Ferie med overraskelse fra kæresten

SPAR MANGE PENGE

Hun kikkede lettere overraskede ned på mig… Det havde jeg ikke troet du ville gøre, efter jeg tissede på dig… Smager mit tis godt?…

Jeg havde kendt min kæreste siden hun var 8 år gammel, og er gift på 15 år med hende sammen har vi 3 børn. Vi havde været med vores familie på nudistferie i Rovinj i Slovenien, jeg selv var 12 år gammel. Vi boede 4 huse fra hinanden fandt vi ud af. Efter vi vores familie havde mødt hinanden dernede. De var en lille nybegynder nudist familie på tredje år og var på 3 i familien, hendes moder var 35 år, hendes far var 36år og så Amalie på 8år. Vi var inkarneret nudist familie på 12år, mine forældre var 4 år ældre end dem. Årene gik, Amalie og jeg (Kenneth) blev langsomt gode venner. Så mens jeg udviklede min krop, og min drenge pik blev lidt større i længden. Tog Amalies former fart da hun blev 12 år, hvor hun begyndte at få bryster.

Selvfølge kunne vi ikke lade vær med at drille hinanden med hvad der skete, og vi havde heller ingen problemer med at se os nøgne stadigvæk. Så da Amalie blev 14 år skulle hun på en efterskole, i et par år langt fra hvor vi begge boede. Men vi holdte kontakten ved lige så godt som vi kunne mellem os. Hun havde fra starten hvor vi lærte hinanden at kende, betragtet mig som en storbror for hende. Og når vi sad og snakkede om fyrer og piger, så ville gerne finde den rette. Så vores venskab blev til kærlighed mellem os. Så i alt hemmelighed begyndte vi at have sex sammen da blev 16 år. Hun voksede fra hendes stille jeg. Til at være meget sex interesseret, men hun ville vente at få taget sin mødom indtil hun var klar. For hun ville gerne ha den taget med en (i dette tilfælde mig) der havde haft sex før.

Så i 3 år da vi havde sex sammen var det analt sex. Og ikke noget ondt om analt sex, for det er bestemt lige så dejligt. Som at have almindelig sex. Så da vores forældre fandt ud af vi var blevet kærester, var de ikke bange for det skulle gå galt mellem os, tværtimod. For nu havde vi kendt hinanden så længe, at de stolede på os. Og selv om jeg var 23 og Amalie var 19år, tog vi stadigvæk på nudistferie. For det ville vi ikke ligge fra os…. Så 1mdr før vi skulle på ferie, lavede Amalie en sød fræk optagelse på mobilen og sendte den til mig på MMS:… Hej smukke! Nu har vi været kærester i 3 år, tiden er inde for mig at du tager min mødom. Jeg har stoppet med at tage mine p-piller i 3mdr nu. For jeg ønsker vi skal til stifte en familie, for jeg kan ikke blive gravid af at blive bollet analt. Så du skal sprøjte din varme sæd op i mig hver dag. Og gør mig gravid når du tager min mødom, på vores første nudistferie alene sammen.

Jeg måtte lige se hendes MMS engang til, for at få det hele med. Så da hun kom hjem til mig fik hun den største krammer, og det længste kys… Jeg glæder mig til vores første alene ferie sammen skat, sagde hun smilende. Det gør jeg også, svarede jeg… Dagen var kommet hvor vi skulle af sted på vores ferie…. 5 timer senere sad vi halvnøgen udenfor på verandaen ved vores hytte der lå lidt for sig selv. Solen varmede godt på vores kroppe, så de sidste tøjstykker røg af, jeg havde stadigvæk mine shorts på. Amalie lå fladt på ryggen i liggestolen med hendes halvt lange rødlig hår, hendes smukke bryster lå som 2 halve kuglede bakketoppe. Henover hendes venusbjerg skinnede hendes røde hår i solen. Jeg sad i liggestolen og betragtede mine sexede kæreste igennem mine solbriller.

Min pik begyndte at røre på sig, som den naturlig gør når jeg ser hende nøgen. Amalie smiler bare til mig og slikker sig om munden. For hun ved godt at bare jeg ser lidt bart bryst, lår eller balle på hende så er pikken ved at være kamp klar. Og den samme reaktion får hun fra mig, hvor hendes vorter bliver hårde og der kommer saftperler i hårene. Da vi kender hinanden så godt som vi gør, er helt naturligt at vi har en stor sex lyst til hinanden… Efter 10-15 minutter kikker Amalie op på mig, smører du mig ikke ind i sololie skat? Joh! Kom med flasken skat… Amalie smed den op til mig. Jeg begyndte at smøre hende ind ned fra fødderne og op efter, da jeg kom til lårene tog jeg lidt mere tid om det.

For jeg vidste hun spredte benene automatisk. Saftperlerne var tydelig at se nu. Jeg satte mig nænsomt på hendes lår og lod en stor klat olie ramme maveskinnet. Med en løs hånd lod jeg den ene hånd løbe op til hendes bryster. Mens den anden fordelte resten olien på maven. Mine hænder gled langsomt rundt om hendes bryster. Og min halv stive pik lå og gned op og ned af hendes klitoris. Amalie begyndte at små stønne. Da jeg mente nu var hun smurt godt ind på begge sider, var det min tur til at blive smurt ind. Jeg trak mine shorts af og lagde mig helt ned på ryggen, hvorefter Amalie var hurtig til at sætte sig på mine baller. Hun smurte mig ind over det hele, jeg kunne mærke hendes bløde hår på mine baller.

Da hun var færdig vendte jeg mig om på ryggen, så hun smøre mig ind der. Hun begyndte med fødderne og arbejde sig opad, lige før hun skulle til at smøre mig ind på brystet. Tog hun fat om min pik med den ene hånd, hvorefter hun løftede den op så den lå op ad hendes skamben. En våd kold stråle af olie løb ned af pikken. Hun elsker at lege med min pik på denne måde, for hun ved jeg bliver mere tændt på denne måde. Endnu en kold våd stråle af olie ramte min brystkasse. Amalie løftede sig lidt op så pikken klaskede ned på mit maveskin, hvorefter hun satte sig så hun kunne gnide på pikken mellem sine skamlæber.

Hun var blevet ekstrem god til at tirrer mig, så jeg var ved at gå ud af mit gode skind. For hun vidste når min liderlighed var helt oppe på kogepunktet, så var jeg over hende med det samme. Det samme gælder for hende. Lige indtil klokken 18 tirrede vi hinanden så vi godt liderlige begge to. Men det stoppede ikke der, for da vi sad på den lille lokale restaurant, som vi havde udset for at spise aftensmad. Sad hun med sin ene fod, som hun havde listede op til min bule i shortsene. Hendes fod kørte op og ned på min pik. Hun havde sat sig sådan jeg kunne se hende unge våde jomfruelige fisse under sarongen. Når tjeneren ikke så det, slikkede hun sig frækt om munden. Imens hun kikkede frækt på mig, samtidig med hun kørte sin hånd op og ned på sin colaflaske. Som om det var en pik.

Jeg bad Amalie om at rykke helt frem på stolen, så jeg kunne liste min en fod ind under sarongen. For at tirrer hendes klit med mine tæer. Det gav Amalie et gib i hendes underliv da hun mærkede, hvordan min stortå ramte hendes klitoris. Det kom et stille støn fra hende, da jeg begyndte at bevæge den i cirkler. Jeg kunne godt se og mærke på Amalie, at hun ikke havde lyst til at være der ret meget mere. Men jeg trak tiden lidt ud, for jeg syntes ikke man kunne gå uden at få en drinks. Før vi gik hjemad mod vores hytte. Og jeg ville se om jeg kunne få hende til at komme, mens der sad folk omkring os. Så jeg begyndte at fortælle hvor våd hendes fisse følte på min tå, og hvor dejlig fræk hun ville se ud når hun fik en orgasme. Foran alle dem vi sad iblandt… Du kommer ikke til at slippe godt fra det her, din frække fyr… Det er jeg ikke så sikker på det svarede jeg grinende. Vent du bare til vi er os selv i hytten, så skal jeg tirrer dig så meget som aldrig før, stønnede hun halv svagt nu. Nu var Amalie’s hånd nede ved min tå, hun førte den ned til hendes skedeåbning. Hvor hun klemte så meget af indersiden af lårene sammen om min fod. For hun var snart ved at komme.

Det kunne jeg se på hendes øjne der begyndte at trække sig sammen, og fra hendes mund kom der små støn. Jeg lod tåen gå op og ned mellem hendes våde skamlæber, før jeg med små tryk, trykkede mod klitorissen. Nu kom hun, hendes krop rystede mens der kom små liderlige støn fra hendes mund. Amalie kikkede frækt på mig og smilede, lige et øjeblik efter stivnede hendes blik. For hun så på manden der sad bag mig, der smilede frækt og nikkede til hende… Hun nikkede og smilende tilbage. Mens vi drak ud, bad jeg om regningen. For hun havde ikke lyst til at sidde der ret meget mere. 10 min efter gik vi hjemad, vi stoppede kun ved den lokale kiosk for sodavand.

Da vi kom hjem satte vi os ud på vores verandaen, Amalie sad oven mit lår med fronten mod mig. Mine hænder var kravlet ind under hendes T-shirt, hvor jeg lod dem glide op og ned af hendes ryg. Mens vi sad og kyssede nød vi de solen gå ned… Lige pludselig sad Amalie jeg skal tisse… Så tis dog, svarede jeg frækt… HER, og på dig, sagde hun tilbage?…. Du tør måske ikke, du får 100kr for at tisse mig i lommen, uden at begynde at grine… Ork jo, frem med lommen nu for det skal gå stærkt, svarede hun frækt. Hun nåede lige at rejse sig op, da de første par dråber kom til syne. Jeg måtte indrømme over for mig selv, at det så lidt kinky og frækt ud. Da hendes halv gule urin sprøjtede ud mellem skamlæberne. Jeg havde helt glemt at åbne min lomme, så jeg lod Amalie’s tis ramme min t-shirt og pikken i shortsene.

Amalie kikkede med smilende ned på mig… Nååå! Kan du lide hvad du ser? Ja det ser ikke så dårligt ud skat… Min pik bliver sku stiv af det… Du er bare så pisse fræk, jeg elsker mere og mere skat… Elsker også dig, skat… Hendes urin havde ikke den der fæle stank af sur pis… Mens Amalie havde sat det ene ben op på armlænet, kikkede vi frækt på hinanden… Det her var første gang for os begge, for ingen af os havde prøvet det før på hinanden. Så vi var ikke skræmt af det, tvært i mod grinede vi af det begge to… Hvad så nu tænkte vi begge, er det en ny sexleg som vi skal udforske noget mere af. Amalie skulle lige til at sætte sit ben ned igen… Jeg ved ikke hvad der gik af mig men bukkede mig fremover, og begyndte at slikke resten af hendes urin der sad i hårene samt mellem hendes skamlæber i mig.

Det lugtede ikke surt eller smagte slemt, så jeg forsatte med at slikke hende. Amalie satte sine hænder på mine skuldre for støtte og stønnede halv højt. Mens hun kikkede lettere overraskede ned på mig… Det havde jeg ikke troet du ville gøre, efter jeg tissede på dig… Smager mit tis godt?… Dit tis smager ikke af ret meget, skat!… Nej! Det gjorde jeg heller ikke, men jeg længdes efter at smage din dejlige våde fisse. Så jeg tænkte ikke lige over det, svarede jeg tilbage. Amalie satte sig ned på mine våde shorts og gav mig et langt vådt kys… Nej, det smager ikke af noget sagde hun. Så er det vel mig der står for tur nu eller hvad? Ja! Hvis du tør at lade mig tisse på dig? Det gør jeg da, frem med ham og lade mig mærke din varme urin. Amalie rejste sig op, smed alt hvad hun havde på. Og gik i knæ foran mig, jeg rejste mig også op. Alt mit tøj røg samme vej som hendes. Med min halv stive pik, fik jeg den rettet ind så strålen ville ramme hendes bryster.

Amalie kikkede længselsfuldt op på mig, mens hun skubbede sine bryster opad… Kom så med dit tis, skat. Den første tynde stråle ramte hendes maveskin, hvorefter den næste stråle ramte hendes bryster. Amalie smilede frækt op på mig, selv om der kom små stænk af tis i ansigtet… Hun havde åbnet munden og bukkede hovedet lidt ned mod strålen. Og med tungen ude… Jeg sendte en lille smagsprøve ned på hendes tunge, som hun hurtigt fik trukket tilbage…. Mmmm! Dit tis smager heller ikke af noget, skat! Giv mig en mundfuld så jeg rigtig kan smage det… Hun fik en mundfuld tis, gurglede det i munden før hun sank det.

SEX I DAG?

Ikke dårligt skat, har du mere? Jeg har lidt tilbage svarede jeg smilende… Lyder godt. Hvorefter hun tog min pik ind i munden. Jeg lod resten af mit tis fylde hendes mund. Mens vi kikkede frækt på hinanden. Med smilede øjne sank hun resten. Arhhh! Det var godt med noget at drikke, grinede hun… Mine hænder tog fat om hendes albuer, så hun kunne komme op at stå… Da hun kom op på benene med kroppen i mod mig. Sagde jeg: Du er så skide fræk din dejlige liderlige tøs… Selv tak dit liderlige handyr… Hurtigt kyssede vi hinanden, før vi samlede vores tøj sammen, og gik ind under bruseren sammen.       

Amalie sæbede mig ind og det samme gjorde jeg ved hende. Vores liderlighed havde ikke lagt sig. Så Amalie stod tæt op ad mig med ryggen, så det varme vand løb ned af os begge. Samtidig med jeg krammede hendes bryster, med sin højre hånd havde hun fået fat i min stive pik. Som hun gned sin hånd op og ned på skaftet. Min ene hånd havde jeg nu ført ned til hendes venusbjerg. Amalie pressede sine baller ind mod mit underliv, og satte sine hænder mod bruseniecens flisevæg. Tag mig i røven her i badet skat, jeg længes efter at mærke den bedste pik i verden. Hendes stjerne havde lige den højde der passede til min pik. Så jeg slap for at bukke lidt i knæene for at fører den ind.

Uden problemer gled den i bund, selvom den var lidt stram…. Arghhh!…. Åhhh! Hvor er du dejlig stram skat…. Elsker din store pik, du fylder mit hul helt ud… Knep mit hul, kør din dejlige pik helt i bund… Få mig til at komme over den, skat!… Jeg skal give dig den ene orgasme efter den anden, lige indtil du beder mig om at tag din mødom skat… Åh ja! Jeg glæder mig til du tager den her under bruseren… I et stille og roligt tempo, kneppede jeg Amalie’s hul dybt og hårdt… For hun elsker at blive taget hårdt næsten brutalt… Jeg havde godt i hendes hofter, og bankede pikken hårdt ind mod hendes baller… Hendes første anal orgasme var på vej, for hun stemte godt i mod når jeg ramte hende hårdt.

Min ene hånd lagde jeg på hendes skuldre og den anden klemte jeg hårdt om brystet. Med et svajede hun i ryggen og kom. Hendes arm gav efter på væggen, så vi begge røg fremad. Med min vægt stod hun mast op af væggen, og skreg sin orgasme ud. Jeg elsker din dejlige store pik, skat. Jeg er så parat til at få tage min mødom nu, stik din pik op min stramme fisse. Jeg elsker også din stramme røv smukke. Skal nok være forsigtigt når jeg stikker den ind, for det kan godt gøre lidt ondt. Hvis det bliver næste lige så smertefrit, da du tog min anal mødom så er jeg ikke bange.

Men først vil jeg smage mine røvsafter på din pik. Langsomt trak jeg mig ud af hende, Amalie var hurtig vendt rundt og sad i huk. Uden at sige noget forsvandt pikken i hendes mund. I mellemtiden havde jeg drejet bruseren væk fra os, så hun ikke fik vand i øjnene når hun kikkede frækt op på mig. Hun elsker at slikke min pik og kan ikke få nok af den, det kan jeg sige om hendes slikken på pikken. Jeg elsker at se hende tag den dybt, mens hun kikker op på mig… Hvad så din lille slikke prinsesse smager far’s pik godt?… ÅH ja, og det gør mine safter også… Elsker din størrelse, dit perfekte pikhovedet. Jeg kan aldrig få nok af din skønne pik daddy.

Jeg elsker også din stramme røv, kan ikke vente til at mærke din stramme våde fisse. Jeg kan heller ikke vente til du fylder den ud. Og fylder den med din varme sperm. Åh gud! Jeg vil ha din store pik i mig, tag mig nu skat. Amalie rejste sig op, og kyssede mig længselsfuldt. Jeg pressede hende tilbage mod væggen, så hun se den forsvinde ind i hende. Amalie satte sin fod op den en væg, mens jeg varmede hendes fisse op med tungen. Ikke mere slikketid nu er det fissetid, mor vil ha din pik nu. Jeg rejste mig op og så på hende, mens jeg lod pikken glide frem og tilbage mellem skamlæberne.

Amalie begyndte at rotere med underlivet mens hun så på mig. Mens hun holdet om min nakke og en hånd mod væggen. Er du klar skat?… Jeg er så klar til at se din pik forsvinde op i fissen… Ok! Jeg lod hovedet komme lidt ind, før jeg trykkede til. Sig til hvis det gør ondt, så stopper jeg… Bare tryk den i bund, når du er inde skat… Pikken gled ind indtil jeg mærkede hinden, Amalie’s øjne fuldt pikken ind mellem skamlæberne. Med et hårdt pres gled jeg helt op i fissen. Amalie bed sig let i læben og lukkede øjnene et øjeblik. Der kom et lille Arghhh fra hende. Jeg lod pikken blive inde uden at bevæge mig, mens jeg kikkede hende i øjnene.

Er du ok skat? Skal jeg tag den ud?… Nej du må ikke tag din pik ud, jeg skal lige vende mig til størrelsen…. Amalie bukkede sig frem det samme gjorde jeg til et langt kærlighedskys. Jeg begyndte så småt at bevæge mig frem og tilbage i hende. Selvom hendes fisse var stram. Det var en ubeskrivene dejlig følelse af at mærke hvor stram hun var. Amalie kikkede skiftevis ned på min pik, der halvt inde i hende nu og op på mig. Arghhh! Åhhh! Hvor er din pik store min lille fisse, jeg er glad for jeg ventede på du skulle tag den… Lad mig se om der blod på pikken, skat. Jeg trak pikken langsomt ud. Lidt blod var der, men ikke ret meget. Jeg tog brusehovedet ned og skyllede op i hendes fisse.

Nogle af strålerne ramte hendes følsomme klitoris, så begyndte at små stønne igen. Efter et par minutter var hendes fisse ren… Nu er mor’s fisse fin og ren, klar til nye frække sexlege… Ja ind til nu, for om ikke ret længe skal den sovses til svarede hun frækt… Glæder mig til at mærke din dejlige stor pik op i den igen… Det gør jeg også, for den er så dejlig stram, svarede jeg smilende. Skal vi forsætte i sengen, skat? Ja lad os gøre det… 10min efter sad Amalie nøgen i sengen… Vis mig hvor liderlig du er, leg med dine bryster og fisse… Fortæl mig hvad du gerne vil ha skat?… Mens jeg stod i fodenden med stiv pik og så på hende, gned jeg min pik… Mens hun æltede og krammede sit bryst, legede hun med sin klitoris… Jeg bliver så ekstra liderlig af at se dig, stå der med din store stive pikkemand foran mig… Jeg skal ha pik i min fisse og mere pik i min våde fisse, svarede hun med smilende frække øjne.

Hvor skal du ha min sperm?… I røven, på maven, ansigtet eller fissen?… Jeg skal ha sperm i fissen, så meget af din dejlige sperm, daddy. At jeg kan mærke det løber ned af mine ben, når vi går tur langs stranden, ligger slikker sol og når vi sover… Jeg glæder mig til at fylde dig op hver dag skat. Langsomt kravlede jeg op mellem hendes ben, mens jeg så på hende. Og hun så på mig. Hendes ene hånd tog fat i nakken på mig, med den anden hånd fik hun fat i min stive pik. Jeg bukkede mig ned og kyssede hende. Mine hænder havde afløst hendes på brysterne, med tommel og pegefingeren fik jeg fat i hendes stive vorter. Som jeg nulrede frem og tilbage.

Nu pressede hun mig ned mod brysterne… Slik min bryster, nap i mine vorter skat… Hun vidste godt jeg behøvet ingen instruktion om det, for jeg elskede at slikke hendes bryster og lege med de stive brystvorter… Med kys og små nap arbejdede jeg mig ned mod hendes ventende fisse… Amalie’s øjne fulgte mig helt ned. Jeg elskede duften af hendes fisse, hendes røde hår kildrede i næsen. Men jeg var ligeglad for det gjorde mig mere liderlig af at se op på hende. Mens min tunge slikkede på hendes klitoris. Amalie stønnede halv højt, for der skulle ikke ret meget til for hun var følsom der. Jeg lod min tunge glide mellem hendes skamlæber. Der var ingen smag af hendes blod kun safter.

Jeg vidste hun stadigvæk ville være lidt øm, så jeg lod være med at fingerkneppe hende… Der gik vel 5-10 min så kom hun, hendes ben holdte mit hovedet fast. Så hele min mund var over fissen og næsen dækket af hendes røde hår… JEG KOMMER, JEG KOMMER… Du må ikke stoppe med at slikke min fisse… Skreg hun højt… Det havde jeg heller ikke gjort, for jeg har bestemt ikke noget imod, at hun kommer i munden på mig. Da jeg kikkede op på hende havde hun lukket øjne, munden var helt åben… Efter et øjeblik fik vi øjenkontakt, hendes øjne var helt blanke af liderlighed… Giv mig din pik nu stønnede hun svagt… Jeg vil mærke hvordan du fylder min stramme mis helt ud… Uden at sige et ord rullede jeg rundt på sengen, Amalie var hurtig over mig.

Hun lod sine skamlæber ligge over min pik mens vi kyssede… Nu fik hun selv lov til at bestemme tempoet, så det ikke gjorde så ondt igen når den gled op i hende… Hun tog om min pik mellem hendes ben, og rejste sig lidt op så den kunne glide ind… Amalie kikkede frækt i mine øjne, med et lille smil lod hun sig sænke helt ned over min pik… Arhhh! Stønnede vi begge to… Gud, din pik er dejlig stor, skat… Kan du mærke min stramme fisse?? Åh jahhh! Den er dejlig stram og våd. Mine hænder lå på hendes runde baller, Amalie bukkede sig ned så jeg kunne slikke hendes bryster… Da hun ingen smerte kunne mærke, red hun mig i et tempo der sagde spar to… Hele tiden sørgede hun for at få den helt i bund, når hun huggede sit underliv mod mit.

Resultatet udeblev da heller ikke, for nu var hun så våd at det løb nedover pikken. Så mine kugler og hendes hår var hvide af hendes safter. Vores stønnen tog til i styrke, samt de klaske lyde der kom. Når vores skin ramte hinanden. Jeg kunne mærke hendes fisse løsnede op så den ikke var så stram… Jeg elsker din pik, den er så dejlig stor at den fylder min fisse helt ud… Knep mig, knep min våde fisse… Få mig til at komme over din pik. Råbte hun liderligt.

Jeg elsker også din saftige fisse, den strammer så dejligt om pikken… Jeg satte hælene i, og huggede pikken hårdt op i hende. Hendes bryster hoppede let op og ned, mens hun havde sine hænder på mine skuldre. Nu kunne jeg mærke hun var ved at få sin første skede orgasme, for hun begyndte at stramme meget om min pik… Der gik ikke mere end 5-10 hårde stød før hun kom… Hun nåede lige at skrige… NU KOMMER JEG, OVER DIN PIK… Hendes arme blev helt slappe så hun faldt nedover mig… Hendes underliv huggede frem og tilbage over min pik. Mens hun skrig sin orgasme ud tæt ved mit øre.

Jeg prøvede at følge med hendes huggen men måtte over give mig… Så jeg lagde min hånd på hendes nakke, og fortalte hvor meget jeg elskede hende… Elsker også dig kom det halvkvalt fra hende… Vores munde mødes i et langt kærligheds kys, mens vi så på hinanden… Pikken blev stramt holdt fast, mens vi rullede rundt… Jeg kunne godt mærke jeg var tæt ved at komme, så jeg trak mig stille ud af hende… Amalie kikkede på mig med sine liderlige øjne… Slik min fisse, giv mig din pik i munden, sagde hun… Vi rullede rundt i en 69’er.

Som altid slikkede vi hinandens safter i os med stort velbehag. For vi kunne ikke få nok af at slikke hinanden. Og vi nød det hver gang. Mens jeg slikkede hende havde jeg fået en finger ind i hendes stjerne. Amalie stønnede med min pik i munden, og det samme gjorde jeg op i hendes fisse. Amalie kørte sin fisse rundt over min mund, mens hun små stønnede. Gud hvor hendes fisse smagte godt, dejlig frisk… Jeg kunne mærke jeg ikke kunne holde mig ret meget mere.

Og det kunne Amalie også, så hun svingede sit ben over mig. Og lagde sig på alle fire, vrikkede indbydende med bagdelen mod mig… Kom daddy, knep min fisse… Fyld den op med din dejlig sperm, gør mor her glad skat! Med et lille klap på ballen, kravlede jeg bag hende og lod pikhovedet. Drillede hendes åbning, før jeg lod pikken langsomt glide ind i hende. Åhhh! Hvor er din fisse en drøm at indtag med min pik, smukke…

Amalie kikkede over sin skulder og så på mig, med et dejligt smil. Jeg elsker også din store pik fylde min dejlig mis ud… Den rammer lige alle mine følsomme steder, skat… Knep mig, giv mig alt hvad du har… Glæder mig til at mærke du kommer i mig. Jeg lænede mig forover og gav hende et kys, hvorefter jeg gav hende et halv hårdt stød… Arghhh! Ja!… Mere, stønnede hun. Det næste stød jeg gav hende, sendte hendes hoved ned på sengetæppet med et støn MEEERE… Giv mig mere, hårdere og dybere. Nu tog jeg fat i hendes len, og kneppede hende hårdere og dybere… Hver gang jeg stødte i bund brummede jeg liderligt. Det samme gjorde hun. Jeg kunne mærke hun begyndte at stramme om pikken, for hun var ved at komme… Så det fik mig til at klap hendes baller, når jeg var i bund. Resultatet udeblev da heller ikke for hende, for nu kom hun og skreg sin orgasme ud.

Min pik blev holdt stramt af hendes skedemuskler, og slap først da hun slappede af. Men det gjorde jeg ikke, for nu gav jeg alt hvad jeg havde i mig… Amalie stønnede højt, ja mere… Bank den i bund og kom i mig, sprøjt din sperm langt op i mig… Jeg stønnede jeg kommer snart, for jeg kunne mærke jeg blev mere hård… Der gik nok ikke mere end 1min så kom jeg, spermen sprøjtede op i hende for fuld kraft… Jeg holdt godt fast i hendes len, og brummede kan du mærke spermen fylde dig op? Jahhh! Stønnede hun.

Og så kom hun igen, med en orgasme der lidt større end den anden. Jeg faldt ned over hendes ryg, pikken var stadigvæk inde i hende. Med min vægt gav hendes ben efter og jeg lå fladt oven på hende nu. Hendes hånd lagde sig i min nakke… Tak daddy stønnede hun… Selv tak mommy stønnede jeg… Vi lå sådan lidt før vi rullede rundt i ske stilling… Vores munde fandt hurtigt hinanden, det samme gjorde vores øjne også… Jeg holdt hende tæt ind mod mig, med hendes hoved på min arm. Og den anden lå på hendes mave.

Men den flyttede hun op på sine bryster, med sin egen ovenpå min… Sådan lå vi et stykke tid uden at sige noget… Da min pik langsomt gled ud af hende. Tog hun sengetæppet over os… Jeg kunne mærke du skød spermen langt op i mig, så jeg kan ikke mærke der løber noget ud nu. Sagde hun med et smil. Jeg kan heller ikke mærke noget, men det skal nok komme, svarede jeg smilende… Og ved du hvad? Det er jeg også ligeglad med nu. Også her, er glad for du har ventede på det her… Me too daddy. Puha hvor jeg er træt på den dejlige måde, lad os sove ikke? Joh! Vi faldt i søvn ret hurtigt efter… Tidlig om morgen vågnede jeg op med en halv fed på. Varmen fra hendes baller havde gået ned i pikken i løbet af natten. Så jeg lod en finger mærke hvor våd hun var. Hun var stadigvæk våd både fra hende selv og min sperm.

Så jeg tænkte skulle jeg stikke den ind, for det er ikke sikker hun var med på det?… Ja det gør jeg sku, så må det briste eller bære. Så jeg lod min pik glide ind i hende… Amalie gav et suk da den gled ind, og pressede sine baller mod mig… Heldigvis var hun med, så jeg vækkede hende med et morgenknald. Og endnu engang kom jeg i hende… Vi blev hurtig enig om det skulle gentage sig hver morgen… Nu er gået 3½md efter vores første ferie, hendes hormoner raser i hendes krop. Da hun er i 3md nu og er lige så liderlig nu, hvis ikke mere…

porno med danske piger