Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner PRISVINDER

Elvie Kegel App-styret Bækkenbundstræner PRISVINDER

Elvie Kegel Bækkenbundstræner gør knibeøvelser til en leg

Elvie Trainer APPSpil dig til en strammere bækkenbund. Her er din nye personlige træner, så du kan komme i topform – på den sjove måde.

Tilbring en stille stund for dig selv i spilleuniverset, hvor du kun fokuserer på at knibe til den store guldmedalje, mens du flyver gennem spillet på app’en. Du scorer kun toppoint, hvis du mestrer dine knibeøvelser, så derfor kan du være sikker på, at du kniber rigtigt.

Hvem siger, at træning behøver være kedelig? Den app-styrede Elvie Kegel bækkenbundstræner giver ny mening til udtrykket “personlig træner”.

Uanset om du ønsker at afhjælpe gener fra graviditet og fødsel eller om du blot er interesseret i at opnå en sundere bækkenbund, stærkere muskler, øget følsomhed og endnu bedre orgasmer, så er Elvie perfekt til sjov og effektiv træning af dit mest intime område.

Elvie Kegel er nem, sikker og behagelig at anvende. Du indsætter blot den fleksible silikone tracker, tilslutter app’en og følger instruktionerne på din smartphone.

Den unikke app gør træningen underholdende og let at gå til. Øvelserne er nærmest designet som små spil, hvor du skal bruge trackeren som joystick. Samtidig kan du nemt følge dine fremskridt og få feedback, så du kniber på den helt rigtige måde og opnår det bedste resultat.

SEX I DAG?

En WIN-WIN for både hende og ham 😉

Fik vi sagt, at en strammere bækkenbund også gi’r intense orgasmer, bedre kontrol og øget følsomhed?

Se mere med Elvie Trainer og køb den her!

ANDMELDELSE AF ELVIE KEGEL:

Elsker, elsker, elsker den. Den er SÅ genial! Jeg er gravid med mit første barn, og kan efterhånden mærke, hvor svært det er at “holde sig tæt”, når man lige bliver overrasket af et nys og lignende. Og ja bækkenbundtræning er ikke ligefrem det mest sexede, og det bliver hurtigt en af de der ting jeg ikke liiiige får gjort i dagligdagen. Men app’en til den her er seriøs genial. Det er et spil, hvor man “styre” sig igennem udfordringer ved at lave forskellige knibeøvelser.

Jeg fandt ud af, at jeg faktisk slet ikke lavede knibeøvelserne på den bedste måde, men med app’en kan man se, hvor meget man “løfter” og man skal igennem både hurtige og lange løft for at træne bækkenbunden både til de hurtige sammentrækninger som nys og til at holde sig længere fx på en gåtur.

Nu er det både nemt at se sit fremskridt og så er det super sjovt som tidsfordriv,. Jep nu er jeg i topform med mine knibeøvelser 😀

porno med danske piger