Overraskelse i buskadset

Det gav et liderlig hop i mig. Vi blev beluret. Min ven forsatte forspil som om intet var hændt og knappede sine bukser op og lod dem glide ned…

Det er jo ikke altid tingene udvikler sig som man forventer og den oplevelse, jeg vil berette er netop af denne type. Jeg kom engang sammen med en fyr, der var ret kinky. Det var sjovt at være sammen med ham for vi begrænsede os ikke kun til missionær-stilling i en seng. Nej – der skulle altid være en lidt "sjov" vinkel. Det kunne være fræk undertøj, lettere SM, dildo-leg eller sex på offentlige steder. Da jeg er lidt af en eksibitionist og godt kan lide at vise min nøgne krop frem offentlig. Jeg nyder mændedes blikke på Tisvilde strand, når jeg nøgen vender mine 54 kg og små faste bryster! En aften foreslog min ven, at vi skulle tage bilen og køre ud og elske i naturen. OK med mig – det var i øvrigt også mørkt med en fuldmåne. Han foreslog jeg tod en nederdel på og lod trusserne blive hjemme. OK med mig – det lød spændende. Vi kørte ud ad Hillerødmotor-vejen og drejede fra på en rasteplads i Utterslev mose. Der holdt allerede en del biler denne sommeraften. Vi gik ind i et buskads, der nærmest var som et rum, hvor kunne stå helt oprejst. Mørkt var der fordi øjnene lige skulle vænne sig til forskellen. Min ven begyndte at kysse mig og gejle mig op. Han tog sine hænder på min bagdel uden på nederdelen, men løftede mere og mere i nederdelen. Sommetider lod han en hånd glide op mellem mine lår og lige strejfe kilderen. Jeg begyndte at komme godt op at køre. Som man næsten kan gætte varede det ikke længe før jeg havde nederdelen oppe om livet og stod med min blottede numse mit i buskadset. Jeg havde nu vænnet mig til lyset og kunne pludselig ud af øjenkrogen fornemme, at vi ikke var alene i busken. Der stod en mand 3 meter skråt bag mig. Det gav et liderlig hop i mig. Vi blev beluret. Min ven forsatte forspil som om intet var hændt og knappede sine bukser op og lod dem glide ned. Jeg hviskede til ham "Har du set ham bagved mig" og han hviskede tilbage "Tag dig ikke af ham". Jeg kunne se at vores lurer "krabbede" sig nærmere og nærmere og lidt efter højst stod 30 centimeter fram mig. Jeg kunne høre hans liderlige vejrtrækning. Jeg var på en gang paralyseret og ophidset. Min ven gjorde stadig ikke noget. Pludselig mærkede jeg den fremmedes hånd på mine nøgne balder. Jeg var lige ved at stikke af, men min ven holdt mig blidt fast og lod fyren massere min numse. Ja ikke nok med det. idet hans hånd gled ind mellem mine balder begyndte min fyr at knappe den fremmedes bukser op og trække hans stive pik frem. Derefter simpelthen førte han fyrens pik ind mellem mine lår og klemte den op i min fisse uden at sige et ord. Det var en hamrende stor og stiv pik – meget større end min vens. Så igen var jeg mellem to poler: Nej -dette er voldtægt. Ja – sikken en chance for at blive bollet af en kæmpe-pik. Min ven bøjede derefter fyrens hoved og krop så han kunne sutte på vens pik lige for næsen af mig. Nu gik det stærkt og alt for hurtigt sprøjtede min vens sæd direkte ind i mit ansigt, mens jeg kunne høre på den fremmede fyrs gurglen at han fik orgasme. Han trak sig ud og gik uden at mæle et ord. Min fyr trak sine bukser på, mens jeg stod med skrævende ben og mærkede sæden løbe ned ad mit ansigt og mine lår. Månen skinnede. Jeg stod stadig med blottet numse og sitrede. Det var på en gang så uvirkeligt og skønt og frækt. Jeg har aldrig hørt mine veninder snakke om en tilsvarende oplevelse. Måske mødes vi næste gang til foråret i buskadset i Utterslev mose.

SKRIV HVAD DU MENER!