Ung pige søges! (Skolepiges fritidsjob)

SPAR MANGE PENGE

Det her er en oplevelse jeg kom til at tænke på forleden, da jeg så et skilt med “ung pige søges” i et butiksvindue.

Tilbage i 2004, i sommerferien mellem 2. og 3. g., arbejdede jeg nogle dage om ugen i den lokale grillbar. Ung pige søges, stod der på en seddel i døren til den lille biks. Kort og godt, og typisk for den joviale pølsemand skulle jeg hurtigt erfare. Jeg gik forbi det et par gange, kunne godt bruge lidt ekstra lommepenge, så jeg gik til sidst ind og søgte jobbet. Pigen bag disken kiggede bare lidt muggent på mig, sagde så at jeg skulle komme tilbage ved lukketid.

Da var ejeren der, pølsemanden som han bare blev kaldt, hvilket jeg også snart skulle erfare hvorfor. Han var en stor og altid glad mand, omkring de halvtreds eller mere. Sådan en skæg onkel type, altid fuld af sjove bemærkninger og påfund, og lumre platheder ikke mindst. Han kiggede mig bare an, som om han kunne se min egnethed bare på udseendet, så tog han en frankfurter op og smed den til mig. Jeg greb, lettere chokeret, så brølede han, “DU ER HYRET!”

Sådan blev jeg altså grillpige i den her lille biks, der ikke var mere end en forvokset pølsevogn. Jeg havde egentligt tænkt på at søge job som kassedame. Men da jeg kiggede nærmere på pigerne i de butikker der var i byen, kunne jeg godt se at jeg var lidt i underskud. Jeg havde ikke bemærket det før, men de var jo alle ret hotte, rene duller. Som om kunderne skulle have noget pænt at se på, eller også lå problemet hos de unge håbefulde butiksledere der ansatte dem.

I hvert fald fik jeg kolde fødder, da jeg var mere trunte end dulle, lidt for buttet og kortbenet. Bevares, jeg var da køn, det sagde min mor i det mindste. Men det betød jo bare at jeg ikke var nogen øgle, men heller ikke ville vinde nogle præmier. Næh, jeg passede bedre til en grillbar, skulle det vise sig, ligesom min makker.

Ella, hed hun. Heller ingen åbenbaring. Tynd og bleg, med hvidt fladt hår og store, stirrende øjne, uden skyggen af venlighed. Hun lærte mig op den første tid, uden mange ord eller tålmodighed. Kun når pølsemanden dukkede op ved lukketid for at hente dagens omsætning, og lige fyre noget gas af. Så livede hun lidt op og beviste at hun kunne smile. Men han var også en fed chef, syntes jeg, sådan en alle burde have. Lod os bare køre biksen og spredte kun god stemning.

Efter en uges tid slap jeg heldigvis for Ella. Det var på tide at stå på egne ben; min første enevagt. Der var stort set kun mig og de sædvanlige stamgæster på denne sløve hverdag. Hen ad lukketid var der helt tomt, da pølsemanden bragede ind af bagdøren. HALLI, HALLOO! gjaldede han og trådte ind med sine store, tunge dabber. Han havde sin forvaskede, blomstrede skjorte på, åbenstående i halsen naturligvis, med kig til det grå brysthår og den tykke guldkæde. Han var stoppet op et eller andet sted i firserne, og hans attitude sagde; skide ligeglad!

Jeg smilede helt instinktivt, han gjorde mig allerede og altid i godt humør, og var så sandeligt et frisk pust denne lange aften. Nåh, kan du klare det, nogen problemos, senoritos?, spurgte han og kiggede rundt. Næh, alt ok, skipper!, prøvede jeg at spille med på tonen, og fik også en bulderlatter ud af det. Dig!, han pegede med sin store, tykke finger, og mig, skal sgu’ nok komme godt ud af den sammen, jeg kan mærke det!, buldrede han videre. Nåh, til sagen – lad os så se hvad du har til mig i dag..

Han tog retning mod kassen, forbi mig i det meget begrænsede arbejdsområde bag disken. Jeg prøvede at gøre plads ved at klemme mig op mod bordkanten, og det var kun lige nok til at han kunne mase sig forbi. Og selvfølgeligt drejet ind mod mig, så jeg mærkede ham – mærkede en mere grund til at han blev kaldt pølsemanden. Han tog sin tid, lod mig få det hele med, mærkede hans pust i min nakke og blodet varme mine kinder.

Jeg stod lidt og sank en klump, gik så tavs i gang med at rydde færdigt og tørre af. Du kan bare lukke, der kommer sgu’ ikke flere sultne sjæle, vi tager os sgu’ en fyraftensbajer i stedet, sagde han muntert og tømte kassen. Og før jeg nåede at opdage det, var han på vej tilbage igen. Denne gang tog han om mine hofter og masede mere på. Han var blevet hårdere mærkede jeg, pustede tungere; ryk frem i bussen, ryk frem i bussen!, en af os skal vist på slankekur.., jokede han, og tog sin tid.

Jeg måtte lige have et sekund for mig selv, var jo blevet helt stakåndet. Havde selvfølgeligt mærket min portion af diller som typisk sytten-årig provinstøs. Både udenpå og indeni, forskellige former og størrelser. Men aldrig noget som det her; pølsemandens egen pølse. Jeg hørte lyden af en dåse blive åbnet, så en til, som et slags forvarsel? Alt var fint og færdigt indenfor, så jeg stak hovedet ud.

Han sad på en havestol lige op ad grillbaren, jeg gik ned af den lille trappe og vidste ikke rigtigt om jeg havde lyst til en øl. Men han rakte mig en og klappede opfordrende på det øverste trappetrin; slå røven i sædet, senorita, fortæl mig hva’ du synes om gigget, behager det skønjomfruen!? Mit kælenavn måtte komme af mit mørke hår og min mere end almindelige solbrune hud, og jeg var egentligt godt tilfreds med det.

Og øllet var faktisk lige hvad jeg behøvede. Normalt ikke den store fan af stadset, men den var kold og lagde en dæmper på mig, på heden i mig. Jeg fik tungen mere og mere på gled, og fortalte om min første dag alene, og lidt løst og fast. Han holdt en sjælden gang munden lukket og lyttede, og snart efter sad jeg med en ny øl i hånden.

Hov!, er du ude på at drikke mig fuld?, grinede jeg og skubbede til hans massive skulder. Han var tidligere bryder og sømand, havde jeg fået presset ud af Ella en ledig stund. Stor og bred som en bjørn, og det meste var muskler inde bag ved polstringen, ingen tvivl om det. Hans isse var helt glat, i modsætning til hans kinder, hage og hals, der altid var stubbede.

Han kiggede bare på mig og grinede, så rullede han sig ud igen, min taletid var over. Hans historier og vittigheder blev mere og mere frække, og under et latteranfald kunne jeg mærke at blæren var fuld nu. Der var intet toilet på grillen, men vi brugte benzintankens inde ved siden af, som altså bare lukkede samtidigt, klokken ni. Nu var den tyve minutter over og jeg måtte holde mig.

Han opdagede at jeg ikke drak og spurgte om jeg ikke kunne klare mere end halvanden øl, drillede og pressede på. Jeg tog en slurk mere, kunne nok holde mig til jeg kom hjem, tænkte jeg, og tømte så øllen mens han holdt øje – sådan skulle det heller ikke være.

Den næste var dog allerede klar til mig, og jeg sukkede og klemte benene sammen. Hva’ nu, lille seniorita? Kan du ikke klare mosten, pibler den ud igen? Jeg rystede grinende på hovedet, lettere bedugget nu; jeg tisser sgu’ snart i bukserne. Han grinede og klappede sine store lapper sammen; sådan noget svineri kan vi da ikke have, sagde han så og rejste sig.

I hjørnet af den lille baggård, var der et kort halvtag til cykler og affald, og her stillede han to tomme spande. Her!, sagde han, lad os pisse om kap, den der får mest i har vundet! Jeg gloede måbende og småsnalret på ham, seriøst!?, mente han det? Men det gjorde han sgu’ nok, og nu skulle jeg altså virkeligt, så jeg tænkte: why not!

Der var et højt plankeværk hele vejen rundt og en port ud til vejen, så der var ingen der kunne se noget – altså undtagen os selv! Jeg spændte bukserne op og trak lidt ned, og satte mig på hug over spanden: aahh!, det var tiltrængt. Jeg åbnede sluserne og lod en stråle spule spandens bund, og skulede så ud af øjenkrogen da han lynede ned og fandt fyren frem – og sikken een!

Aldrig havde jeg set så stor og tyk en tissemand, virkelig en MANDs tisser! En ekstra, ekstra jumbo frankfurter havde ham pølsemanden. Jeg glemte helt mig selv og stirrede bare direkte på pølsen, endnu engang måbende. Han kluklo da han så min stirren, åben mund og polypper, og så åbnede han selv for slusen og den tykke stråle.

Jeg drejede blikket væk igen, godt rød og hed om ørerne. Og da vi begge var færdige, var der næsten dobbelt så meget i hans spand som i min. Han drillede mig, kaldte mig svagpisser og alt muligt andet, jeg skulle tage at drikke noget mere, tøsebarn, og så skubbede han en øl mere hen til mig. Der var ligesom noget jeg skulle have skyllet ned, så jeg tog en ordentlig slurk og kunne næsten mærke det begynde at snurre lidt mere.

Og jeg kunne mærke han sad og betragtede mig, mit rødmossede ansigt, så jeg undgik at få øjenkontakt med ham. Han grinede bare og spurgte om jeg var blevet mundlam, og det gjorde mig bare mere flov – som om jeg aldrig havde set en pik før.

For første gang følte jeg en lidt akavet og trykket stemning i hans selskab, men han lod være at prikke mere til mig. Vi sad bare en fredelig stund uden at sige noget, drak lidt og kiggede op på himlen. Der var begyndt at blive mørkt og stjernerne tittede så småt frem, en lun, smuk, sommeraften var det. Jeg lukkede øjnene og snusede den ind – med billedet af pølsemanden brændt uhjælpeligt fast i mig.

En fremmed mand havde blottet sit store lem for mig. Hvorfor? tænkte jeg – ja, hvorfor mon!? Jeg kiggede på ham og bed mig i læben, helt varm og tryg ved situationen alligevel, selv om det jo var begyndt at dæmre for mig. Onkel skæg og fis, havde fyldt på mig og fået en lethed og summen til at brede sig i mig. Jeg var sgu’ blevet helt tændt, pølsemanden havde fået hvad han kom efter – eller det var han på vej til.

SEX I DAG?

Han havde jo vundet vores lille konkurrence, mindede han mig om, og ventede stadig på sin præmie. Og jeg forstod jo udmærket hvad han var ude efter, hvad han hele tiden havde ville have af mig, eller en tilsvarende ‘Ung pige søges’! Men jeg var alt for usikker og ret så nervøs, og det var først da han lagde sin tunge lap på min nakke, at jeg rørte på mig. Jeg kiggede op på hans storsmilende ansigt, og lod mig så roligt falde med fremover.

Ned over ham, mod lynlåsen og den der kødpølse inde bagved. Han gav plads og lod mig trække den fri igen, og jeg tog den i munden med det samme. Jeg smagte på det store nøgne hoved, fik lidt tis på tungen, og fyldte så munden med den så godt jeg kunne. Den var sej, nærmest læderet, og havde helt sikkert været oppe i hundredevis af alverdens kvinder, og tøser. Og i alle deres forskellige åbninger, forestillede jeg mig, mens jeg slubrede godt til mig.

Jeg havde ladet mig rive med af stemningen, hans charme, og en let beruselse. Og sad nu bøjet ind over denne fremmede mand, langt ældre end min egen far, med hans halvstive kæmpe-lem i min mund. Og jeg kunne slet ikke begribe det, eller styre mig!

Jeg havde selvfølgelig suttet den af på fyre før, dusinvis af gange. På kærester og engangsknald, jeg også havde været i seng med, så det var ikke derfor. Men det havde jo været med drenge på min egen alder eller lidt ældre, og som havde tissemænd der passede til dem, jævnt store og jævnt erfarne. Men de var alle rollinger i forhold til den her. Især i forhold til tykkelsen, der voldte mig kvaler; nærmest som at sluge min egen knyttede næve.

Jeg slikkede og suttede som jeg aldrig havde gjort før, som om jeg ikke ville skuffe hyggeonklen. Eller os begge, i hvert fald gik jeg hele linen ud og tænkte ikke længere klart. Pølsemanden havde stadig hånden på min nakke og med den anden fjernede han håret fra dit ansigt, så han kunne se det hele. Alle mine anstrengelser for at please ham, mens jeg suttede hele skaftet ned til nosserne, som jeg tog i munden samtidigt med at jeg gned kødpølsen med min ene hånd.

Den var blevet kolossal nu, jeg kunne slet ikke nå rundt om den med fingrene og den stod op over min isse. Jeg kiggede på den et øjeblik og var oprigtigt stolt, for det var min skyld den rejste sig så stor og stiv. Men jeg var også lidt skræmt bagved, for der var stadig et stykke vej endnu og hvad ville der være for enden?

Jeg pressede mig ned over den igen og slugte pikhovedet. Han trykkede mig længere ned og lod den forsætte ind i mig, til jeg ikke kunne klare mere. Mine øjne løb i vand og jeg fik opkast reflekser jo mere han holdt og tvang mig ned over sig. Han løsnede grebet og jeg slap, pølsen var glat og våd af dit mundvand, og jeg slikkede flittigt og hørte bjørnen begynde at brumme.

Begge mine hænder gned nu på skaftet, der var rigeligt plads, og jeg kørte på med tungen og læberne omkring hovedet, længere tid end jeg nogensinde havde gjort før. Det var begyndt at kunne mærkes i min ryg og nakke, at jeg havde siddet bøjet ind over ham så længe, og jeg satte mig derfor på hug mellem hans ben.

Pølsemanden skulle have sin præmie; min modige mund. Og jeg suttede og gned, kørte ned af siden med læberne suget tæt, og fra den position så jeg en mand gå forbi den halvåbne port, som hans hund et øjeblik standsede ved for at pisse op ad.. Så han noget? Pølsemanden var ligeglad, rykkede bare lidt og stønnede og prustede, mens jeg blev ved, og ikke kunne fatte at han kunne, altså blive ved.

Jeg var øm i overkroppen og mine arme syrede, min kæbe og gane var godt brugte, og han havde mere i sig. For han havde vundet mere, fandt jeg ud af, da han pludseligt trak mig af pikken og på benene, mens han selv kom op. Han puffede mig frem, op af trinnene, ind i den lille grillbar, og smækkede døren bag os.

Han fløjtede mens han puffede mig helt ind bag disken. Hvad var det nu for en?, tænkte jeg. Ah! Rod Stewart!, jublede jeg højt, If you think i’m sexy! er det ikke? Jeg kendte den hjemmefra og kiggede spørgende, og så let fortumlet op på ham, et halvt hoved højere end mig og mindst det dobbelte på vægtskalaen. Og godt i gang med at smide sin skjorte, så bukserne.. Hvorfor smed han tøjet?, jeg kunne jo sagtens sutte..

Jo, jo, den er fin, grinede han, og det er jeg også, en lille sexy seniorita, er jeg. Og nu skal jeg lige vimse bukserne ned om anklerne, så er jeg endnu mere sød og sexy! Jeg mærkede beruselsen lette, og jeg selv med den, løfte mig fra gulvet og snurre, opad. Hvo.. hvorfor det?, gispede jeg. Det behøvede jeg da ikke, for at sutte ham af!, hvilket altså kun var opvarmningen, gik det op for mig.

Pølsemanden fyldte hele døråbningen, pladsen var trang. Disken hvor vi lavede maden var vel lidt over en meter høj og derefter en lille smal skranke, hvor mad og penge blev udvekslet. Alt for høj og besværligt for mig at komme over, og fordøren var jo også låst. Musen var klemt op i et hjørne og elefanten stak sin snabel frem; hans store tunge næve med de tykke fingre. Fordi de her pølser ikke kan gøre det, alt for grove og det bliver bare noget rod, ikke? forklarede han stille, men mere bestemt nu.

Hans hånd lukkede sig om siden af min hage og hals, tommelfingeren gled hen over min næse og ned og ind mellem læberne, rundt i cirkler. Mine øjne løb i vand og jeg sank flere store klumper; det her kunne da ikke lade sig gøre, han kunne sgu’ da ikke..

Men jeg spændte bukserne op og ned over trusserne, der røg samme vej; af mit skød. Han slap mig så jeg kunne få dem helt ned om anklerne, jeg måtte nærmest neje for at adlyde. Min lille 16 årige spalte var fremme nu og han kiggede sultent på den, vurderede den med et skævt smil, mens han gned sit elefantlem lidt. Hvordan får vi det op i musen?, tænkte han måske.

Sådan tænkte jeg i hvert fald, med buldrende hjerte. Og ville bede ham være forsigtig, og var han sikker på det kunne gå. Jeg var nervøs, og pas nu på, og og.. Det kom aldrig ud, han løftede bare en finger og lavede cirklende tegn til at jeg skulle vende mig. Jeg trippede langsomt rundt, havde nu front mod disken og han trykkede min overkrop fremefter og ned på den.

Svesken på disken, hørte jeg ham nærmest hviske for sig selv. En lille privat plathed han sikkert havde brugt flere gange før; og efter, tænkte jeg. Fik hurtigt andet at tænke på, da han trak min uniformsbluse helt op over min nakke med den ene hånd og mærkede efter i mit skød med den anden. En tyk finger borede sig ind i min fugt, må jeg indrømme, forbi mine tykke læber og dybt i min stramme skede.

Jeg kunne ikke holde et gisp tilbage og han grinede, kneppede mig stille med fingeren og fik så mine bryster befriet. De blev også grundigt undersøgt. Han gramsede dem hårdt med sin store lab, nappede vorterne og virkede generelt til at være meget godt tilfreds. To fingre pressede sig så op i mit lille hul, allerede helt fyldt ud, hvordan skulle det dog lade sig gøre?

Han kneppede mig hurtigt med dem, nærmest ruskede min fisse. Aaaaaaiiih.., peb jeg ufrivilligt, og mærkede pikken gnide hen over mine balder, utålmodigt, mens han varmede mit hul op. Og varm blev jeg, drivende hed, under hans fortsatte fingergymnastik. Jeg faldt i med rytmen og nød det mere og mere, mærkede hvordan der hurtigt spredte sig en kildende fornemmelse helt ud i balderne og op i lænden, maven og de små vorter; jeg var sgu’ ved at komme!

Nåh, det kan den lille sveske li’ hva’?, grinede han ned i min nakke. Åh, ja, ja, bliv ved, bliv ved!, stønnede jeg tungt nu, og mærkede orgasmen lure tæt på. Han trak grinende fingrene til sig og jeg kiggede sukkende over min skulder, så ham smøre pikken i min saft; jeg skal nok give mig, bare rolig, smilede han, lidt mindre hygge-onkel, mere skummel nu.

Så hev han mine balder til siderne og tog sigte, rettede det massive hoved mod min spalteåbning og gik ombord. Mine læber blev mast flade og jeg klynkede og vred mig, som han skubbede mere og mere på, åbnede hullet mere. Stanken af fritureolie og brændt kød hang i min næse nu, mere skarp end nogensinde som om mine sanser var skærpet og helt dirrende. Presset var ulideligt i min fisse og jeg jamrede og peb, men vidste også det kun lige var begyndt. Han trykkede på så tålmodigt han kunne, centimeter for centimeter, blev ved at rose mig for min dygtighed; det skulle nok gå.

Men det var altså ulideligt. Og liderligt samtidigt. De to følelser blandet sammen i mit indre, mens han banede vej op i det, som en sneplov.. Ååårh!, han begyndte at file let i min skede, trække den massive kødstang frem og tilbage; altså kneppe mig! Pølsemanden kneppede mig nu med sin monster pølse! Og det var snart med ikke så lidt stolthed jeg tog imod, mærkede pikken udvide mig mere og længere ind for hver gang. Mærkede fryden ved at være istand til lade mig kneppe af en mand af hans format.

Hans pik var nådesløst brutalt ved mit hul, jeg forsøgte at sprede benene mere, men kunne ikke for bukserne om mine ankler. Sådan foretrak pølsemanden det åbenbart; så stramt som muligt, så meget modstand som muligt. Pølsen trukket gennem et alt for lille pølsebrød, og den var nu godt inde. Stønnede, gramsede han med begge hænder hver af mine balder, mens han gradvist øgede sit tempo og sit pres ind i mig. Han kneppede nu i lange seje træk, helt ud til kransen af pikhovedet og masede sig så langsomt tilbage, lidt længere for hver gang, til jeg hylede var helt oppe at stå på tæer.

Jeg klynkede og tog min hånd bagud mod hans svedige mave for at holde ham lidt tilbage. Men han kørte bare videre i sin egen takt, til min stakkels fisse sved og kogte, sendte varmen videre op gennem mig og fik mig til at smelte og drive. Langsomt gik lidt mere glat, han havde fået skabt sig plads og jeg kunne nyde det en smule mere. Min hud var tindrende følsom og jeg stønnede når han kørte ind og lod sin store, grove hånd glide hen over min ryg, ned under for at ælte et bryst.

Så satte han næverne i disken på hver side af mig og stoppede, kun lige hovedet inde i mig nu. Måske skulle han lige have en tiltrængt pause, få vejret? Jeg var nu godt liderlig og kiggede afventende over skulderen, han stod bare og smilede skummelt til mig; det var min tur forstod jeg. Jeg begyndte at kneppe mig selv, forsigtigt, så mere; og det var pisse frækt!

Det tændte ekstra op under mig, at sådan tage min egen fisse og hans massive pik under behandling, og jeg mærkede igen orgasmen nærme sig. Jeg kneppede den helt op i mig, ud i balderne og benene, op langs rygsøjlen og nakken, så hårene strittede, da jeg kneppede orgasmen løs i mig selv.

Aiiii.. aaaauu.., peb musen, og elefanten stemte i. Tog om mine hofter og kilede sig ind i min opløsning, dybere og hårdere end nogensinde. Forspillet var slut, jeg var klar mente han, og kneppede mig nu som han ville; helt, ikke halvt, uden mere tøseri, men som en rigtig kvinde med et hul der skulle udfyldes. Jeg hylede, blev presset op mod bordkanten og kunne intet gøre, han havde mig og var helt over mig. Han satte en fod op på en hylde og de næste lange minutter fik jeg mere pik end i hele mit liv tilsammen.

Jeg vrælede hver gang han stødte, ramte min bund hårdt, uden selv at være i bund. Der var mere pik end der var plads til, men det var han vist vant til, lød i hvert tilfælde meget godt underholdt. Ohh ja, oh, ohh!, var han begyndt at brumme og lænede sig ind over mig, så hans svedige, behårede mave gned hen over min lænd. Han pumpede langsommere, prustede tungere, som om han ville.. Han kom! Ahh.. Ohhh, oh ja!, stødte han op i min livmoder og skød sit lune sperm ud.

Jeg kunne tydeligt mærke det; varmen fra det våde sprøjt, sprøjtene efter. Igennem ømheden og chokket, jeg gispede; han kom i mig! Pølsemanden fyldte mig med sæd! Som dressing i en fransk hotdog, et ordentligt ekstra skvat dressing, som den tykke pølse fik til at svuppe ud og løbe over.

Mmmm.., dejlig sveske, brummede han oven på mig, mens pikken pumpede færdig i min smurte fisse. Så rejste han sig fra mig og spredte mine balder igen, trak sig langsomt og omhyggeligt ud af min ømme fisse. Han stod og nød hvordan mine læber modvilligt slap hans pik, og hvordan de bagefter lækkede hans udløsning ned i mine trusser om anklerne, for så stille lukkede mere i.

Så klappede han min ene balde; hyp lille krikke, ned med sig! Jeg kiggede igen bagud og forstod; jeg skulle lige gøre rent efter mig. Han hjalp mig ned på knæ, helt smadret og udbombet af hans hårde omgang, tog den store våde pik i munden igen og sugede sædoverskuddet i mig. Den store beholdning var stadig i mig, jeg mærkede det bevæge sig rundt og ud af min ømme fisse, en helt ny fornemmelse.

Han stod og drak en øl, mens han nød min oprydning, trak så mit hoved tilbage og hældte lidt af den kolde væske ned i min varme mund. Det var det jeg sagde, sagde han, mig og mig, vi skal sgu’ nok få en sjov sommer sammen.. Jeg sank bare og smilede op til ham, stadig rundt på gulvet over hvad der lige var sket; og heldigvis skulle gentage sig hele den sommer.

 

Forfatter: Mai

porno med danske piger