Fræk strandfantasi med en fræk nabo

Min genbo kigger endnu mere forførende over til mig og siger: “Hejsa min skønne og frække unge genbo, lufter du lige din unge stivert der?” Jeg kiggede ned…

Jeg var taget ned til den lokale strand, det var lidt sent om aftenen, tror det var ved 18 tiden, selvom det var meget varmt og lunt den sommeraftenen, havde jeg alligevel taget et tæppe med, hvis jeg skulle komme til at fryse.

SEX I DAG?

Mens jeg lå der i klitterne, på mit tæppe, kun iført boxershorts, og nød havets lyde, det blæste en del med en kølig vind, så jeg skyndte mig at tag min hvide kortærmet bluse på igen.

Da jeg lige ville strække mig, mens jeg stod oppe, fik jeg pludselig øje til venstre side, at en kvinde kommer gående herimod mig, med en meget kort sommerkjole, lyseblå blomstrede og blå klipkapper.
Efterhånden som hun stod 2 meter fra mig, kunne vi begge genkende hinanden, det var min kvindelig og ret buttet genbo fra min boligblok, tror nok hun hedder Frederiksen til efternavn på hendes dørskilt.

Hun vinker meget glædeligt til mig og smiler meget venligt til mig, mens hun nu begynder at kører sine hænder fra sine brun lår og helt opad sin dejlige frodige krop.
Hun er godt og vel 159 cm høj, meget dejlig buttet eller frodig og runde former, en ret stor barm, gætter på en dejlig fyldig E-skål, kort gråt klippet hår.
Og et meget blidt ansigt med nogle øjne og et smil der ville få alle mænd til at smelte af liderlighed.
Hun bliver ved med at sende mig flere og flere frække førende blik til mig.
Selvom jeg blot er 29 år, har jeg i længere tid haft flere fantasier om modne kvinder er mere frække end unge tøser.
Min genbo kigger endnu mere forførende over til mig og siger: “Hejsa min skønne og frække unge genbo, lufter du lige din unge stivert der?”
Efter dette kiggede jeg ned og opdagede at mine boxershorts slet ikke kunne rumme mit lem, som nærmest truede med at springe ud af mine boxershorts, og jeg blev fuldkommen flov over det.

Dog grinede min genbo meget frækt og vendte sig om, så hun viste sin dejlige, runde og meget frodige røv frem, som kun hendes kjole knap og nok lige kunne dække.
Nu afløste min flovhed af en stigende liderlighed, hvilken var i tilfælde hos hende selv.
Var ganske sikker på hun var ude på at forfører mig, så jeg hoppede med i legen og begyndte at gå ned til hende.
Mens hun blev ved med sit meget frække liveshow, skyndte jeg mig hen til hende og begyndte at gnide mig opad hendes krop, bagfra.
Kunne hører på hende, at hun virkelig nød det, ligesom jeg selv, mens vi begyndte at smide vor sparsomme klude på det varme strandsand og hun trak mig med hen til hvor jeg havde ligget ved klitterne.
Og nærmest snavede hun mig ned i på mit tæppe, mens hun stønnede og roste mig.
Min dejlige genbos bryster så virkelig dejlige bløde og store ud, næsten ligeså bløde som silke på en BH.
Mens vi lå og tungekyssede, snavede, kørte vores hænder på opdagede overalt på hinandens kroppe, mærkede hvor varme og bløde hendes hænder og fingre var imod min krop.
Kunne virkelig mærke mine nosser virkelig klemte sig sammen, da hun også kørte sine hænder henover mine nosser, mens hun fik stønnede mellem kyssene: “Uhmmm dejligt ungt mandesperm der i der skat”.
Hun stønnede varmt og liderligt, at hun var så liderlig, og tændt, at hun var nød til at sutte og lege med min pik, hvilken hun begyndte på, inden jeg kunne nå at sige noget.
Først begyndte hun at gnide for livet løs på min halvstive pik, men så tog hun virkelig til med at sutte, slikke og lege løs på min pik, især rundt omkring spidsen på pikken, og det var så vidunderligt og inderligt frækt, så den bare voksede, voksede og voksede i hendes mund, mens jeg lå og stønnede vildt meget, selvom jeg prøvede at bevarer øjenkontakt, havde hun et skrapt øjenkontakt med mig hele tiden, mens hun nød at pirre og sutte min pik mere og mere vildt.
Hun kunne bare ikke få nok af lege med sin nye unge slikkepind, som hun stønnede frækt til mig indimellem.
Mens jeg kunne mærke at jeg var meget tæt på at komme, kunne jeg hører på hende, at hun også kom meget højt og sprøjtede, så hele mit tæppe var gennemblødt af hendes våde og skønne fissesafter.
Efter godt og vel 10 minutters parringsleg hvor hun suttede løs på min pik, stønnede jeg højt: “Åhhhh nu kommer jeg!” Hvilken jeg gjorde i stor stil, inden jeg nåede at sende den første spermsprøjte ud af min pik, havde min genbo trukket min pik ud og gnide den løs udover sine store bryster og stønnede højt: “Jaaah skatter, kom så med din sperm!!”
Mens jeg sprøjtede mindst 4-5 gange udover hendes bryster, kunne jeg mærke at jeg var ved at gå ud af mit gode skind af bare liderlighed, så det hele blev sort for mine øjne. Tror nok imellem tiden gned hun mine ladninger udover sin dejlige frodige krop.
Efter 5 minutter, vågnede jeg op igen, og slå øjnene op, blev mødt af min genbos liderlige, og skønne øjne og sagde blit med en ret dyrisk og liderlig stemme: “Velkommen tilbage og tak for dit sperm skattermus, kom lad os gå hjem til mig nu”.

porno med danske piger