Fra byens seje fyr til umyndiggjort slave del.3

SPAR MANGE PENGE

Du skal også kunne tisse hvis du skal af med vandet, så han satte en slange i røven på mig som han førte over i munden på min fyr, og tappede den fast i munden på ham…

Den store weekend gyser – Min fyr er færdig med sit daglige arbejde, og det er weekend hvor han kommer til at føle konsekvenserne af ikke at arbejde fuldt ud på gården, hvor han som husbond afløser slappede af en weekend frem for at passe bondens dyr.

Bonden og hans 2 sønner har sagt at jeg har en del af skylden for, at min fyr ikke lystrer. Derfor har jeg fået besked på at møde op på gården fredag kl. 16.00, så jeg var der inden min fyr kom fra arbejde.

Jeg mødte op på gården, hvor de 3 stod og ventede på mig. Jeg fik besked på at tage tøjet af og kom det i en pose som jeg afleverede til den ene søn, der tog posen og gik med den uden at sige et ord.

Bonden gav mig et silkeslips og siger jeg skal binde slipset for mine øjne, så jeg ikke kan se hvad der sker.

Bonden og sønnen gå rundt uden at sige noget alt imens de føler på min krop og kæler for min røv. Jeg gisper som om jeg har fået stød, og jeg hører den ene sige ”nu er du min”, og siger jeg har lyst til binde dig så du kun kan tage imod og ikke protestere når vi bliver for hård ved dig, eller det svin til fyr.

Et kort reb bliver bundet til mine ankler og hænderne bindes fast til nakken. Jeg mærker en tager fat i min nakke med et fast greb, og fører mig hen til et bord. Det er svært for mig at gå med rebet omkring anklerne, men jeg følger villigt med.

Henne ved bordet trykker de mit hoved nedad, og gør mig klart at bukke mig ind over bordpladen. Jeg får et rap i røven med et reb og står straks stille. Et reb bliver bundet om bordet og mit bryst. Mine balder bliver skilt af med et reb ud til hver side af bordet og mine ben bliver bundet til hver sit bordben.

Døren går op og bonden siger til min fyr, se hvad vi har her til dig, hun skal være her hele weekenden og finde sig i hvad jeg gør ved dig, eller hende, og ellers skal i begge forholde jer roligt siger han strengt.

Sønnen løsner slipset fra mine øjne, så jeg kan se min fyr der står helt nøgen. Han bliver ført hen til en stolpe midt i stalden, hvor en rem spændes fast om halsen og stolpen, og på brystet spændes flere stramme remme omkring ham og stolpen så han ikke kan flytte sig.

Det ene ben bliver snøret fast til stolpen med et reb, der bliver snøret fast hele vejen op af benet og op til skridtet, så benet og låret er total bundet fast til stolpen med røven strittende ud i stalden.

Sønnen tager det ben der ikke er bundet fast til stolpen og bøjer det hårdt op i skridtet på ham, og foden bindes stramt fat til rebet ved hofterne, så min fyr står bundet til stolpen på et ben og med det andet bøjet op og bundet stramt op så han ikke kan røre sig.

Sønnen løsner hænderne på min fyr, og tager endnu et reb, som han binder omkring ryggen på ham med en knude på ryggen. Han trækker to rebender ned på hver sin side af min fyrs pik og  nosser ned imellem hans ben og op imellem hans baller. Han giver sig noget da sønnen hiver  i rebet så det strammer omkring pikken og op mellem hans baller. Han fører rebet op over hver skulder og om ryggen igen hvor han binder min fyrs underarme fast til hinanden, og til sidst bindes hænderne sammen.  

Bonden tager noget glidecreme og smører det ud over min fyrs røv og nosser. Han har svært ved at vente og prøver at stritte imod med røven, men så fik han hurtigt et slag over røv og nosser, samtidig med at bonden sagde. "Jeg troede jeg havde lært dig det din lille dovnekarl!? Her bestemmer jeg og du gør kun hvad jeg siger du skal!

Sønnen kommer og føler på min fyrs røv, og han  presser en velsmurt dildo op i min fyrs stramme røv. Han giver et skrig fra sig, som dog hurtigt ændre sig til høje stønnelyde da smerten fortager sig og bliver afløst af en intens lystfølelse, da bonden spænder dildoen fast og siger,  "Nå hvad er du så?" – "Din dovnekarl?

Jeg er en doven karl der gerne vil fri og over til min pige, jeg er din karl der skal bruges stønner han, og du samt dine sønner ejer mig helt fordi jeg var doven.

Sønnen kommer over til mig og spørger er du klar til opdragelse, og til at hygge dig sammen med os mens vores dovne karl står på et ben svinebundet til stolpen? Du skal bare nikke og lade være med at komme med lyde.

Jeg rystede på hovedet for jeg ville ikke nedværdiges mens min fyr stod bundet og så på. Ok råbte sønnen, når du ikke vil frivilligt så vil jeg kneppe dig. Nej råbte jeg, det vil jeg ikke være med til, jeg vil ikke være min fyr utro.

Få den tøs kneblet råbte sønnen. Det skulle han ikke sige to gange. Bonden og den anden søn kastede sig over mig og pressede en rebkneble ind i munden på mig som de bandt hårdt fast, og jeg lå svinebundet på bordet med fisse og røv lige op i luften.

Sønnen hoppede op på mig og trængte forsigtigt et lille stykke ind. Nej, nej, du må ikke hulkede jeg, men han stødte lidt mere til. Nu var han oppe og begyndte at kneppe mig i rolige stød, og jeg blev mere og mere liderlig og begyndte at stønne. Han blev sur og kneppede mig hårdt, alt imens jeg forgæves forsøgte at vride mig fri.

Jeg kunne mærke orgasmen komme. Han trak pikken ud af røvhullet og bankede den ind igen og efter kort tid fyldte han min fisse med en stor mængde sperm, alt imens jeg vred og vendte mig og forsøgte at hyle som en vanvittig, uden at kunne sige en lyd.

Efter nogen tid stod endnu en sprøjteorgasme ud over mig, og sønnen grinede og sagde nu havde han fået nok, Han tog bukserne på og gik i bad mens jeg lå svinebundet og min fyr stod hjælpeløs og så på.

Min fyr stod og savlede og hans pik strittede mere og mere og dildoen faldt pludselig ud af røven på ham med et brag. Bonden skreg hvad fanden kan du ikke passe på dine ting, nu skal du sgu lære det men din kæreste skal ikke se hvordan vi behandler dig. Bonden tog en papirsæk og smed sækken over hovedet på mig så jeg intet kunne se, og gik så tilbage til min fyr.

Bonden begyndte at slå løs på min fyr og jeg kunne høre slagene havle ned over kroppen på min fyr der skreg mere og mere, men for hver gang han skreg faldt der endnu flere slag. Efter nogen tid sagde sønnen, , så far nu har han fået nok, se blodet vælter ud af både hans ryg og røv, lad os smøre ham ind i soya, og give ham noget i røven så de to kan more sig til i morgen aften hvor vi fodrer ham.

SEX I DAG?

Sønnen tog sækken fra mit hoved, og gav mig en fjernbetjening i hånden, og spurgte mig meget blidt ”Hvor liderlig er du ?”.  Det jeg havde fået i hånden var til en vibrator min fyr stod med i røven og da jeg opdagede det, dunkede det bare for vildt i tindingerne. Jeg svarede ikke på spørgsmålet men tændte bare på fuld knald. Han gav et stort skrig og forsøgte at klemme røven sammen, men uden held, og han var nu fuldstændig i min magt.

Nå søde sagde bonden så nu kan du til i morgen aften lege alt det med din fyr du vil, og som tak for din hjælp får du en skål med mad, en skål med vand, som blev sat ved hovedet så jeg lige kunne nå begge skåle. Du skal da også kunne tisse hvis du skal af med vandet, så han satte en slange i røven på mig som han førte over i munden på min fyr, og tappede den stramt fast i munden på ham, så han ikke kunne få den ud af munden.

Så nu må i hygge jer, og husk hvis din fyr er tørstig så kan du give ham vand ved at du pisser, og ellers må du hygge dig læggende på bordet, mens din dovne fyr sparer den ene fod ved kun at stå bundet på et ben fastgjort til vores stolpe foran dig. Remmene om kroppen og halsen gør at du ikke skal være bange for han falder og slår sig, så han skal nok blive stående og stønne efter at få noget af dig.

Efter den omgang gik bonden og begge sønner, og jeg lå hjælpeløs helt liderlig på bordet og kunne lege med min fjernbetjening og give min fyr pis når det passede mig.

 Lørdag aften kom den ene søn ud i stalden og gik hen til mit hoved og  stikker hans slimede og beskidte pik ind i min mund SLIK LUDER SO råber han. Jeg slikker det bedste jeg har lært og jeg mærker hans blære bliver mere og mere fuld. Pludselig holder han sig for næsen og trækker pikken ud af min mund, og går hen og tager tapen af munden på min fyr og siger.

Nu er det da vist spisetid siger han og stikker pikken dybt ned i halsen på min fyr og tømmer sin blære i munden på ham og siger DRIK HINGST, og samtidig tager han fjernbetjeningen og giver den fuld gas, så hele røven på min fyr går samtidig med at spermen vælter ned i halsen på ham.

Sønnen siger så at nu skal vi feste sammen, og han løsner mig fra bordet og fører mig over til stolpen hvor han binder mig til min fyr, som får besked på at han skal slikke mig ren samtidig med han står svinebundet til pælen.

Min fyr gør det bedste han kan for at slikke mig over det meste af kroppen, og samtidig ser jeg at sønnen dækker op med dug og lys på bordet og at der sættes 4 tallerkner på bordet samt glas til vin og vand.

Efter jeg er blevet vasket henter sønnen mig og sætter mig hen på den ene stol ved bordet, hvor mine ben bindes til de stol benene og ryggen fastspændes til stolryggen, så jeg sidder sikkert i solen.

Bonden og den anden søn kommer ind med en lækker forret som de sætter på bordet, og siger vi skal i aften have et festmåltid som tak for din hjælp, og vi satte os ned og spiste en dejlig forret. Da vi var færdig blev resterne samlet sammen i en lille skål, og bonden gik over i stuehuset og hentede hovedretten samt nogle flasker rødvin.

Da det var serveret blev lyset i stalden slukket så det kun var de små lys på bordet der var tændt, så vi kunne ikke se min stønnende og jamrende fyr ved stolpen, mens han til gengæld kunne se os sidde og nyde den lækre mad vi nød sammen ved bordet.

Da vi var færdig med hovedretten blev resterne igen samlet sammen og kom over i skålen med resterne fra forretten. Den ene søn rørte det hele godt sammen og sagde jeg nu skulle made min fyr, så de 2 store fyre bar stolen og mig over til min fyr, og kom så med skålen og en ske og sagde jeg nu skulle sørge for han spiste helt op.

Mine hænder kunne lige nå op til munden på ham, så jeg kunne komme skeen i munden på ham, så han kunne spise resterne af vores mad. Min fyr forsøgte at vride hovedet til siden, men straks fik han så et slag på hovedet med flad hånd af den ene af sønnerne, og vibratoren blev skruet lidt op, og efterhånden spiste han pænt sin mad, alt imens bonden og sønnerne ryddede bordet.

Efter lang tid fik han alt maden ned i halsen, og skålen var tom. Bonden spurgte så om jeg havde lyst til at vi fik en is til dessert. Jeg takkede ja tak, og blev så båret over til bordet på min stol, mens min fyr stod og slikkede sig om munden og spermen væltede ned af lårene på ham fra hans stive pik.

Efter nogen tid kom bonden med 5 is, hver af os ved bordet fik en is og så gik han hen til min fyr og sagde han selv måtte holde sin is, og så pressede han isen ind ved siden af vibratoren i røven på ham, og kom over og spiste is sammen med os.

Det var en skøn hjemmelavet is som vi nød, samtidig med vi fik kaffe og mere rødvin, og jeg kunne høre min fyr stå og ømme sig, alt imens isen løb fra røven og ned af hans spermede ben.

Vi sad til sent på aftenen og hyggede os ved bordet, og når sønnerne skulle pisse gik de hen og pissede på min fyr. Da  jeg bad om at komme på toilettet løsnede de mig fra stolen og sagde jeg skulle gå hen og løfte benet og lade vandet på den dovne karl.

Sidst på aftenen sagde bonden at nu havde vi fået nok sammen i denne weekend. Han spurgte om han måtte komme med mig hjem i seng, hvis sønnerne løsnede min fyr fra stolpen og passede på ham til mandag morgen inden de så nok skulle sende ham på arbejde.

Jeg hviskede svagt ja. Herefter kastede de to sønner sig over min fyr og løsnede ham fra stolpen, og sagde han skulle gøre deres sexglade far og mig glad, inden vi gik hjem. De satte ham på røven på gulvet og spredte hans ben som et V, og bandt hans ankler fast til 2 ringe i gulvet og hænderne blev bundet på ryggen.

Nu skal du sgu gøre dig selv ren sagde de, og befalede ham så til at slikke nosserne, pikken samt spermen og den klæbrige is væk fra benene, og først når han var helt ren ville han blive ført væk inden farmand og din kæreste går hjem og hygger sig resten af weekenden.

Min fyr var noget langsom med at komme i gang, men så tog den ene søn en reb pisk og fortsætter piskningen af min fyr på hele kroppen. Ind imellem faldt slagene også over nosserne, så han lærte hurtigt at slikke sig selv ren som befalet.

Efter nogen tid kom den ene søn med hestedragten vi havde brugt på dyrskuet, og han løftede så røven på min fyr og sagde han skulle pisse på hesten. Da han havde tømt pikken, fik blev min fyr lagt i hestedragten med hele kroppen inde i dragten, og da han stod på alle 4 lignede han en radmager hingst.

De 2 sønner og faderen gik hen og åbnede munden på hingsten og tømte deres pis i munden på ham. Til sidst fik jeg besked på at sætte på ryggen af ham og ride ud til hestetraileren med ham, og der stalde ham op som hingst og mens jeg sad på ham skulle jeg lade vandet komme så han var gennemblødt.

En af fyrene gik foran os og trak i træktovet der var bundet til hans hals og vi red stille og roligt over i traileren hvor han blev staldet op.

Da vi var færdige kom bonden ind og sagde jeg også skulle have lidt af hingsten, så han tog en kniv og skar et hul ved hans pik og trak den ud gennem hullet og sagde jeg skulle sutte dyret af indtil den gik på ham, og så kunne vi gå hjem og fortsætte.

Jeg suttede det bedste jeg havde lært og efter kort tid væltede spermen ned i min hals, og straks fik min fyr 3 slag med rebet og jeg gik ud af traileren, som blev lukket og låst.

Den ene søn kom med bilen og kørte mig og bonden hjem til mig, hvor bonden spurgte om vi skulle have en skøn nat og søndag sammen, hvor vi kunne hygge os uden at hverken min dovne karl eller hans 2 liderlige sønner så på.

Jeg svarede begejstret ja tak, hvorefter sønnen kørte og sagde farvel til og ønskede os en god dag, hvor vi begge kunne hygge os, mens min pissehingst stod opstaldet på gården indelukket i den mørke trailer.

Da vi kom ind i huset sagde bonden. ”Jeg er din luderkarl der skal bruges" Her hjemme bestemmer du resten af weekenden jeg og du gør kun hvad du siger vi skal, og det må både du og jeg får lært.

Vi går ind i soveværelset hvor bonden smider sig på sengen, og jeg tager et par trusser med både en indvendig og en udvendig dildo. Den indvendig stikker jeg op i min våde fisse og den udvendig smører jeg ind i glidecreme. Det er frækt at se hvordan bonden ligger og venter intenst for at finde ud af hvad der sker.

Jeg kravler hen til ham og kommer spidsen af dildoen mod hans røvhul. Han forsøger et øjeblik at rykke sig væk men husker at lægge stille, og med et hårdt langt stød presser jeg den smurte dildo op i hans stramme røv.

Han skriger som jeg hørte min fyr gøre i stalden, men også bonden ændrer sig hurtigt til høje stønnelyde da smerten fortager sig og bliver afløst af en intens lystfølelse. Jeg boller ham i dybe langsomme stød og hver gang jeg støder i bund kan jeg ikke lade være med at stønne let da stødet får dildoen i min fisse til at bevæge sig. Jeg kan høre at han har svært ved ikke at komme før jeg giver lov. "Nå hvad er du så?" – din luderkarl. Jeg er din luderkarl der skal bruges stønner han.

Det gør mig helt rart at høre ham tale sådan – ham der til hverdag er sådan et stærkt væsen, har givet sig helt hen til mig og gør kun hvad jeg vil.

"Frue, jeg beder om måtte komme nu?" han har svært at få ordene ud imellem de høje støn der kommer ud mellem hans læber efterhånden som jeg sætter tempoet i hans røv op. Jeg kan mærke at jeg selv er ved at bygge en orgasme op, så jeg svarer nej du må ej." Han stønner højt men formår at få lidt kontrol over min dobbelt dildo. Jeg bevæger hofterne et par centimeter og kan mærke hvordan det får ham til at skælve. "Har du lært lektien? Skal jeg stoppe?" – "Nej, nej du må ikke stoppe. Jeg har været rigtig slem, overfor din fyr, så nu må jeg lære at tage straffen også.

Det lader jeg mig ikke sige 2 gange og jeg tager ham som jeg selv kan lide at blive taget.  Hårdt og hurtigt. Jeg kan mærke jeg er lige ved at komme og bøjer mig ned over ryggen på ham og hvisker : "Vil du ha lov til at komme?" – Ja stønner han må jeg komme nu? – Ja. Sprøjt din sperm ud nu.  Det får ham til at komme med at brøl og hans pik pumper og pumper, alt imens jeg mærker hvordan min orgasme kommer med vores dobbelte dildo.

Hans duft og den dobbelte dildo duft gør mig fuldstændig ør og jeg er stolt over at være den der bestemmer over ham resten af weekenden, mens jeg ved sønnerne tager sig kærligt af min dovne hingst på gården.

Hvad der skete resten af weekenden vil jeg lade forblive mellem bonden og mig, men mandag aften glæder bonden og jeg os til at fortælle min fyr og hans to sønner om hvilke planer vi sammen har aftalt for fremtiden, men det får du først at vide når vi har holdt ”familieråd” og fortalt hvad vi har aftalt.

I næste afsnit kan du læse om familierådet og hvad bonden og jeg sammen har aftalt at overraske sønnerne og min fyr med.

porno med danske piger