En uforglemmelig aften

SPAR MANGE PENGE

Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt…

Min kone Lotte, ok jeg havde inviteret hendes veninde Mia og hendes fyr Jesper ti en rigtig traditionel og konservativ par middag.

Både Jesper og jeg gå op i mad, og han kom et par timer før Mia, så han kunne hjælpe mig med maden.

Det blev til foie gras, højreb, og hjemmelavede is.

Lotte dækkede et pænt bord, og Mia kom kl.1800

Nu er hverken Lotte eller Mia særlig snerpede, de kan trods deres 40 år stadig finde på at solbade topløse, som både Jesper og jeg kan lide at se på, da de holder sig godt. Mia har “snydt lidt” med lidt silikone i brysterne. Og Jesper siger at når de har brugt så mange penge på patter, så bør de også vises frem. Men den aften var de to piger blevet enige om at tage meget små og nedringe kjoler på. Lotte i en sort, og Mia i en rød. De var fantastiske.

Efter et par glas bobler, serverede Jesper og jeg med ikke så lidt stolthed, den mad vi havde fremtryllet. Og jeg havde været i kælderen flere gange efter mere vin, var middagen overstået, og vi gik i de lidt blødere stole. Til kaffe og dejlig rom.

Så ville pigerne danse, og skruede op for musikken. Jesper og jeg var enige om at vi havde stået i køkkenet i lang tid, og havde ikke lyst at danse, så pigerne måtte danse med hinanden. De dansede meget tæt, og på et tidspunkt stod de og tog hinanden på brysterne. Jesper og jeg sad i hver vores lænestol med åben mund og stirrede. Det var monster frækt at se på. Så begyndte pigerne at kramme og viske sammen.

SEX I DAG?

Og det var her det begyndte at blive rigtig spændene. For Lotte kom hen og satte sig på mit skød, med fronten mod mig, tog mine hænder, og førte dem til sine bryster, og lod mig ælte det bedste jeg havde lært.

Da jeg kom til at kigge over på Jesper, kunne jeg se at de to piger arbejdede synkront. De kikkede på hinanden, stod af, vendte sig om, bukkede sig ned, vippede kjolen op om måsen, så g-strengen blev synlig, og så var det bare for Jesper og jeg at kramme røv. – Dejligt.

Så satte de sig på vores skød, og gnubbede røv mod vores pikke, samtidig med vi krammede bryster.

Så stod de af, dansede em meter væk, stod og vred sig lidt, inden de trak kjolerne op over hovedet, så de nu stod i bh og g-streng. Det varede dog ikke længe, da først Mia og så Lotte vendte sig med ryggen til os og lod bh´en falde.

Det begyndte at vise sig at det var Mia der førte an, og Lotte der fulgte efter. Men nej det var frækt. To dejlige trunter, kun i g-streng, og stive nipler. Lottes c skål, og Mias d eller e skål.

De lagde sig så på knæ, kravlede hen til os, og begyndte at gnide deres patter mod vores skød. Så fandt de på at vi skulle befries for vore jeans, de blev lynet op, og trukket af. Så sad Jesper der i hver vores stol, iført T-shirt, boxer og ståpik, mens pigerne gav os en lapdance.

Så fandt Mia ud af at nu skulle de “bytte”. Så nu blev min pik gnedet af Mias røv og patter, og Jespers af Lotte. At jeg ikke kom, er et under. Mine hænder var over alt på Mias vidunderlige krop, da hun på et tidspunkt stod og rystede røv mod mig, fik jeg mulighed for at et par fingre ind under hendes trusser, hun var glat, og våd. Jeg måtte knibe mig i armen, for at vide at dette var sandt.

Så dansede de væk fra os igen, Lotte kom over til mig igen, og dansede videre. Så gik Mia en meter fra Jesper, og Lotte fulgte efter, de stillede sig med ryggen til, Mia bukkede sig fremover og trak g-strengen ned. Lotte tøvede lidt, og fulgte efter. Fantastisk syn, Mia var helt glat, og Lotte havde en Brasilianer. De satte sig på gulvet, spredte ben, og ind det var overladt til fantasien. Og så satte de sig på vores skød, og gned deres nu nøgne kønsdele mod vores skridt.

Mia spurte nu Lotte om de skulle bytte igen, dette ville Lotte dog desværre ikke. I stedet lage hun sig ned på knæ, tog min pik ud af boxerne, og gned den mellem sine bryster. Nu var det Mias tur til at kopiere. Efter et øjeblik begyndte Lotte så at give mig et blowjob, og Mia tog Jespers pik i munden. Det var noget sy realistisk at side der med 1,5 meter til en anden fyr, og få et BJ. Men det tog heller ikke længe før jeg sprøjtede Lotte ind i munden, og kort efter måtte Jesper også give efter.

Vi tog alle vores tøj på igen. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at Mias trusser smuttede i tasken, og jeg hentede en omgang øl.

Da vi sad med vores koner og kærester ved vores sider og nød en øl, fortalte pigerne at de havde aftalt, at de skulle give os en lapdance, og at de ville være topløse, men at de gik hele vejen havde bestemt ikke været Lottes ide, hun mente ikke at Jesper behøvede at se hende helt nøgen, men hun blev revet med af stemningen, og det havde jo været meget frækt.

Da Mia og Jesper tog hjem, gik Lotte og jeg i seng, og havde en fantastisk gang sex, og jeg tænkte kun få gange på Mia, mens jeg tog min kone hårdt i doggystyle.

Mia og Jesper har lige inviteret os til om tre uger. Jeg håber….

porno med danske piger