Guide: Sådan tager du frække nøgen selfies

Guide: Sådan tager du frække nøgen selfies

SPAR MANGE PENGE

Lær at tage de hotteste selfie billeder og få hele opmærksomheden

Når du vil tage erotiske billeder af dig selv, så bør du starte ud med at pleje din krop, fremhæve dine mest erotiske områder. Vælge tøj, der vækker fantasien. Opbyg en scene og indstil belysningen. Find en komfortabel stilling, som også fremhæver din krop positivt. Overvej evt. at drille beskueren lidt.

Uanset hvad andre fortæller dig, så er det at tage nøgenbilleder en kunstform. Selvom mange af os tror, at det bare er et spørgsmål om at pege og klikke, så er der faktisk en del mere i det, hvis du vil have billeder der giver din krop retfærdighed.

Ligesom med ethvert andet foto, så er du nød til at tænke over indramning, belysning, position, og en del andre ting, hvis du virkelig ønsker en forbløffende effekt. Mens de fleste af os ved, at der går en del arbejde forud, for et fantastisk og sensuelt billede, så skal det intet desto mindre ligne at det er fuldstændig ubesværet.

Her er et par tips til at hjælpe dig med at lave de mest sexet selfie selvportrætter.

Du bør IKKE sende det medmindre du føler dig komfortabel med det. Før du overhoved går i gang med at knipse nøgen selfies, så er der nogle spørgsmål du bør stille dig selv inden.

Ønsker du at tage nøgenbilleder?

Vil den, der modtager dine nøgenbilleder sætter pris på dem?
Det er vigtigt, at når du tager disse billeder er det din beslutning, og at du ikke føler at du bliver presset til det af nogen, uanset hvor tæt de er for dig.

Husk også, at samtykke er en to-vejs kommunikation, og selvom du måske er meget ivrige efter at sende dem, så er du også nødt til at sørge for, at den person, der modtager dem kommer til at være lige så glad for at modtage dem.

Trin 1:
Forstærk dine erotiske forcer. Før du begynder at tage billeder, så gør lidt godt for dig selv. Tag et bad, barber dig, smør dig ind i lækre cremer. Du vil føle dig mere afslappet foran kameraet, velvidende, at du allerede ser fantastisk ud, og du vil ikke have behov for at foto redigere senere.

Prøv evt. disse tips:

Lav makeuppen lidt vildere end vanligt. Læg en lidt tykkere eyeliner. For at opnå et klassisk sexet, pinup-stil, så prøv falske øjenvipper, sort eyeliner og en rød læbestift.

Pjusket hår. Tilsæt lidt volumen og roderi til dit hår, for at opnå et udtryksfuld senge-hårs look, der indikere en nylig rulletur høet.

Hop i badet og få barberet, plukket, trimmet! Glatte ben, et velholdt bikini-område og trimmede bryn, er alle gode ideer til et erotisk fotoshoot.

Trin 2
Beslut hvad der skal vises(og hvad der ikke skal vises. Hvor meget du vælger at vise er op til dig, og afhænger af, hvor komfortabelt du føler dig. Men husk dog, at mere hud er ikke altid mere sexet. Hvis man kigger på gamle Boudoir foto, pinups, eller endda på Playboy forsider, så vil man bemærke at det mere drejer sig om at pirre og drille, end direkte nøgenhed.

Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt at gå ud og købe nyt undertøj, medmindre du KUN har nogle gamle slidte Sloggy trusser. Om det er tanga, hipsters eller G-strengs er underordnet, bare du føler dig tilpas i det. 

Men har du noget frækt lingeri, såsom korsetter, busties, negligé, bodys, selvsiddende strømper og hofteholdere.

Andre elementer kunne være stiletter, højhælede støvler, Mandens alt for store skjorte, Mandens ynglings-slips, miniskørt. Eller hvis du ønsker mere nøgenhed så bare sexede sko, lang perlehalskæde, hatte, tørklæder, eller hvad din fantasi nu er til.

Trin 3
Sæt scenen. Sørg for at du er stjernen i billedet, ved at fjerne eventuelle distraktioner fra det område, hvor du planlægger at tage dine billeder. Fjern rod, og rydde alt andet, der ikke passer til det udseende, du ønsker. Et almindelig sted at tage billeder er på en seng, så ryd dit natbord og alt andet i nærområdet.

SEX I DAG?

Rammen: Vær opmærksom på, hvad der er i billedet og hvad der ikke er. For eksempel, har du sandsynligvis ikke ønsker at afskære toppen af ​​dit hoved væk, og du måske heller ikke ønsker halvdelen af sengestolpen fylder det hele.

Belysning: Du kan bruge belysning til at fremhæve eller skjule, afhængigt af hvor du sætter lyskilden. Hvis det er bag dig, vil du fremstå som en silhuet; hvis det er på forsiden eller siden, vil du ende op med skygger, som du kan bruge til dramatisk effekt. Hvis dette er din første gang, er det nok bedst at starte med blød, diffus belysning. Tænd et par forskellige lamper rundt i området, og smide en ren tørklæde, skjorte, eller andet stof over dem til at blødgøre blænding og evt. give lyset et andet skær.

Ved hjælp af et stativ: Tag billeder af dig selv uden faktisk at holde kameraet! De fleste smartphones har en timerfunktion. Så du kan sagtens bruge den. Sø kameraet på en fast underlag, det skal måske stavles lidt op så den rette højde, vinkel kan opnås. Tag et par prøve fotos, til du er tilfreds med vinklen og belysningen.

Trin 4
Bliv komfortabel og afslappet. Prøv at slappe af og give slip på din nervøsitet. Hvis du føler dig sikker og dragende, vil det kunne ses i dine fotos. Ligeledes vil spændte muskler og et tvungen smil, blive afsløret. Her er nogle tips til at komme ind i stemningen:

Sæt noget sensuelt musik på. Uanset hvad så er det altid godt at have en sexet spilleliste, den vil i mange stunder kunne hjælpe dig/Jer med at føle sig sensuel og komfortabel, og spille det sagte i baggrunden, mens du tager billeder.

Sæt stemningen med et langt skumbad, stearinlys, et glas vin, eller hvad betyder en romantisk aften for dig.

Prøv at få lidt privatliv. Du vil blive en meget mere tryg ved at gøre dette, især første gang, hvis du ved, du er alene. Og ikke skal være bekymret for om nogen pludselig kommer og forstyrre dig. Du skal bare holde fokus på at føle dig sexet og få et godt foto.

Trin 5
Positur. Hvis du ikke er en professionel fotograf, kan det synes som modeller bruger magi på at se utroligt velproportioneret ud i hvert billede. Men faktisk, en masse af det er bare smart snak. Brug disse positioner til at finde dine foretrukne:

Lav S-kurve. Svaj ryggen så meget som muligt, således at dine bryster bliver skubbet fremad og din røv er skubbet tilbage. Dette vil hjælpe fremhæve dine kurver og efterligne et timeglas figur, selvom du arbejder på det to-dimensionelle overflade med et foto.

Hold hovedet højt. Hæv din hage, gerne en lille smule mere end du tror, du har brug for. Det vil hjælpe din nakke til at se længere og slankere ud, og undgå at skabe mærkelige skygger over dine kraveben.

Smid dine skuldre tilbage. Så du får en høj ranket ryg, denne stilling er med til at skubbe dine bryster fremad.

Trin 6
Dril beskueren lidt (valgfrit). Imens du tager billeder, overveje at lav en mini-striptease, at tilføje en legende, sensuel aspekt til billedet. Sænke en BH-strop, træk ned eller op i et stykke tøj eller på anden måde vise lidt mere hud.

Trin 7
Retoucher billeder (valgfrit). Når du har taget dine billeder, kan du retouchere dem eller tilføje forskellige effekter til at forbedre din appeal. Beskær fejltagelser væk, tilføje forskellige filtre, eller prøv sort og hvid fotos.

Vigtigt: God belysning
Nu hvor de grundlæggende regler er etableret, er det tid at komme ned til det tekniske, der ligger bag et godt nøgenbillede.

Som ved ethvert almindeligt selfie, er belysningen afgørende – det er ikke kun forbedrer dine kvaliteter, men forbedrer også den overordnede karakter af fotoet.

Udnyt god belysning, især hvis der er naturligt dagslys. Kunstige eller lysstofrør kan være ganske barske, og ikke så flatterende, så prøv at tage dine billeder i løbet af dagen, når der er en lille smule af naturligt lys for at opnå den bedste effekt.

Tage billeder mod hvide plader eller vægge, dette vil give din hud en naturlig glød, og så vil det hjælpe med at tilføje et blødere lys til dit snap.

Og endelig: Brug ikke din blitz. Det er alt for meget lys på et område til denne form for billeder.

Undgå: Rodet baggrund
Når du tager et nøgenselfie, så ønsker du at alt opmærksomheden er på dig, ikke på bunken af vasketøj, der hober sig op i baggrunden. Det er de små detaljer, der er med til at give et perfekt billede, og en rodet baggrund, vil aldrig bidrage med noget positivt.

Hvis du tager et spejl selfie, er det også vigtigt, at det er rent – et beskidt spejl er det sidste, du ønsker fokus skal være på.

Når det er sagt, kan du forbedre din nøgen selfier, ved at forsøge at variere på baggrunden af dine fotos. Hvis du normalt tage nøgenbilleder i sengen, hvorfor så ikke tage nogle i badekarret? Dette vil give dig en mulighed for at prøve nogle undervands nøgenbilleder, eller blot bruge vanddråber eller sæbeskum, på din hud til at gøre tingene mere sensuel.

Vigtigt: Kend din vinkler.
Som ved ethvert andet foto, som du sender til en person, så ønsker du at vise dig fra din bedste vinkel, især når det drejer sig om et sexy billede. Så eksperimenter med vinklerne, indtil du finder en, som du føler virker bedst for dig og viser din krop bedst.

Det er vigtigt altid at tilstræbe at vise dine fordele, uanset om det er brystet, dine ben, eller din numse. Vinklede fotos er velegnet til at gøre et område ser slankere ud, mens lige-på skud er bedre til at gøre andre dele ser bredere ud.

Undgå: Helt nøgen.
”Less is more” er en talemåde, der ALTID bør anvendes til sexede selfies. Husk, at formålet med et nøgenbillede er ikke nødvendigvis, at afsløre alt med det samme, men at skabe en seksuel spænding.

Lad det være lidt op til modtagerens fantasi – delvist nøgenhed vil altid være mere sexet end et fuld lige på nøgen krop. Skyggerne på et kraveben, et lille glimt af undertøjet, et synlig for fra en brystvorte gennem en top, vil altid et større element af seksualitet end et fuld lige på brystbillede, eller et direkte fisse eller pik billede. Men ingen regel uden undtagelse, det er også rigtig frækt at gå hele vejen, hvis der har været et længere forspil med sexede fotos og det er en man er tryg ved.

Vigtigt: Rekvisitter.
Redskaber kan give meget i et nøgen selfie, og det dækker over en bred vifte af ting. Det kan være alt fra tøj og undertøj, til seksuelt legetøj, til almindelige ting som kulørte lamper.

Ikke alene skal de krydre dit foto ved at give det noget ekstra hver gang og undgå rutiner, de kan også hjælpe med at sætte lidt ekstra sensualitet på det.

porno med danske piger