24 interessante sexfakta, du sandsynligvis ikke vidste

24 interessante sexfakta, du sandsynligvis ikke vidste

Skøre, underlige og videnskablige fakta om sex.

Fra hvorfor det giver flere orgasmer at beholde sokkerne på, til hvordan det kan være det er godt for din chef, jo mere du knalder i fritiden.

De fleste kvinder kan få mere end én orgasme, men få drager fordel af det

Uanset om det er på grund af manglende forståelse for deres egen krop eller en partner, der er uvillig eller uuddannet i god sex, udnytter mange kvinder ikke det faktum, at de kan få flere og forskellige typer orgasmer. Det virkelige problem er, at der ikke er nogen “sexskole” for voksne, og det antages, at alle bare vil finde ud af det. Men god sex kommer ikke naturligt, det er en indlært færdighed som så meget andet her i livet.

Mænd lider lige så meget af lav libido som kvinder.

Mænd er altid klar til sex, når som helst, hvor som helst og med hvem som helst, ikke? Ikke alene er denne myte fuldstændig forkert, men den er også utrolig skadelig for både mænd og kvinder. Faktum er, at i praksis er antallet af par, der klager over lav seksuel lyst hos den mandlige partner, omtrent lige meget.

Orgasmer: få dem alle mist dem for altid

ORGASME GARANTI
ORGASME GARANTI

Filer dette under skræmmende sexfakta: Det er sjældent, men det er muligt at miste din seksuelle sansning, hvis du går i lange perioder uden sex. Der er en medicinsk tilstand kendt som klitoris atrofi, som opstår, når klitoris ikke modtager nok blodgennemstrømning, hvilket får den til at trække sig tilbage i kroppen.

75 procent af kvinderne får ikke orgasme fra “almindelig” sex

Mange mennesker bekymrer sig om, at der er noget frygteligt galt, hvis den kvindelige partner ikke kan få orgasme under “normal” penis-i-vagina-sex. Men det er ikke kun helt normalt, men det gælder også for langt de fleste kvinder. Tre fjerdedele af kvinder har brug for direkte klitorisstimulering – enten fra en hånd, et stykke legetøj eller en særlig stilling – til orgasme.

Næsten 10 procent af alle drømme inkluderer sex

Sexdrømme er ikke kun liderlige teenagedrenges territorium. Faktisk indeholder næsten hver tiende drøm noget seksuelt indhold – og det er fakta for både mænd og kvinder, ifølge en undersøgelse offentliggjort af American Academy of Sleep Medicine . Der var dog nogle kønsforskelle: Kvinder var mere tilbøjelige til at have sexdrømme om politikere, berømtheder eller deres ekser, mens mænd var mere tilbøjelige til at drømme om at have sex med flere partnere på én gang.

Kvinder får også erektioner

Kvinder får faktisk erektioner i deres kønsorganer, og selvom de er mindre end den mandlige modpart, er de lige så vigtige. Klitoris består af det samme svampede erektile væv som penis, som udvider sig og overfyldes med blod, når den er ophidset. Du kan selv observere dette – ved at se på din klitoris eller røre ved den, når du er ophidset, og se den bliver større.

3 procent af mennesker har ingen seksuelle fantasier overhovedet

Tror du, at du er en freak til at tænke på vilde ting? Nix! Selvom de fleste mennesker ikke taler om det, har hele 97 procent af os seksuelle fantasier fra tid til anden.  Langt de fleste siger, at de fantaserer et sted mellem flere gange om ugen til flere gange om dagen.

Klitorisen er langt større, end du tror, ​​den er

Ud over den del af klitoris, du kan se, er der en meget større del – kaldet klitoris urethrale vaginale kompleks – under huden, som også er fyldt med ophidselse. Når en kvinde er ophidset, forlænges skedekanalen også, da livmoderen trækkes længere op i kroppen, og vinklen ændrer sig ofte også.

Vil du have en orgasme? Lad dine sokker være på

Glem lingeri, hvis du vil øge din chance for at få en orgasme, så hold dine sokker på under sex, sigerforskning udført af University of Groningen. Ingen er sikker på, præcis hvorfor dette virker, men en teori er, at for at få orgasme, skal du være fuldstændig afslappet og angstfri, og kolde fødder kan forstyrre evnen til virkelig at lade sig give hen til orgasmen.

En stor penis vil ikke “strække ud” eller ødelægge en vagina

SEX I DAG?

En underligt populær myte, der cirkulerer på internettet i disse dage, er, at det at have for meget sex eller at have sex med en stor partner eller legetøj kan strække en kvindes vagina og/eller skamlæber ud, hvilket resulterer i grimme “roastbeef-flapper” og en slap fisse. Falsk – Vaginalkanalen er en muskel og strækker sig ikke permanent fra at have rummet en stor penis eller legetøj,” En vagina er utroligt fleksibel og trækker sig hurtigt tilbage til normal tilstand.

Når det kommer til fornøjelse, er penis omkreds vigtigere end længde

Mange mænd kan lide at sammenligne længden af ​​deres penis, men de eneste mennesker, der virkelig bekymrer sig om det tal, er… andre mænd. Vagina er hovedsageligt dækket af strækmekanoreceptorer, hvilket betyder, at omkreds (eller bredde) i gennemsnit er et vigtigere aspekt af penis for kvinders fornøjelse og stimulation til orgasme.

Mænd kan få orgasme uden at få udløsning

Overraskelse! Orgasme og ejakulation er to forskellige fysiologiske reaktioner hos mænd. “Mens ejakulation generelt falder sammen med en orgasme, forekommer de to faktisk i hurtig rækkefølge, hvor orgasme kommer lidt før ejakulation og aftager under ejakulation. Mænd kan lære at skelne mellem de to og at få orgasmer uden at få udløsning.

Vil du gøre det bedre på arbejdet? Hav mere sex derhjemme.

At have sex kan give dig din næste forfremmelse – og nej, vi taler ikke om at sove med din chef. Det viser sig, at det at have et lykkeligt sexliv var forbundet med forbedret arbejdsglæde og større engagement på arbejdet, hvilket begge kan hjælpe med at fremme din karriere

Fantasier bliver sjældent opført i det virkelige liv

De fleste mennesker ser ud til at være tilfredse med at holde deres seksuelle fantasier så strengt – imaginære. Mindre end en tredjedel af deltagerne i undersøgelsen rapporterede nogensinde at have udført deres mest fremtrædende fantasi.

Vibratorer blev først udviklet som et medicinsk udstyr

Vibratoren blev opfundet i 1869 som en behandling for “hysteri” eller mystiske “kvindelige lidelser”,(liderlighed). Brug af et stort, dampdrevet massageapparat (yikes!) til at massere kønsorganerne med det mål at fremkalde “hysterisk paroxysme”, den victorianske betegnelse for orgasme.

Ældre mennesker har noget af det bedste sex

Alt for mange mennesker antager, at pensionsalderen betyder, at man trækker sig tilbage fra mere end blot sit job, og opgiver håbet om at have et aktivt sexliv. Dette behøver ikke at være sandt, ikke engang når du taler om overgangsalderen. Faktisk kan det at have en masse seksuel erfaring betyde, at dit sexliv er mere tilfredsstillende end yngre menneskers. At følge en sund livsstil ved at træne, spise rigtigt og håndtere stress er nøglen til et sundt soveværelse.

Den mest populære sexfantasi er trods alt ikke sex med en lyserød smølf

Så hvis alle gør det, hvad fantaserer folk så mest om i soveværelset? “Den mest populære seksuelle fantasi i dag er multi-partner eller gruppesex, efterfulgt af BDSM, sex ude/eventyr til det mere kinki tabu/forbudt sex.

Penis og vagina udgør mindre end 10 procent af de erogene zoner

“Hele kroppen er i stand til ophidselse, nydelse og stimulering, så at gøre sex-fokuseret udelukkende på kønsorganer kan føre til ‘præstationspres. Så i stedet for at bruge alle kræfterne på kønsdelene, så brug tid på at få hele kroppen ophidset ved at stimulere overalt fra top til tå.

Intet par er perfekt afbalanceret i soveværelset

Du tror måske, at hvis du bare kunne få dig og din partners libido til at matche perfekt, så ville dit liv være udelukkende solskin og orgasmer. Sandheden er dog, at intet par er perfekt matchet, og libidos ændrer sig over tid og omstændigheder. Der er en person med lavere lyst og højere lyst i ethvert forhold.

1 ud af 6 kvinder har aldrig fået orgasme

Omkring 15 procent af kvinderne rapporterer aldrig at have oplevet en orgasme. især kvinder frygter, at der er noget dysfunktionelt ved deres kroppe, hvis de aldrig har haft en orgasme. Fokusere på “reglen” om, at man skal være orgasmisk for at nyde sex, distraherer fra den faktiske fornøjelse, de kan få af et sundt sexliv. ORGASME GARANTI.

Du kan brække en penis

At få et penisbrud er en virkelig ting, der kan og sker, siger. Det er relativt sjældent, men det er værd at tale om, da der er ting, du kan gøre for at beskytte mod denne skade. “Den højeste risiko for brud på penis opstår, når parret skifter stilling, mens den erigerede penis stadig er inde i skeden.

Sex er kraftfuld medicin

At have et lykkeligt, regelmæssigt sexliv er ikke kun godt for dit humør, men undersøgelser har vist, at det også kan forbedre dit hjertesundhed, øge immuniteten og sænke din risiko for kræft – blot nogle få af de mange uventede helbred fordelene ved sex.

Manglende erektion betyder ikke, at han ikke er tændt

Hvorfor myten består om, at en erigeret penis skal forblive oprejst for at vise interesse. Sex, der er fokuseret på fornøjelse, vil sandsynligvis udforske mange forskellige typer af fornøjelse, herunder afslappende fornøjelse (f.eks. massage) og trøstende berøring (f.eks. kram).

En sans for humor er den mest sexede egenskab

Det sker at prutte under sexy tider! Det samme gør at falde ned fra sengen, bøvsen, miste en kontakt og lave en lang række bizarre lyde. Kropper er mærkelige! Så tag ikke dig selv for seriøst under akten. “Selvom sex skal være passioneret, skal det også være sjovt, så vær ikke bange for at smile og endda grine under sex, især ved lejlighedsvise uheld.sek

porno med danske piger