skridt, mærker en meget kold hånd på mine skulder, fingrene glider hen over ryggen, jeg gyser, der er noget anderledes. Han forsætter ned over min ryg, sætter sig på hug, lader hænderne glide op af mine lår, finder min trusse kant og lader en finger glide ind. Min mis er så våd af mine safter som render ud af mig, fingrene lege med min klit, 2 finger ryger op i mig, Han fjerne dem samtidig med at mine trusser tages af, jeg hører de smaskene lyde at mine safter bliver slikket af hans fingrene og dette er efterfuldt af et fremmet uhmmm lækkert.

Jeg stivner total, ryster og sige, hvem der, jeg mærker med det sammen en hånd på hver af mine håndled, min ryg var dækker af en mandekrop, samtidig med at jeg mærker en varm ånde på min kind og en der hvisker..ssshhhhhhhh, hans tunge går på opdagelse ved mit øre, ned over min kind, halsen og forsigtig flytter han den ene hånd og derefter den anden.

Han tage stille fat i mig, vender mig om så jeg står med front i mod ham, han griber fat i mine bryster, de strittende vorter kan ikke skjules igennem det tynde stof, han leger, niver og kæler for dem, forræderisk nydelses suk og støn slipper ud af min mund. Hans mund glider hen over min, krævende tager hans tunge min som gidsel, den leger, driller og spiller rundt. Der er ingen tvivl jeg er ikke ene om at være liderlig, jeg mærker hans stærke hænder løfte mig op på køkkenbordet, mens det ryddes for ting, skubber mig tilbage så jeg ligger ned, mine ben bliver lagt på hver af hans skulder og jeg ved nu hvad der venter mig.

Hans hænder leger hen over min mave, jeg kan mærke hans ånde, han sidder stille og puster på min brandvarme mis, hans hænder forsætter med at lege med maven, hofterne, ned over mine lår og tager et fast greb. Hele min krop stå op i en bue da hans tungen endelig rammer min klit, dog ganske kort da hele min mis bliver slikket, tirret og drillet, min orgasme er så tæt på at jeg vrider mig jeg mærker et endnu faster greb om mine lår, ham holder mig som i en skruestik. Hans læber omslutter min klit mens tungen leger, jeg tigger og be’r om at han forsætte min liderlighed gør at jeg slet ikke kan styre mig, han fjerner den ene hånd fra låret og lader to finger glide op, det var nok orgasmen kom styrtende igennem min krop, jeg hiver hulkene efter vejret, hele kroppen ryster og safterne render ud af mig.

Han forsætter stille og rolig med at kæle og slikke, kan høre på hans åndedræt at liderligheden bestemt ikke kun er min, jeg rækker hænderne ned og forsøger at finde ud af hvem det er, for et er sikkert det er ikke min mand. Jeg mærker hans hoved samtidig med at han rejser sig op, holder fast i mine ben så jeg ikke trille ned af køkkenbordet, han rejser mig op og hvisker.. er du klar til at se? Jeg nikker stille og får et kys, hans tungen leger mens han føre sine hænder op og tager mit blindfold af.

Han hvisker hej frække, lige som jeg kigger ind i de blideste øjne, hans blik fortæller mig at han nyder dette, er liderlig og spændt på hvad jeg siger. Jeg siger intet, kigger bare og lader mine hænder gå på opdagelse på hans hoved, ned over skulderne og overkroppen, uhmm de muskler jeg mente jeg så, dem mærker jeg nu. jeg bliver løftet ned af køkkenbordet, min top ryger af og jeg begynder at klæde ham af, da jeg knæler for at tage hans buskebenene af så møder min mund tilfældig hans stive pik, min tunge begynder at lege drillende med hovedet, suger den hele ind, lader hånden kæle op af låret og fange hans nosser som bliver æltet, kælet og klemt.

Jeg kan høre at min behandling bestemt ikke er uden virkning, tværtimod jeg slikker små frække dråber i mig som pibler ned at hans pik, med et fast greb bliver jeg hevet op, frække så er det nu, jeg vil have dig.

De frække drømme som du er skyld i når vi er oppe og træne sammen skal udleves nu, han bære mig ind i sengen, smider mig på sengen kravler op og kysser mig over alt.

Han tager fat i mit ene ben, sætter sig på knæ og trænger op i mig, ganske langsom fylder mig ud, bøjer sig ind over mig, tager mit bryst i munden, bider let i vorten, leger med tungen, jeg kan mærke hvordan den behandling af mit bryst påvirker os begge, jeg lader mine fingere glide kælende hen over hans krop, så er det ved at være nok, han tager fat, begynder rytmisk at kneppe mig, først blidt men pludselig tager han ved, holder mig så fast at jeg total er i hans magt.

Jeg kan mærke hvordan min orgasme begynder at eksplodere i maven og nærme sig min mis, får stønnet ååhhh ja tag mig vis mig hvad du kan, der gik ikke mange sekunder før at orgasmen ramte os begge, jeg kunne mærke hvordan hans varme sperm fyldte mig mens min egen orgasme får hele min krop til at trække sig sammen.

Vi faldt sammen på sengen i ske, mens vores kroppe fik tid til at finde roen. Jeg ligger stille der og lister mig til at spørger hvor der egentligt er sket? Han griner og siger snak med din mand, han er medskyldig.

Jeg får et frækt grin, et kys, samt et klap i rumpe, vi ligger lidt og jeg falder i en dyb søvn. og drømmer den frækkest drøm om Uruan.

porno med danske piger