I sommerhuset

Da vi kom tilbage til sommerhuset, ville begge piger have skyllet saltvandet af, mens jeg gik i køkkenet. Lotte gik ind på soveværelset, kom ud helt nøgen og gik ud i badet, dejligt syn…

Min dejlige 40rige kone Lotte havde aftalt med sin gamle veninde Britt, at Britt skulle med os på weekend i sommerhus. Jeg syntes det var lidt ærgerligt, da Lotte og jeg tit boller på terrassen til sommerhuset, og det blev jo nok ikke til noget, når vi ikke skulle være alene.

Da vi ankom til sommerhuset, fik vi lyst til at gå i vandet. Det var noget opløftende, da begge pigerne badede topløse. Lotte har en dejlig c skål, og Britt, der er lidt mindre, har lidt mindre bryster, men de stritter som på en 18 års pige. Mens vi var i vandet, stak Lotte hånden ned i mine badebukser og nussede min pik så den blev stiv som en stage.

SEX I DAG?

Da vi kom tilbage til sommerhuset, ville begge piger have skyllet saltvandet af, mens jeg gik i køkkenet. Lotte gik ind på soveværelset, og kom ud helt nøgen, og gik ud i badet, dejligt syn, gode bryster, en brasilianer, og en fast røv. Britt fløjtede frækt af hende, og hun vrikkede lidt ekstra med røven. Jeg sagde sådan lidt for sjov til Britt, at det var kravet her i sommerhuset, at man skulle gå nøgen til og fra badet. Britt smilede bare tilbage.

Da Lotte kom ud af badet, gik hun igen nøgen gennem stuen, og Britt gik ind på hindes værelse. Tro mig jeg kikkede, da hun lidt senere kom daffende nøgen gennem stuen, med håndklædet i hånden, hendes bryster vuggede, og hun gjorde intet for at skjule sit helt glatte skød, da hun havde fået en skyller, kom hun igen gennem stuen, og denne gang havde hun håndklædet om hovedet, og gik provokerende langsomt gennem stuen. Lotte var i mellemtiden kommet ind i stuen igen, og nu var det hendes tur til at fløjte frækt.

Næste formiddag, ville pigerne solbade, iført g-streng, og ellers intet, lå de på hver sin solvogn. Lotte spurgte om jeg ikke ville smøre hindes skulder og ryg ind i solcreme. Jeg sagde at hvis jeg skulle smøre hinde ind, så blev det det hele. Lotte mente ikke det gik, da vi jo havde gæster, Britt sagde at det var da lige meget.

Jeg begyndte med arme, og ryggen, ned til trusserne, så gik jeg til fødderne, og bevægede mig stille op mod røven, mens jeg smurte ballerne ind, som jeg gjorde grundigt, smuttede mine fingre flere gange ind under g-strengen, så det bagerste hul også blev velsmurt. Britt sagde at det så dejligt ud, og Lotte spurgte om hun ville “låne” mig bag efter, og det ville hun gerne. Lotte blev vendt om på ryggen, og jeg gik i gang med overkroppen, og brysterne fik en lang omgang, så startede jeg fra fødderne igen, og arbejde mig langsomt men sikkert op mod skødet, hvor jeg fik fingrene ind under trussen, og kunne lige nusse klitten og skamlæberne lidt, inden jeg var færdig, og kunne give Britt samme tur, da jeg nåede til hendes bagerste hul, sagde kom Lotte over, og bandt hendes trusser op, og sagde så kan du bedre komme til. Så nu lå Britt på maven, helt nøgen, og svarede kun ved at skyde måsen i vejret, så Lotte kunne hive trussen ud.

Da hun vendte sig om for at jeg kunne fikse forsiden, smilede hun frækt, og sagde Til Lotte at når hun skulle være nøgen, så skulle Lotte også, og så smed Lotte også trussen. Da jeg havde taget mave og hendes fantastiske bryster, hvor vorterne blev meget stive, og begyndte at arbejde mig fra fødderne og op, havde jeg en dejlig udsigt til hendes glatte fisse. Lotte satte sig over på Britts solvogn, og begyndte at kæle for hendes bryster. Da jeg nåede til Britts kussen var den plask våd, og jeg nussede den til hun kom i en orgasme.

Så sagde Lotte, at nu var det min tur til at blive forkælet, sagde at jeg skulle lægge mig på solvognen, og sammen hev Britt og Lotte mine badebukser af, og så begyndte de at slikke begge to. De skiftes til at sutte på min pik, og mine boller og der gik ikke længe, inden jeg måtte stønne at nu kom jeg, da skubbede Britt Lotte væk fra min pik, og slugte hele mil orgasme, det var fantastisk.

Resten af weekenden havde vi sex flere gange alle tre, pigerne prøvede også lidt med hinanden, men det må jeg berette om en anden gang.

porno med danske piger