Giv din pige fjernbetjent orgasmer uanset hvor hun er i verden

Giv din pige fjernbetjent orgasmer uanset hvor hun er i verden

Tænd din partner og giv hende orgasme via trådløs fjernkontrol.

Anmeldelse og test af: Lovense Lush 3 App-Styret G-Punkts Vibrator (iPhone/Android)

Forestil dig bare et øjeblik –Du sidder på en restaurant med din mand, i fejrer en begivenhed eller er bare ude at få et måltid på en tilfældig torsdag, din partner giver dig pludselig en vibrator i det skjulte og beder dig om at sætte den op.

Du ser på det og mærker varmen i kroppen, du går derefter hen til den nærmeste toilettet for at glide det ind, og så venter du i forventning på, at den lille lille enhed inde i dig kommer til live.

Gør de gamle dildoer ikke arbejdet godt nok længere og er du blevet træt af de traditionelle vibratorer og leder efter noget ekstra?  Så må du gå til next-step med fjernstyrede vibratorer, der åbner op for nye frække lege sammem med din partner, uanset om hun er i samme rum som dig, ude at handle eller rejser rundt på en anden side af kloden.

Fjernbetjeningsvibratorer er populære som aldrig før, par leger både med dem derhjemme i privaten, men også i det offentlig rum, så som på restaurant, bytur, biograf eller når den ene part er langt væk hjemmefra, på ferie eller med sit arbejde udenbys.

Hvad er en fjernstyret vibrator?

Selve navnet er selvforklarende. Det er dybest set et sexlegetøj med en vibrator installeret i, der kan styres fjernt. Der er ikke meget raketvidenskab til denne definition. Trådløse vibratorer åbner op for en lang række frække fantasier og leg, det bedste er at trådløse vibratorer er et par legetøj. Hvilket betyder, at din partner vil være i stand til at sende dig dejlige vibrerende fornemmelser, mens du sidder i et andet rum eller på en anden planet 😉

De fleste fjernstyrede vibratorer har en fjernbetjeninger, som kan bruges til at kontrollere vibrationer, mønstre og forskellige hastigheder. Men de bedste langdistancevibrator bruger en app på din mobil for flere måder at styre vibrationerne i din kones eller kærestes underliv. En mobilapp giver nemlig mulighed for flere tilpasninger sammen med unikke funktioner som feks. synkronisering af vibrationer til sange.

Langdistance fjernkontrol til din kvindes underliv

Når man har været sammen med den samme partner i rigtig lang tid, uanset hvor tiltrukket man stadig er over for hinanden, er muligheden for, at det kan blive lidt kedeligt i sengen.

Men der er et par ting, du kan gøre for at holde gnisten i live og krydre dit kærlighedsliv. Fjernbetjeningsvibratorer er som sendt fra himlen, en opfindelse der kun har et formål, nemlig at gøre det muligt for mænd og kvinder at få deres seksuelle lyster og fantasier ud i offentligheden og uden at nogen bemærker det, da de er er små og fjernstyret.

Det der gør trådløs-sex utrolige er det faktum, at du ikke behøver at være alene, mens du bruger den, du kan lige så let få din partner til at kontrollere intensiteten af ​​den vibrator, du har oppe i dig.

Anmeldelse/test af: Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator (iPhone/Android)

Lad din partner kontrollere din nydelse uanset afstanden imellem jer med den kraftfulde Lovense Lush 3 App-Styret G-Punkts Vibrator.

Vi købte Lovense Lush 3 App-Styret G-Punkts Vibrator, fordi vi ville berige vores sexliv. Vi har set en masse videoer af piger, der bruger denne vibrator.

Det var svært at tro, at hun havde så stor glæde og orgasme med sig, men … det er absolut sandt. Let at bruge, fantastisk design, meget blid men alligevel meget stærk. Dyb og lækker g-punkts stimulering.

  • – Super lækkert design.
  • – Lydsvag men med kraftig vibrator.
  • – Dejlig blød i lækkert materiale.
  • – Nem at rengøre.
  • – Nem at bruge.
  • – Utrolig pirrende.
  • – Lille og handy.
  • – Kilder de rigtige steder.
  • – Antennen kan kilde på klitten.
  • – Frækt ikke at vide partnerens næste move.

Jeg lå med den over en time første gange og det var så frækt og lækkert, før min partner gav mig lov til at komme. Kom to gange i træk og var i den 7. Himmel. Jeg ser allerede frem til næste gang den bliver en del af legen ………….men må nok hellere købe ørepropper til naboerne, nu når det er blevet sommer og vinduet står åbent 😉

Video hvor par tager ud i et offentlig rum og tester den trådløse fjernebetjent vibrator i hendes trusse.

porno med danske piger