Flere er utro via sociale medier som facebook og instagram

Flere er utro via sociale medier som facebook og instagram

SPAR MANGE PENGE

Genvejen til hurtig sex!

Utro via online medier er noget mange kan krydse af på deres utroskabsliste.

Stederne hvor både ekskærester, gamle og nye beundre kan lire og flirte uden andre kan se det.

Over 60 % har oplevet at nogle de kender eller helt frememde, har lagt an på dem via de sociale medier som Facebook, Instagram, MSN, Snapchat, Twitter, YouTube, Pinterest og på WhatsApp, hvor skriveriet kan foregå hemmeligt.

Under overfladen bliver de store sociale netside også brugt til hemmelige aktiviteter – blandt andet utroskab. Især er kvinderne løse på de digitale tråde. Ifølge flere sexologer er flere og flere kvinder utro gennem. De finder de deres gamle kærester eller elskere online. De mødes på en café eller lignende, og forbløffende mange falder i og indleder en affære.

SEX I DAG?

Det er blevet så nemt at opsøge tidligere kærester og bollevenner.

Blogging, chatting og deling af billeder med vores venner og bekendte er efterhånden blevet en integreret del af det daglige liv og gør os mere forbundene end nogensinde før. Faktisk er hele 77% af den danske befolkning brugere af den ene eller anden form for sociale medier, unge som gamle – Og det er her der flirtes, scores og laves aftaler om frække møder uden deres partners viden.

Godt 60%  (26% mænd/35% kvinder) har prøvet at score eller oplevet at blive forsøgt scoret online – og deraf har ca 30% skrevet tilbage og leget lidt med, men kun på skrift, hvor andre er gået hele vejen og mødtes med en gammel flamme, eller en man bare må opleve en fræk tur med!

Fakta om brugernes adfærd på sociale medier:

 

Men hvad med dig – har du haft kontakt til en eks på nettet eller flirtet med en i det skjulte? Smid din kommentar lidt længere ned på siden.

 

porno med danske piger