Læs fakta om dine venners og naboers sexvaner :-*

Læs fakta om dine venners og naboers sexvaner :-*

Hvad er danskernes seksuelle holdninger og adfærd, hvad er myter og hvad er fakta?

Danskernes Sexliv – I den største danske undersøgelse om danskernes seksualitet, kan vi nu løfte sløret for hvordan vores sexvaner forholder sig.

Rabatter til sexshops med værdikoder og kuponkoder!

HVAD TÆNDER DINE NABOER OG VENNER PÅ?

Nordens største sexlegetøjsbutik, har gennemført en undersøgelse af analyseinstituttet Bilendi A/S, for at afdække adfærd og holdning indenfor seksuel aktivitet, onani, seksuelle fantasier, singleliv, krop og følelser samt sexlegetøj.

Danskernes Sexliv 2017 fakta

Seksuel aktivitet:
Nu er det bevist – Danske mænd har væsentligt mere lyst til sex end kvinder

Blandt alle danskere over 18 år har ca. 17% lyst til sex dagligt eller næsten dagligt og ca. 60% har lyst til sex minimum en gang om ugen. Men der er store forskelle blandt mænd og kvinder. For kvinderne er det ca. 10%, der dagligt har lyst til sex, er det hele ca. 23% af de danske mænd, der godt kunne tænke sig, at have sex med en partner dagligt. Hvis vi ser på, hvor mange, der har lyst til sex minimum 1 gang pr. uge, er det tallet 71% for mænd og 55% af de danske kvinder.
Ikke overraskende falder den seksuelle lyst med alderen. Indtil danskerne er 50 år gamle, har 72% lyst til sex mindst en gang om ugen mens det kun er 58% af de 51+ årige.

Sex 1-2 gange pr. uge

Den største del af danskerne dyrker sex 1 – 2 gange pr. uge nemlig ca. 25%. Det er kun 5,3%, der dyrker sex dagligt eller næsten dagligt og 9,4%, der dyrker sex 3 – 4 gange pr. uge. En anden stor gruppe, ca. 20 %, dyrker sex 1 – 3 gange pr. måned og 22% dyrker sex mindre end én gang om måneden. Ca. 1 ud af 7 danskere (14%) dyrker aldrig sex!

Danskerne i forhold dyrker mest sex – men….

Hvis du er en af de danskere, der gerne vil have regelmæssigt sex, er det selvsagt en god ide, at være i et parforhold. Således har ca. halvdelen af alle danskere (47%) i et parforhold (gift eller samlevende) sex mindst en gang om ugen. Umiddelbart skulle man tro, at singlerne var væsentligt mindre aktive på de danske lagner, men faktisk har lidt over en fjerdedel (26%) af de danske singler sex minimum en gang om ugen.
Det ses også, at længden af parforholdet har en væsentlig indflydelse på hvor ofte man har sex. Jo længere samliv desto mindre lyst til sex og naturligvis mindre sex. Således har 17% af alle i et parforhold fra 0 – 1 år sex dagligt eller næste dagligt, hvorimod det kun er 3% af personer, der har været i et parforhold i 6+ år.

Meget sex giver stor tilfredshed med sexlivet

Det ses tydeligt, at de personer, der har sex minimum 1 gang pr. uge er væsentligt mere tilfredse med deres sexliv end personer, der dyrker sex mindre end en gang pr. uge. Således er 43% af danskerne, der dyrker sex minimum en gang om ugen, meget tilfredse med deres sexliv. For de personer, der dyrker sex mindre end en gang om ugen, er det tilsvarende tal 25%! Det ses også at ca. 1 ud af 3 danskere er utilfredse eller meget utilfredse med deres sexliv, hvis de dyrker sex mindre end en gang om ugen.

Danskerne fortrækker oralsex frem for analsex

1 ud af 10 danskere dyrker analsex mindst en gang om ugen hvorimod hver 4 dansker dyrker oralsex hver uge. Både oralsex og analsex er specielt udbredt blandt de unge i aldersgruppen 18 – 30 år, hvor 40 procent dyrker oralsex hver uge og 22% dyrker analsex hver uge!

SEX I DAG?

Par som har småbørn, dyrker mindre sex?

Nej – dette er ikke korrekt! Hvis vi kigger på gruppen for forældre med børn op til 18 år, så har forældre med børn i alderen 0 – 3 år faktisk mere sex end gennemsnittet. Således har 55% af småbørnsforældre sex minimum en gang om ugen, hvorimod det tilsvarende tal er 44% for øvrige børnefamilier. Og faktisk lykkedes det for 11%, dagligt eller næsten dagligt, at få tid til sex hvorimod det kun er 6% af de øvrige børnefamilier.

Nordjyderne dyrker mest sex!

Der er markante forskelle i landet på, hvor der dyrkes mest sex. Nordjyder, der har sex minimum 1 gang om ugen, udgør således 47%. I den modsatte ende af tabellen finder vi region Sjælland (altså Sjælland eksklusive hovedstaden), hvor dette tal er ca. 34%. Derimellem finder vi hovedstaden med ca. 40%, region Syddanmark ca. 40% og region Midtjylland 38% der har sex minimum en gang om ugen.

Missionæren er den foretrukne stilling

I undersøgelsen har de også afdækket hvilke stillinger, som danskerne benytter under sexakten. Og her er missionæren stadigvæk klart den mest anvendte stilling, idet 81% af alle der har haft sex, har anvendt missionæren. Derefter følger doggyen (bagfra) og stillingen, hvor kvinden rider manden. Begge med ca. 65%. Derefter følger et relativt stort spring ned til ”i ske” med ca. 47%, og endnu et spring ned til den velkendte 69er med ca. 37% og en stilling, hvor kvinden sidder på et køkkenbord, spisebord, stuebord el. lign. og manden tager hende forfra med ca. 31%. Henholdsvis 29% og 20% har dyrket sex hvor begge parter har været stående bagfra og forfra. Andre stillinger udgør kun 1,5%.

Vi har også sex når vi er ude!

Langt de fleste danskere har sex i deres soveværelse, nemlig 90%. Derefter er der et markant spring ned til stuen (52%), brusebadet (38%), køkkenet (23%), eget toilet (20%), i haven (15%) og terrassen (12%). Men ud over, at vi dyrker sex i hjemmet, har danskerne også mod på de seksuelle aktiviteter, når de er ude. Således har 42% dyrket sex, når de var på hotel, 17% hos venner/familie, 14% i bilen og 12% på stranden.

Seksuel aktivitet med en af eget køn

Der er overraskende mange, der har haft en seksuel oplevelse med en partner af deres eget køn. Ca. en femtedel af alle danskere over 18 år har haft en seksuel oplevelse med en person af deres eget køn. Og der er ikke væsentlige forskelle på mænd og kvinder. Der er således 20% af de danske mænd, der har haft en seksuel oplevelse med en person, af deres eget køn og 19% af de danske kvinder. Det er især personer under 50 år, der har haft en seksuel oplevelse med en af deres eget køn. Således er der kun 11% af de 50+ årige, der har haft en seksuel oplevelse med en person, af deres eget køn.

Sexologen analyserer resultaterne

Sexolog Marie Oddershede fra belugi.dk fortæller, at hun ikke er overrasket over talmaterialet. I det store hele er det som jeg havde regnet med.
Det glæder mig at den gængse opfattelse af at nybagte forældre ikke kan få sexlivet til at hænge sammen, tydeligvis ikke er sand. Det lader til at det går ganske udmærket med sexlivet, på trods af vågne nætter, bleer og den uforudsigelige hverdag, en småbørnsfamilie som regel har. Jeg har mine egne teorier om, hvorfor det forholder sig sådan, men det kan der læses mere om på min blog.

Undersøgelsen viser at mænd har mere lyst til sex end kvinder, faktisk markant mere… Det er tal der næppe kommer bag på nogen, men da lyst er et meget omfattende begreb, der indeholder rigtig mange forskellige aspekter, giver netop dette emne anledning til en hel masse, mere subjektive analyser. Men helt grundlæggende tænker jeg, at evolutionen har sørget for denne forskel, da det er vigtigt at kvinden altid har ’adgang’ til levedygtige sædceller, når der er mulighed for befrugtning. Det har sikkert været nødvendigt for vores arts overlevelse, helt fra tidernes morgen, at manden var klar til parring det meste af tiden.

I vores moderne verden, hvor artens overlevelse ikke er betinget af mandens konstante brunst, kan forskellen på lyst hos kønnene, give anledning til frustrationer og uoverensstemmelser. Men det er også et udtryk for at vi er hhv. mænd og kvinder, der tiltrækkes af hinanden, netop fordi vi ikke er ens.

Der er en masse forhold der har indflydelse på, især kvinders sexlyst. Disse vil blive analyseret i de kommende afsnit i DANSKERNES SEXLIV 2017.

Vi ved fra tidligere undersøgelser, at danskerne dyrker sex alle mulige steder og i alle mulige positioner. Missionæren er og bliver den foretrukne stilling, men danskerne eksperimenterer også med andre sider af deres sexliv. Det kan vi jo også se på salget af sexartikler. Der bliver solgt rigtig meget sexlegetøj, som ikke ”bare” er en dildo. Men også en masse eksperimenterende sexlegetøj til f.eks. SM og analt sexlegetøj til både mænd og kvinder.

Det kan virke overraskende, at så mange har eksperimenteret med sex, med en af deres eget køn. Og især at næsten 20% af mændene har haft sex med en af deres eget køn. Som det ses i talmaterialet, er det især de unge, der er eksperimenterende i den retning. Det er ikke et nyt fænomen, men det er blevet mere socialt acceptabelt, at være åben omkring alle aspekter af seksualiteten. Især er det blevet almindelig anerkendt, at anus er et meget erogene område, og at anal stimulering er rart, for både kvinder og mænd. Vi sender store mængder af anal-sexlegetøj ud ad døren hver eneste dag, hvilket bekræfter den stigende interesse og anerkendelse af alle kroppens erogene zoner.

Sex er en meget stærk drift hos mennesket, og nødvendig for vores arts overlevelse. Derfor er det så ærgerligt og også mærkeligt, at seksualiteten i århundreder, har været genstand for så meget undertrykkelse, skamfølelse, pligt, skyld, magtmisbrug og dårlige følelser. Men der er tendens til, at vi i stigende grad accepterer hvert enkelt menneskes seksualitet og forskelligheder, og derfor også selv tør finde frem til, hvad vi kan lide seksuelt. Vi har også en følelse af, at blive socialt accepteret og respekteret for, at turde vise hvem vi er.

Alt i alt er jeg som sexolog rigtig glad for, at danskerne generelt er glade og tilfredse med deres sexliv. Et godt sexliv, hvor hvert enkelt menneske føler sig bekræftet og tilfredsstillet både fysisk og psykisk, og føler en stærk relation til sin partner, giver glade mennesker, der har det godt.

porno med danske piger