Godset

SPAR MANGE PENGE

Bukkede mig og kiggede igennem nøglehullet og til min store forbavselse så jeg at Miriam, knæle foran John og havde han’s kæmpestore sorte pik i sin lille kridhvide hånd. Det så helt abnormt ud…

For snart halvtres år siden var jeg ude at tjene som tjenestepige på et stort gods i England. Jeg var på det tidspunkt 17 år og havde allerede stiftet bekendtskab med det modsatte køn og kendte min egne krop ganske godt.

Godset’s ejer Steven var en pæn mand i starten af fyrrene og næsten aldrig hjemme, han var gift og havde 3 børn på henholdsvis 7 år, 11 år og 17 år.

De to yngste drenge passede barnepigen, og huset’s frue nød sine pligter med de andre herboende fine fruer, heste væddeløb, picnic og så videre.

Den ældste datter modtog undervisning i hjemmet af forskellige undervisere, men især en høj muskuløs mulat sidst i tyverne vakte min opmærksomhed lidt mere end normalt.

John som han hed, underviste huset’s datter Miriam to gange om ugen i musik og matematik.

En varm sommerdag hvor John var på godset for at undervise, havde jeg nogle ærinder i de tilstødende gemakker.

Jeg hørte Johns dybe stemme og en let fjantet fra en ung pigestemme, pludselig blev der helt roligt og med ét hørte jeg en sagte stønnen. Min nysgerrighed var vakt.

Jeg bukkede mig ned og kiggede igennem nøglehullet og til min store forbavselse så jeg at Miriam, som på trods at vi var jævnaldrende og hun kun vejede omkring 50 kg, knæle foran John og havde han’s kæmpestore sorte pik i sin lille kridhvide hånd. Det så helt abnormt ud og hendes spinkle hånd kunne med lethed være på hans kæmpe skaft flere gange uden at den var fyldt ud.

Hun kælede og legede med hans stive pik og store nosser, som hang slapt ned af lårene.

John trak blidt i hendes hår og tvang hendes mund ned over hans nu meget stive pik. Miriam forsøgte at rumme den stive kæp i sin mund og hun fik fremstammet nogle gurgle lyde imens John’s pikhoved forsvandt ind i munden.

Hun suttede, kælede og slikkede det bedste hun havde lært, og åbenbart ikke uden evner, for pludselig stønnede John lidt højt og det rykkede gevaldigt i hans pik, som sendte en ladning i halsen på Miriam.

Ladningen var så stor at det løb ud af munden på hende, selvom hun forsøgte at sluge det hele. John slikkede hende ren om munden og kyssede hende lidenskabeligt.

Selvom om John’s pik nu faldt en smule, var den stadig en kæmpe krabat på størrelse med en hjemmelavet spegepølse.

Jeg tænkte på hvor den lille pige ville gøre af dette pragt eksemplar af en pik, men det skulle vise sig at jeg snart ville finde ud af.

SEX I DAG?

John trak nu Miriam’s lette sommerkjole op over hovedet i et snuptag og trusser røg ligeledes hurtigt af.

Hun blev nu sat i en stol med benene over hans skuldre.

Hans store tunge begyndte nu at slikke Miriam’s lille hvide glatbarberede fisse. Hans tunge var overalt og hun hvinede let og hendes stønnen blev kraftigere.

To fingre gled let og ubesværet op i den våde fisse, imens tungen gik på opdagelse.

Da John mente hun var klar, rejste han sig på hug og stødte i et eneste hug sin enorme sorte pik dybt op i hendes fisse,

Hun rallede og spjættede med benene oppe over hans skuldre og i et kort øjeblik troede jeg at hun ville flække, men Miriam var åbenbart vant til denne leg, og tog ganske pænt imod sin underviser’s lystige leg.

Min egen fisse var nu så våd af denne liderlige seance og jeg lod mine fingre gå på opdagelse i mit skød.

Inden længe havde jeg 4 fingre begravet i min fisse.

John trak nu sin pik ud Miriam og satte sig på stolen, hans pik stod stolt op ad maven og glinsede om kap med solen af safterne fra den våde fisse.

Miriam satte sig oven på ham og lirkede pikken ind, ganske langsomt begyndte hun at ride ham og lod nærmest kun pikhovedet komme inden for. Sådan fortsatte det et stykke tid indtil John pludselig tog fat omkring hendes hofter med sine store hænder og trak hende ned over pikken. Miriam udstødte et højt støn og satte tempoet op så man kunne se den sorte pik suse ud og ind i den lille hvide krop. Safterne løb ned af John’s sorte pik og blandede sig med Miriam’s lille hånd imens hun forsøgte at kæle for hans lange nosser.

Efter ca. 5 minutter’s vildt ridt fik Miriam en orgasme og hendes spinkle krop sitrede, stadig siddende på hans pik.

Jeg var nu selv så liderlig, at jeg ledte efter noget at stoppe op i min hungrende fisse, og mit blik faldt hurtigt på en afrikansk lignende stav som hang på væggen. Omkring 40 cm. lang, tynd i den ene ende og ca.5 cmtyk i den anden, fyldt med udskæringer og riller. Det var vidunderligt at mærke noget hårdt imellem mine fugtige ben.

Miriam var nu kommet til sig selv igen og John trak hende af pikken. Hun rejste sig og strækkede sine ben, da hun havde sundet sig lidt bakkede hun imod den stadig strittende kæmpe.. Og ved gud om de nu ikke forsøgte at presse John’s pik op i røven på det spinkle pigebarn, men modstanden var for stor. John spyttede på sit pikhovede og blandede det med safterne som glinsede på hans pik, derefter gjorde han det samme ved Miriams røvhul og det så ud til at han stak et par fingre ind samtidig, for at udvide hendes numsehul.

Nu var hun klar til den sorte kæmpe og ganske langsomt fik han pikhovedet inden for, John nød det i fulde drag og stønnede i takt med at hans pik kom længere ind.

Som forventet var der ikke plads til det hele og der var vel omkring 8 –10 cmstiv pik udenfor det forbudte hul.

Det lignede en indøvet leg og efter få minutter gik det vilde ridt op og ned på den sorte pik.

Nu var jeg så smask liderlig at jeg resolut vendte min afrikanske stav om, og jog den tykke ende op i fisse, kørte den hurtigt ud og ind, indtil jeg var tæt på at få orgasme.

Jeg holdt lidt igen, da jeg ville have det hele med inde fra stuen.

John udstødte nu et mindre brøl og jeg kunne se hans pik pumpede dybt oppe i Miriam, efter kort tid hoppede hun af hans pik som var begyndt at falde.

Hun knælede foran ham og slikkede hans pik ren for safter, jeg kunne se at hendes numsehul stadig var udvidet af John’s tykke kølle og hans sæd løb ud mellem hendes baller og ned af låret.

Jeg eksploderede nu i den vildeste orgasme jeg til dato har fået og i min rus, havde jeg slet ikke hørt huset’s herre Steven ankomme i rummet.

Se det er en helt anden historie som medførte ti slag i den bare røv og et længerevarende underkastelses forhold til en mand som viste mig vejen til lydighed kombineret med god sex.

Den historie kan i altid få, men seancen med John og Miriam så jeg adskillige gange sidenhen og til sidst var min afrikanske stav næsten slidt op.

porno med danske piger