Fridagen

SPAR MANGE PENGE

Vi kan ikke holde fingrene fra hinanden, der bliver kneppet i badeværelset, køkkenet ja overalt, hendes dildo bliver også flittigt brugt, det er som alle hæmningerne er væk…

SEX I DAG?

En lille fantasi…der blev til virkelighed. Denne e-mail blev sendt til min dejlige kone, Tirsdag formiddag i uge 7….
 
Det hele startede tirsdag i uge 7, det var vinterferie..  …Ungerne var kørt ud til deres far, (vi er gift begge to for anden gang) så vi havde ingen børn hjemme de næste 48 timer. Tirsdag aften hyggede vi os gevaldigt bare os to, ingen unger der generede, eller kom og spurgte MOR må vi godt…. Vi havde taget fri Onsdag, bare en dag for os selv, ingen børn bare os to.
 
Onsdag morgen.
 
Jeg lå i min seng ved siden af min dejlige kone og sov. Pludselig mærker jeg nogen rører mig i skridtet. Dynen løftes op og hun kravler ind under dynen, dernæst tager hun pikken i munden (noget hun normalt ikke gør), ligger og sutter min pik godt stiv, jeg viste egentlig ikke hvad jeg lige skulle gøre, så jeg nød det bare. Kan så efter et  stykke tid kan jeg mærke, at jeg er ved at komme, men synes ikke at hun bare skal ligge der og glæde mig, så jeg trækker pikken ud af munden på hende og vender hende om på ryggen, så jeg kan ligge og se hendes dejlige glatte mis (nybarberet i dagens anledning). Først slikker jeg hende på hendes brystvorter, som bliver stive og hårde, hun ligger og kommer med nogen dejlige lyde, så jeg ved hun kan li det, mens jeg slikker hendes bryster lader jeg min ene hånd glide ned mod hendes dejlige fisse, jeg lader et par fingre køre i cirkler om hendes klit og hun begynder at komme med nogen højere og højere lyde, hvilket bare gjorde mig bare mere liderlig, så lod jeg tungen glide ned at hendes mave og videre ned mod hendes dejlige fisse. Jeg kan mærke på hende at hun er ved at komme mens jeg slikker hende,  hun stønner højere og højere, lige pludselig siger hun knep mig, knep mig, det skulle hun ikke sige to gange, så førte jeg min pik hen mod hendes åbning og stak kun lige hovedet ind hvor efter jeg stødte pikken helt i bund i små lange stød, jeg kneppede hende så vi begge, ser både måner og stjerner,  efter et lille stykke tid skriger hun sin orgasme ud i rummet og det var noget jeg ikke kunne holde til, for lidt efter kom jeg med al min sperm langt op i hende, hvorefter jeg trækker mig ud af hende.
 
Vi ligger bare og nyder hinanden. Bliver bagefter enige om at vi slet ikke ville have tøj på denne dag. Vi skulle bare blive i sengen og rå hygge resten af dagen.
 
Senere samme dag, vi kan slet ikke holde fingrene fra hinanden, der bliver kneppet i badeværelset, køkkenet ja  overalt i ejendommen, hendes lille dildo bliver også flittigt brugt, det er som alle hæmningerne er væk, vi nyder bare hinanden, komme det måtte hun ikke.
 
Sent onsdag aften meddelte hun mig pludselig at jeg skulde binde hende til sengen og jeg måtte gøre med hende hvad jeg ville. Uha uha, det lyder da godt skat. Så ud og finde noget hun kunne bindes med. Tøjet røg af og hun blev bundet til sengen, hvor hun var spredt ud som et stort X, uha uha hvor så det godt ud. Hurtigt fandt jeg et tørklæde som jeg bandt rundt om hovedet så hun ikke kunde se noget. Dernæst gik jeg på opdagelse på og i hendes lækre krop, hun nød det bare i fulde drag. Jeg slikkede hende overalt på kroppen, lod tungen vandre ned mod hendes dejlige nybarberede fisse, hvor min tunge vandrede fra den ende side af fissen og over til den anden side, dog uden at røre ved klitoris,  jeg kunne tydelig høre at det var noget hun kunne lide. Tog også hendes lille dildo, der hjalp min efter hånden stive tunge, uha uha hvor hun nød det…. Trak pinen ud, for hun skulde ikke komme endnu…
 
Jeg skulle lige have en lille pause, så jeg satte mig ned og drak en iskold øl – inden havde jeg lige placeret hendes dildo i fissen, der bare snurrede som en gal, jeg havde dog en plan, hun skulde bare ikke komme endnu så jeg holdte øje med hende, hun prøvede at ligge stille, for at jeg ikke skulde opdage hvor langt hun var… men nu kendte jeg hende rigtig godt så jeg vidste hvor langt hun var….hendes fisse drev af hendes safter… ud røg dildoen.. hun fik lige et par minutter til at sunde sig.
 
Derefter kneppede jeg hende til den store guldmedalje, hun kom med den ene orgasme efter den anden, hun tiggede om at jeg skulde holde, men blev bare ved…. mens jeg kneppede hende blev dildoen flittig brugt mod klitoris, normalt skal jeg holde når hun er kommet, men jeg blev bare ved og ved… hun skreg og skreg… til sidst fik hun en mega stor orgasme, jeg var også ved at komme, men lige inden jeg kom, trak jeg mig ud af hende og kom ud over hendes dejlige lækre krop. Spermen flød ned over brysterne og maven, ned over fissen.  Herefter lå vi bare og nød hinanden.
 
Jeg  løsnede hendes  reb og satte lidt erotisk musik på, serverede en iskold øl for hende. Dernæst gik vi ud på badeværelset og tog et dejligt langt bad, hvor vi slet ikke kunne holde fingrene fra hinanden, der blev kælet og krammet til den store guldmedalje.
 
Ja sådan kunne en dejlig onsdag gå…. Om det sker… ja det må tiden vise… 
 
 
Replik
 
Hvordan gik det så…. ?
 
Jo, det gik sku egentlig meget godt….. Tirsdag aften hyggede vi os med en god middag, en god flaske rødvin. Jo jeg tror min dejlige kone havde noget i gære… om det var den e-mail jeg havde sendt, vides ikke. Men hun havde gjort sig meget lækker, men der var ingen ting under optræk.
 
Fjernsynet blev tændt, jeg skulle jo lige se tv avisen der kl. 21.00.  Om jeg fik set tv avisen færdig… nej det gjorde jeg ikke for pludselig stod hun i badekåben foran tv, ja den var i hvert fald ikke lukket,  jeg kunne se hun var split og nøgen inden under.
 
Hvad laver du skatter?… ja jeg ser da tv avisen…. Nå gør du det !… ja det gør jeg…. Jeg vil ha din pik lige nu og her… og så skal jeg love for at der blev kysset og krammet, elsket hele aftenen, hun var bare helt vild…
 
 
Onsdag morgen.
 
Pludselig begyndte hun at røre ved min lidt ømme pik, (hun havde jo fået hele armen i går)
 
Ja, jeg havde jo helt glemt hvad jeg havde skrevet dagen før….. men det blev jeg hurtig gjort opmærksomt på.
 
Hun  sagde pludselig…. Gør ved mig som du skrev i går… jeg vil kneppes og bindes og du skal bare holde dig til drejebogen, som du skrev til mig i går….
 
Puha… kære læser…. Vi var helt færdig onsdag aften… kom i øvrigt for sent på job Torsdag morgen.
 
Det er hvad man kan få ud af at skrive lidt frækt til sin dejlige kone… dejlig sex med den man holder af, på en helt ny måde.
 
Vi er da også blevet enige om, at vi på skift skal skrive lidt frækt til hinanden…. Om der kommer mere, på denne side, det må vi se… det vil tiden vise.

porno med danske piger