Fik denne sms fra min Herre

Jeg denne sms fra min Herre: I morgen kl 8.30 låser jeg mig ind og finder tøsen på følgende måde :

Liggende på ryggen på spisebordet med glat mis og den skal smage af honning. Tøsen må kun være iklædt sorte selvsiddende strømper og hendes røde lakstøvler. Tøsens ben skal hvile på stole og tøsen skal have manchetter på, men ikke spændt fast til rebet – som skal være sat fast og klar.

Der skal ligge 2 tørklæder klar på sofabordet og tøsen skal have det 3. tørklæde for øjenene.
Tøsens gennemsigtige dildo skal ligge ved siden af halsbåndet, pisk, klemmer og brystklemmerne.
Herren forventer, at der er musik og det skal være så højt at tøsen ikke kan opfange alle lyde i rummet.
Tøsen siger ikke noget før hun får lov af Herren, det eneste tilladte ord er stopordet.
Tøsen får måske lov til at komme…
Herren forventer at alt er som forskrevet ellers…….

Og alt det bare fordi jeg kom til at kalde ham tøsset .. aus – måske lærer jeg det en dag ?åØå

SEX I DAG?

vågnede ved der kom en sms : ‘ Herrer glæder sig til, at se om tøsen kan adlyde idag .. ‘
Kikkede på uret : 7.25. Fuck , jeg havde travlt. Skulle i bad, og have fjernet hår, og fundet ting frem og og og….
Slugte en kop kaffe imens jeg barberede missen hel glat . Håbede jeg har gjort det ordentlig, vidste hvad der ville sker hvis han var utilfreds . Hvad var det nu ? Honning ! Nå, men det måtte vente til efter badet .
Ind under det varme vand, mærkede efter. Jo den mærkes glat.
Ud igen . Tørrede mig i en fart, smurte mig med lækker creme. Og hvad var det nu ? Strømper og støvler og ikke andet …
Hvor pokker var nu de strømper ? Fandt dem og tog dem på, men lige akkurat de skulle drille. De blev ved med at rulle ned. Det går ikke, alt skal være perfekt ellers bliver han sur. fuck….
Nå endelig blev de siddende og på med støvlerne.
Og hvad var det nu ? Pisk, halsbånd, tørklæder, dildo og klemmer , frem på bordet .
Tjekker lige smsén fra igår : puhaa, brystklemmer, dem havde jeg nær glemt.
Sætter manchetter fast om håndledet, og sætter resten af bondagesættet fast til bordet. Hvor er det ydmygende at skulle gå rundt og finde tingene fem til sin egen afstraffelse, men kunne mærke på min lår at det også tændte mig ..
Fik en ny sms : ‘ Du får 10 minutter mere at gøre dig klar i !’
Tjekkede lige det hele, jo nu skulle det være rigtig.
Musikken !! Jeg kan da ikke tænde højt musik kl 8.30 om morgen, naboerne .. Men vidste også det ikke var noget jeg skulle begynde at diskuterer med min Herre. Så jeg tændte og krydsede finger for godt naboskab .
Lagde mig op på bordet, satte fødderne på stolene og bandt tørklæde for mine øjne, og ventede bare ..

Kunne hører nogle i opgangen. var det ikke min dør, som gik op ? Koncentrede mig om at lytte igennem musikken. En stille fløjten ? Var det ham, som ville teste mig ?
Der skete ingenting så det var det nok ikke. Ventede igen..

Jeg opdagede ham ikke før han var helt henne ved mig, og lagde halsbåndet om min hals.
Kunne dufte ham, kunne hører hans ånde..
Han tog mine arme og satte dem fast over mit hovede..
Jeg ville kysse ham, mærke at det var min elsket Herre – men han gengældte det ikke, sagde ikke noget , bare kolde hårde bevægelser.
Han gik ned imellem mine ben. Mærkede mig mellem lårene, sagde stadig ikke noget. Lod sin tunge lege omkring mine skamlæber, han sagde stadig ikke noget, altså må det være okay ..

åØåHan bandt mine ben fast til bordbenene med resten af tørklæderne, så jeg lå i et X.
Det eneste jeg kunne bevæge var mit hovede, men det satte han også en stopper for, ved at sætte en brystklemme på den ene vort, kæden igennem ringen i mit halsbånd og klemme på den anden vort. Så lå jeg stille..
Kunne mærke det strammede ved mine skamlæber, en varme bredte sig, en kærlig smerte, han satte klemmer på dem.
Han killede min klitoris, nappede i den, smagte mine safter. Tog et par fingre indenfor, drejede dem, så de ramte mit g-punkt, masserede det, så safterne rendte ned ad hans fingre.
‘Hvor er isterningerne ?’, spurgte min Herre.
‘Isterningerne ?!. Det stod der ikke noget om ‘, svarede jeg tøvende, imens jeg gennemgik smsén fra ham.
‘Sagde jeg ikke, at tøsen ikke måtte sige noget før hun fik lov ? ‘, hans stemme var iskold og hård.
Jeg nikkede, imens jeg kunne mærke en tåre på min kind.
Han tog fat i en af klemmerne på skamlæberne og rev den af med et´ryk. Jeg skreg, skreg i den hånd, som var lagt over min mund.
Han tog fat en mere klemme og hev, og sådan blev han ved til alle 6 klemmer var væk.
Hvis jeg kunne have bevæget mig, ville jeg have lagt i en flitsbue.

Kunne hører ham hviske igennem smerte tågen, at jeg var en dygtig tøs, og at jeg ville blive belønnet. Han kyssede mig længe og lidenskabligt. han nussede mine ømme skamlæber, kunne mærke og hører, at jeg var sjaskvåd. Der kom nemt tre fingre ind. Han gjorde sin brede hånd smal, og pressede til. Hans hånd forsvandt op i mig. Han startede ikke blidt som jeg havde håbet, men tog sin knyttet hånd ud og pressede den igen – han fistede mig hårdt. Jeg kunne mærke orgasmen nærmer sig, prøvede at slappe af, måske jeg kunne få en uden Herren opdagede det. Men han kender min krops reaktion, og stoppede så snart han kunne mærke de små muskler begyndte at stramme. ‘Tøsen har ikke fået lov endnu . !’ Nej, det kunne han da ikke mene, jeg ville have min orgasme, jeg var bare så tændt. Han løsnede mine ben, og svingede mig rundt så jeg lå på maven på bordet. Han kærtegnede mine baller, imens han hviskede i mit øre, om tøsen var sikker på hun ikke havde glemt noget ? Tænke, tænke, tænke, nej det mente jeg nu ikke, og rystede på hovedet . Smask, en flad hånd ramteden ene balle. En sviende smerte bredte sig. Var tøsen nu hel sikker ? Det gjorde så ondt på den ramte balle, jeg var jo slet ikke parat eller varmet op, men jeg mente ikke der var noget jeg havde glemt, så rystede igen på hovedet imens jeg håbede han ikke ville slå den anden også. åØå Men han ramte den også. Ikke bare en gang, men mange gange efter hinanden.

Kunne mærke smerten, varmen, svien. Han skiftede rytmisk på ballerne. Ønskede han holdte, og alligevel ikke… Vred mig, prøvede at undgå slagene, men det resulterede bare i, at han slog hårdere. Tårerne begyndte at trille ned af kinderne på mig, jeg ville ikke mere. ! . Lige så hurtigt som han var startet, lige så hurtigt stoppede han igen. Jeg kunne hører han gik væk. Kunne mærke sveden rende nedad ryggen på mig, kunne mærke mit hjerte galopperede. Jeg prøvede at få min vejrtækning under kontrol igen. Prøvede at distraherer væk fra mine brændende baller.. Så kom lindringen. Den guddommelige fornemmelse af noget køligt. Han havde hentet is, som han vaskede mine røde baller med. Kunne mærke det iskolde vand rende ned mellem lårene, kunne mærke det ramme min våde og varme fisse. Det gav en sitren da det ramte min hårde klitoris. Han tog fat i mine hofter og trak mig ud over kanten, så jeg stod med spredte ben på gulvet, men stadig armene bundet indover bordet . Han hviskede, at tøsen jo havde glemt honningen og derfor var blevet straffet.

Han holdte mit hovede nede i bordet, samtidig med han åbnede sine bukser. Kunne mærke hans hårde pik tvinge sig vej mellem mine skamlæber , han stødte til 1. gang . Det gjorde ondt hele vejen op, men jeg nød at mærke ham. Han trak helt ud og ind igen , stødte til igen , hårdt.. Jeg kunne hører ham. Kunne mærke han fyldte mig. Kunne mærke min muskler omkring hans store pik. Han tog fat i mit hår og trak bagud . Kneppede mig hårdt. Jeg kunne mærke min orgasme nærme sig hurtigt. Ville komme, ville have lov til at komme. Jeg strittede mere med røven , så han kunne trænge helt i bund. Han tog fat i mine baller, og satte neglene i, kradsede mig. Som den tøs, jeg var spurgte jeg stønnende , om jeg måtter komme . Min Herrer gav mig lov. Denne blandning af smerte og nydelse gjorde, at min orgasme komme drønende, som en rød varm ildkugel bredte den sig i hel mine krop , og jeg skreg samtidig med jeg søgte min Herres varme. Kunne mærke han fyldte mig med hans varme sperm. Vores ben kunne ikke bærer os, og vi faldt sammen indover bordet ….

porno med danske piger