Fik en snap fra en ung uskyldig pige

Mødte Ida første gang da hun dukkede op på min snap chat, hun skrev bare hej jeg spurgte så hvem hun var og svaret var : en lidt for nysgerrig pige

Spurgte så til hendes alder svaret var 14 år undrede mig over hun skrev for min snap var kun lagt ud på en sexside, jeg skrev tilbage at hun var for ung da jeg gerne vil finde en kvinde som jeg kan snakke med om alt, også om sex.

Ida svarede at det var hun med på og at hun fyldte 15 om nogle få dage, sådan begyndte vores snak.

Der gik noget tid hvor jeg forsigtigt stak følere frem om sex og det kom frem at hun var nervøs for om det gjorde ondt første gang.  Vi snakkede gennem et par måneder og jeg var så heldig at få billeder af hende på snappen og nød dem Alle.

Hun er en pige på 162 cm 53 kg blond hår og skønne grønne øjne og bruger 70B i bh så en skøn pige især øjnene, vi havde også nogle frække snakke hvor jeg fortalte hvad jeg gerne ville gøre ved hende.

Det tændte mig meget at vide at mine ord også dannede frække billeder i hendes hoved. Jeg nød meget at snakke med hende hun er en af de få 15 årige piger der vidste hvem hun selv var og hun kunne lide at være Ida.

Vi snakkede heldigvis også om andet end sex så tror vi begge følte at vi havde en ven i hinanden.
Ida sagde en gang at det kunne være sjovt at møde mig altså ikke sådan til noget frækt men over et stykke kage ( vi er begge meget glade for kage ) jeg var måske i tvivl om det var en god ide for troede ikke på hun vil gide snakke med mig mere hvis vi havde mødtes IRL, jeg var bange for at magien ville forsvinde.

Jeg sagde at det jo ville blive svært da jeg er gift og bor i Jylland og du i København. Hun sagde at om 3 uger skulle hun på weekend hos hendes bedsteforældre i Odense og om vi ikke kunne mødes der ?

Efter en del tanker og planlægning blev aftalen at vi mødtes om lørdagen på en cafe med et godt kageudvalg. Aftalen blev at vi mødtes ved et busstoppested nær cafeen kl 12.45 hvor du kom med bussen og vi så går på cafe og bestiller det vi vil have og så har vi en time inden du skal med bussen igen.

Hvis du ikke brød sig om mig eller bare gerne ville væk skulle du bare sige at du havde en aftale med en veninde og så bare gå uden at sige mere. Jeg ville have at du skulle være tryg og have mulighed for at gå uden at skulle forklare noget.
Dagen oprandt og jeg var drøn nervøs men troppede selvfølgelig op som aftalt og havde en forsinket fødselsdags gave med til Ida hvis hun ville modtage den.

Da vi mødtes ved bussen sagde vi begge nervøst hej og gik de 25 meter hen til cafeen. Vi fandt i stilhed et bord for os selv, snakkede lidt om kage og bestilte kage og kaffe og chokolade. Kikkede på hende der sad over for mig hun har jo som sagt blondt langt lidt bølgende hår og nogle fantastiske grønne øjne.

Hvis man går forbi hende vil man måske ikke lægge så meget mærke til hende men når man ser hende igen Ser man hvor dejlig hun er, hun er en af de få piger hvor der stråler selvsikkerhed og skønhed fra hendes indre og hendes øjne viser nysgerrighed og når hun begynder at snakke finder man hurtig ud af at hun er den gode ende hvad kloghed angår.

Så jeg var sikker på at hun vil komme til at knuse manges hjerter inkl. Mit. Det gik bedre end jeg troede med at snakke det var almindelig snak om alt og ingenting men hyggeligt. Pludseligt var timen næsten gået og vi rejste os for at gå. Henne ved bussen sagde jeg at jeg havde en forsinket fødselsdagsgave til hende hvis hun ville have den. Hun smilede bare og sagde ja selvfølgelig, Jeg fortalte at hun nok skulle være alene når hun pakkede dem op og hvis hun ikke ville have dem kunne hun bare smide dem ud.
Vi sagde farvel jeg fik en lille krammer som jeg nød og hun tog bussen, jeg kørte hjem og ventede på at høre fra hende. Var lige kommet hjem da hun skrev, hun skrev # Hej det var hyggeligt at møde dig og jeg syntes du er sød og jeg følte mig tryg sammen med dig # Uhmmm hvor det gjorde mig glad for kunne jo lide hende.

Om mandagen kom der en ny besked hun takkede for gaverne og sagde at hun glædede sig til at bruge dem Det var en besked der kunne tænde mig for havde købt lille dildo fra LELO og en Wee vibe mente at det var noget hun kunne bruge uden at det virkede for voldsomt.
Vi snakkede videre og også mere frækt end før hun blev frækkere på de billede hun sendte når vi sex snakkede. En måneds tid efter vores møde og ca. to uger før skolernes efterårs ferie. Kom en besked jeg nok havde håbet men ikke troet på kom. Hun skrev til mig om jeg vil være hendes første ?

Var lidt i chok over beskeden men også meget rørt og stolt over at hun ville have mig til at være hendes første. Skrev at jeg ville være beæret over at at være hendes første men om hun var helt sikker ? Hun svarede bare kort Ja så vidste jeg at hun har tænkt meget over det og hun havde taget beslutningen.

Så gik planlægningen i gang, vi fandt ud af at torsdag i efterårsferien vil fungere. Jeg fandt et anonymt men pænt og hyggeligt hotel og bestilte værelse fra onsdag til fredag. Planen var at vi mødtes ved en cafe nær hotellet torsdag kl 13 og så gå op på værelset.

Jeg ankom onsdag vil være i god tid og klar, jeg havde ud over det normale taget lidt frækt legetøj med og lagt masser af stille lækker musik ind på min IPhone. Værelset ligger på 5. sal var pænt og hyggeligt med dejlig lys der kan dæmpes og en lækker seng et lille skrivebord med stol og 2 små lænestole og et lille kaffebord.

Torsdag vågner jeg tidligt, står glad op går i bad og gør mig klar barberer mig omhyggeligt både i ansigtet og pik og kugler får også den store tur, (har efter sigende en pæn pik ca 14 cm i omkreds og 17 cm lang)resten af min hår i det område er trimmed. Har taget sol så jeg ikke fremstår bleg, kikker mig i spejlet og tænker at det jo ikke er så slemt. Men jeg er nervøs og meget glad på en gang, for glæder mig helt vildt til at elske med Ida. Men ved også at det er op til mig at sørge for at hendes første ”rigtige” elskov bliver noget hun mindes med glæde. Jeg er fuldt ud klar over at mine lyster ikke tæller, det drejer sig kun om at glæde Ida. Vil elske at glæde Ida hun betyder meget for mig og ville ikke være noget værre end at hun ikke er glad.

Er ved cafeen 5 min i 13 kan se Ida komme gående, vi siger hej og krammer kort kan se og mærke hun er nervøs. Siger Ida husk at du altid kan sige nej du kan gøre det nu eller hvilket som helst andet tidspunkt.

Hun nikker som svar og vi går hen til hotellet, da vi kommer ind på værelset siger hun her er hyggeligt og griner da hun siger varmt. Siger jeg har skruet lidt op for varmen så vi ikke kommer til at fryse, smiler til dig. Tænder for musikken og stille popmusik fylder rummet, går hen til dig holder om dig og siger er du sikker ?

SEX I DAG?

Du siger ja jeg er, ok siger jeg smiler da jeg siger om vi skal klæde om ? du nikker og går ud på badeværelset.

Aftalen er at jeg beholder t shirt og boxershorts på i starten og du har for at glæde mig taget dit nattøj på som består af et par stribede fornuftige trusser og en lidt for stor tilhørende top. Du kommer ud fra badeværelset står stille kikker lidt genert på mig drejer dig så lidt koket rundt og smiler og griner lidt på engang du siger så, kan du lide mig sådan her ? jeg er mundlam du ser bare så dejlig ud går hen til dig kysser dig blidt på panden og hvisker sandheden du er vidunderlig.

Tager dig i hånden går hen til sengen fjerner hurtigt dynen og siger læg dig her smukke, du lægger dig på ryggen og kikker nervøst og forventningsfuldt på mig. Siger Luk dine øjne og så bare nyde det der sker, bukker mig frem kysser dig stille på munden og siger Ida jeg vil kæle for dig og få dig til at føle hvor skøn berøringer kan være Men husk hvis du siger nej så stopper vi bare og det har du ret til at gøre hele tiden.

Du siger Ja er forstået og trækker vejeret dybt. Jeg tænker så er det nu der sker det du har fantaseret om så mange gange. Lyset er dæmpet og musikken spiller og giver en skøn baggrundslyd du ligger skøn og sårbar foran mig

Jeg sluger dig med mine øjne og min hjerne arbejder på højtryk med indtrykkene, lader mine hænder kæle for dit ansigt mine fingerspidser rører blidt dine kinder, næse og pande du trækker vejret lidt dybere da mine hænder kæler sig ned over din hals og nærmer sig dine skønne bryster. Lader mine hænder lige glide forbi kanten af dine bryster på vej ned mod din mave. Mine fingre kærtegner din mave uden på din top, jeg kan høre på din vejrtrækning at du nyder det bukker mig ned trækker din top lidt op og kysser blidt din navle du gisper lidt overrasket men slapper af igen. Lader langsomt mine fingre nærme sig dine vidunderlige bryster og du sukker dybt da mine hænder omsider glider hen din stribede top der dækker dine bryster kæler for dine skønne bryster og ryster indvendigt da jeg mærker hvor dejligt stive dine brystvorter er. Tager fat i din top og trækker den langsomt af du løfter villigt armene så jeg kan få den af

Jeg gisper ved synet af dine bare bryster, hele min krop skriger af begær efter dig, men tager mig sammen og mine fingre rører ved dit nøgne bryst du gisper og sukker tager fat om dine smukke faste bryster de forsvinder næsten i mine hænder da jeg masserer dem. Du stønner og nyder helt klart hvad jeg gør ved dig

Dine øjne er stadigvæk lukkede da min tunge rammer dit ene bryst du kikker og smiler og sender elektriske stød gennem min krop. Slikker dine dejlige bryster lader tungen lege med dine brystvorter suger hele brystet ind i min mund og du sukker dybt og siger jaaaaaa min tunge leger sig ned over din mave og stopper et øjeblik for at nusse om din navle. Kysser kanten af dine trusser du løfter villigt numsen og jeg trækker langsomt dine trusser af, du kikker på mig jeg siger du skal bare ligge og nyde og at du er den smukkeste pige jeg nogensinde har set. Kysser blidt din mund og siger skat du er vidunderlig og håber jeg gør dig glad. Du nikke stille og jeg bilder mig ind at jeg kan se begyndende glædes tårer i dine øjne.

Forsætter hvor jeg slap kysser dig lige over dit venusbjerg og din krop giver sig af lyst. Min tunge kæler for dine inderlår og nærmer sig din dejlige mis. Slikker dine skønne skamlæber med lange våde slik nyder duften af din frække mis lægger mig godt til rette mellem dine ben og holder fast i dine hofter. Min tunge glider ind mellem dine skamlæber, du stønner højt og vrider dig så jeg skal holde godt fat i dig. Smagen af dine safter gør mig mere liderlig end jeg troede muligt og føles som om jeg får en psykisk orgasme af smagen af din lyst.

Finder din hårde klit og slikker den blidt du stønner nu højt af liderlighed og jeg kan smage og høre hvor tæt på du er fra din første orale orgasme. De søde gisp og støn du kommer med lyder som kærligheds erklæringer i mine ører, og jeg er så rørt over at jeg kan give dig så meget glæde og nydelse. Du næsten hopper rundt og jeg må holde godt fat for at kunne blive ved med at slikke dig, suger din klit ind i min mund og du nærmest grynter at du kommer jeg slipper min munds tag i din klit og slikker dig blidt mens efterdønningerne af din orgasme ruller væk og jeg nyder smagen af dine safter som smager lidt salt men Uhmmmmm de smager dejligt og er så frækt at slikke din orgasme safter i mig.

Kikker op og det er den smukkeste udsigt jeg har kikker over din smukke mis dejlige mave, frække faste bryster og ender med solen i landskabet dit skønne ansigt som stråler af glæde lidt flovhed og masser af skøn lyst.

Lægger mig op ved siden af dig og spørger dig om du har det godt. Du svarer ved at kysse mig på munden og putter dig ind til mig vi ligger sammen, du ligger med hovedet på min brystkasse og jeg ligger med hånden på din ryg og små nusser dig. Da vi ligger der stille uden at sige noget føler jeg mig lykkelig og meget beæret og rørt over du er her sammen med mig.

Jeg er glad for jeg stadigvæk har mine boxershorts på så min stadigvæk meget stive pik ikke skræmmer dig på nogen måde, nåede lige at tænke tanken da du kikker på mig med et lumsk smil og siger ” at det er lidt snyd at jeg er nøgen og du har boxer på syntes du ikke det ? ” jeg kikker på dig og siger ok du flytter dig lidt og jeg tager mine boxer af.

Føler mig lidt som skønheden og udyret når jeg ligger der og udstiller min liderlighed ved hjælp af en meget stiv våd pik. Du ligger som før og din hånd glider langsomt ned over min mave og lige inden du når min pik spørger du om du mår røre ( som om en mand vil sige nej til dig !!! ) jeg gisper af fryd da din hånd rører ved mig, du leger og undersøger min pik trækker forhuden frem og tilbage og der drypper saft ud af den ned på dine fingre. Du spørger om jeg kan lide det og jeg stønner ja og siger at det er vildt frækt, så siger du hvordan det er at få suttet pik, jeg tager mig sammen og siger at det er skønt det føles vådt varmt frækt, du spørger som om smagen og jeg siger at det smager nogenlunde lige som dig selv sådan lidt salt men dejligt og meget frækt. Så gør du det jeg tit har fantaseret om men ikke turde håbe på.

Dit ansigt nærmer sig min pik og din mund lukker sig forsigtigt om min pik jeg ligger helt stille vil ikke presse dig til noget for det var ikke meningen at du skulle gøre noget for mig. Du sutter min pik meget stille og blidt du holder efter alt for kort tid og kikker på mig og siger ” det var lidt underligt men også meget frækt og kunne du lide det ? ” Svarede ja var meget dejligt, grinte og sagde at du altid ville være velkommen. Du ligger dig igen og tager igen fat i min pik spiller den stille og siger at du vil se mig komme jeg nyder din varme hånd på min pik og da jeg er tæt på at komme siger jeg til dig at jeg er tæt på du klemmer lidt hårdere om min pik og jeg kommer med nogle dyriske lyde og dybe støn og sprøjter langt op af min mave du er heldigvis så kloge at pege pikken væk så jeg ikke rammer dit ansigt.

Du kikker smilene på mig og siger at det var frækt at se på, jeg smiler tilbage kysser dig på din dejlige mund. Du kikker på mig dybt i øjnene da du siger at du gerne vil prøve at bindes, spørger om du er sikker du nikke alvorligt. Jeg siger ok og beder dig om at lægge dig godt tilrette på maven så finder jeg noget frem du nikker

Jeg rejser mig får mig tørret af og finder nogle dejlige bløde læder manchetter frem og noget blødt tov med carabinhager. Giver dig manchetter på dine ankler kan mærke du er spændt og da jeg giver dig manchetter på armene kikker jeg på dig og spørger endnu engang om du er sikker du svarer Ja jeg er Ok siger jeg så vi har et stop ord og det er GAJOL hvis du siger GAJOLl stopper jeg med det samme og løsner dine reb i løbet af 10 sek. Ida har du forstået det ? du svarer ja og gentager stopordet.

Beder dig om at lægge dig på maven og sætter manchetter på dine håndled og ankler binder rebet så dine arme er spredt ud som toppen af et X og dine ben er spredt en lille smule. Tager massageolien og hælder noget på din ryg og begynder at massere din ryg gnider din ryg ind i olien og springer din lækre numse over og massere dit ene lår nærmer mig din smukke numse og lige inden jeg rører dig der tager jeg det andet lækre lår og giver det en dejlig tur hvor du får løst dine muskler en smule.

Tager olien og lader en smule ramme din ene balle og begynder at gnide olien ind med bløde masserende bevægelser, du sukker tilpas og stønner frækt da min hånd glider ind mellem dine lår og finder din våde mis. Kæler for din mis og lader en finger prøvende trænge op i dig du gisper tilpas og min finger leger drillende ved indgangen til din skede.

Stopper helt og siger til dig nu løsner jeg dig og så vender du dig om på ryggen, du kikker på mig med slørede øjne og siger frækt Javel. Hold da kæft hvor ser du lækker ud da du ligger på ryggen nøgen og meget smuk binder dine arme og ben så du ligger som et udstrakt X. Hælder olie på din mave og du gisper da det kolde olie rammer din hud massere din mave men finder hurtigt din lækre bryster som ligger der og stritter så fristende. Lader mine hænder omfavne dine perfekte bryster og nyder din ualmindelig lækre stive brystvorter tager lidt hårdt fat da jeg massere dine bryster men det gør ikke ondt for olien får dem til at glide mellem mine hænder.

Du stønner højt og dit underliv laver samleje bevægelser hele din krop siger jeg er liderlig gør noget ! mine hænder finder din mave og forsætter mod din mis du gisper da min fingre igen begynder at lege med din mis, du er sjaskvåd og du viser med dine lyde og bevægelser hvor liderlig du faktisk er. Lader en våd finger langsomt glide op i dig, du gisper og da jeg boller dig med en finger stønner du i takt med min fingers bevægelser. Ligger mit hoved på din mave så jeg har et skønt syn over dit venus bjerg mens min finger leger med din mis, kan høre du vist er ved at få orgasme igen og bruger min tunge til at lege med dine bryster imens jeg langsomt boller dig med først en så to fingre du grynter og små skriger noget så smukt da du kommer i en (hvad jeg tror) voldsom orgasme din krop giver sig i ryk og du falder næsten sammen da orgasmen er rullet gennem din krop.

Jeg kæler blidt for hele din krop i nogle minutter til du begynder at vende tilbage til overfladen. Nusser dit skønne ansigt mens jeg smilende spørger om det var godt. Du nikker med røde kinder og siger ja det var skønt, siger så skat har du lyst til jeg forsætter du kikker på mig med dine smukke og frække øjne og nikker mens du rødmer noget så uskyldigt..

Jeg smiler glad og begynder at kæle for hele din krop kan mærke på dig at du nyder behandlingen du ligger med lukkede øjne og er bare SÅ smuk nyder synet af dig tror det er det bedste sex jeg har haft selvom det drejer sig om at du skal nyde. Jeg kæler for dine bryster og resten af din krop og du begynder at små stønne igen, jeg finder en dildo frem magen til den jeg gav dig første gang vi så hinanden. Du gisper overrasket da du mærker dildoen mellem dine ben. Skiller dine skamlæber og lader stille men bestemt dildoen trænge op i din våde mis, du sukker dybt og begynder at stønne da jeg tænder den og vibrationerne rammer hele din krop. Begynder stille at bolle dig med dildoen du tager uden problemer dildoen helt i bund i mens din mund igen gisper og stønner på den frækkeste måde, du presser nærmest din mis mod dildoen og kan høre på dig at du er ved at komme.

Jeg stopper for at give dig en pause og nusser og kæler for dig. Begynder at slikke din mis og efter kort tid er din orgasme næsten på vej. Jeg stopper og ser på dig og siger, er du klar til at mærke mig oppe i dig ? Du er så liderlig at du uden rigtig at tænke over det siger ja giv mig din pik.

Jeg kysser dig og du kysser grådigt tilbage, jeg tager hurtigt et kondom på tager dine manchetter af så du er fri igen. Du ligger og vrider dig og ser for lækker ud. Tager dine ben spreder dem og lægger dem op mod mine skuldre. Min meget stive pik rører lige ved din frække våde mis, kikker på dig og du kikker tilbage og jeg trænger langsomt uden problemer op i dig. Uhmmm følels så godt at mærke varmen og stramheden fra din mis omslutte min pik du stønner højt af nydelse og jeg gisper af liderlighed.

Du tag fat om mine hofter og trækker mig ind til dig, min pik er nu helt i bund i din lækre mis og jeg er helt vild liderlig og har bare lyst til at bolle dig hårdt til jeg kommer. Men begynder at bolle dig i lange seje bevægelser hvor jeg nyder følelsen af min pik oppe i dig og du stønner højt og er vist lige så liderlig som mig. Du gisper søde frække gisp i takt med rytmen af mig der boller dig hver eneste gang min pik når i bund kommer du med et dybt suk. Kan mærke din mis stramme om min pik og ser at dine øjne er slørede så ved at du er ved at komme.

Jeg øger hastigheden og kan mærke at jeg ikke kan holde mig meget længere, du kommer pludseligt i en orgasme hvor du næsten skriger af liderlighed din mis nærmest malker min pik da du kommer og jeg kommer i et dyrisk brøl og føler at jeg tømmer hele min krop i din dejlige mis

Ligger mig forpustet hen over dig dog hviler jeg på albuerne så du ikke får hele min vægt over dig, kikker på dig, har stadigvæk min halvstive pik oppe i dig og sørger om det var ok ? du kikker træt men glad på mig og siger det var skønt og kysser mig. Jeg trækker mig ud af dig lægger mig tæt op af dig tager dynen og lægger hen over os begge så ligger vi bare og slapper af lidt tid og bare holder om og nyder hinandens nærhed.

Jeg rejser mig tager et hurtigt bad og kommer ind i morgenkåbe og har en med til dig, du rejser dig jeg fanger dig giver dig morgenkåben for et kys. Da du senere kommer ud fra badet er du klædt på og det er jeg også. Jeg siger tak for en skøn dag, du siger i lige måde. Vi ser på uret og indser at det er bedst du kommer afsted. Vi siger hurtigt farvel og at vi skrives ved.
Da du er gået føler jeg nok lidt tom men er også en fantasi som er gået i opfyldelse og jeg har de dejligste minder om en fræk eftermiddag.

Da jeg kom hjem gik der et par dage før du skrev, du skrev at du skulle have lidt tid til at tænke over tingene og hvad der var sket den dag. Jeg svarede at det selvfølgelig var ok og håbede det havde været en god oplevelse. Der går lidt tid så skriver du. Det var en skøn oplevelse, så nu vil jeg gerne lære mere af dig, så vi skal finde en anden dag vi kan hygge os. Jeg svarede du siger bare til.

porno med danske piger