Body and Freedom Festival – Perfekt uperfekt!

Body and Freedom Festival – Perfekt uperfekt!

SPAR MANGE PENGE

Body and Freedom Festival

Hyldest til kroppens mange forskelligheder, farver, størrelser og former.

Den officielt godkendte Body and Freedom Festival tilbyder en verdensomspændende unik platform for eksperimenterende kunstværker med den nøgne krop i byrummet, der udforsker social friktion. Dette vil skabe uvante situationer for kunstnere såvel som for forbipasserende og besøgende, der underminerer fælles adfærdsmønstre og offentlig politik.

Hvordan håndterer du tilstedeværelsen af ​​de nøgne kroppe? Holder du pause kort eller bliver du et stykke tid, ser og observerer? Vil du starte en snak med en ukendt nøgen person? Er du glad eller irriteret over det usædvanlige bybillede? Nyder du stemningen, lader du vække din sensuelle bevidsthed? eller går du bare forbi?

Perfekt – uperfekt!

Nøgendemo afholdes for at gøre opmærksom på, at vi alle er forskellige og alle lige “perfekte” som vi er. I en verden fuld af Tv, film og ikke mindst sociale medier der bidrager negativt til pigers og drenges opfattelse af hvad der er “normalt” gør at de selv bliver kropsforskrækket og kommer til at lide af Kropsskam.

SEX I DAG?

Alle kroppe er smukke kroppe!

Billeder og film fra den afholdte Body and Freedom Festival.

Nøgenkunstnere fra hele Europa, blotter deres nøgne krop i offentligheden og repræsenterer et bredt spektrum af forestillinger.

porno med danske piger