Elektro sexlegetøj: Guide til elektrosex med frække stød!

Elektro sexlegetøj:  Guide til elektrosex med frække stød!

Guide og video til at komme i stødet med elektro-sex.

Vil du vide, hvordan du får den bedste oplevelse med elektro sexlegetøj? Så læs vores guide til brug af elektro-sexudstyr.

Kom i stødet med strømsex SexelektricitetElektro sexlegetøj giver dig mulighed for at blive stimuleret af pirrende elektriske impulser. Det er meget velegnet til dig, der ønsker at lade elektro sex blive en del af dominanslegen. Her finder du både elektro sæt bokse samt elektro tilbehør i flere forskellige afskygninger, til brug både udenpå og indeni kroppen.

Har du hørt om elektrisk seksuel stimulation, også kaldet elektrosex, og overvejer du selv at prøve det? For mange kan det godt lyde lidt “farligt”, når det handler om elektricitet. Men det er det ikke. Her er ikke tale om stødgivende apparater, der får dit hår til at stritte i alle mulige retninger. Men derimod en spændende og pirrende form for stimulation, der kan bringe dig (og din partner) til nye højder.

Inden du går i gang, anbefaler vi, at du læser denne guide, så du er godt klædt på, når strømmen tændes. Der er nemlig et par ting, du bør vide, inden du starter, så du får den bedst mulige start.

Det er ikke fordi elektrosex er nogen videnskab. Faktisk er det nemmere at komme i gang end man lige skulle tro.

Elektro sex går kort fortalt ud på, at man får stimuleret de erogene zoner med elektrisk energi og impulser. Ved at berøre og forbinde kroppen med elektro legetøj, kan elektrisk energi passere gennem nerverne og kreere pulserende og nærmest vibrerende fornemmelser, hvilket mange finder utrolig pirrende.

Impulserne fra et elektro apparat føles som en mellemting mellem en varmende vibrator og en elektrisk summen, og har – som mange ellers tror – ikke noget med egentlig smerte at gøre.

Elektro sexlegetøj, eller E-stim sexlegetøj, er produkter, der bruges til at pirre kroppens erogene zoner ved hjælp af elektriske impulser. Når de elektriske impulser berører huden, stimuleres nerveenderne og du opnår en helt speciel og meget pirrende fornemmelse.

Du kan både bruge elektro sexlegetøj alene og sammen med en partner, og der findes både produkter til udvendig og indvendig stimulation.

Elektrosex kan også være værd at prøve, hvis du har svært ved at komme. Hvis du bruger et elektro-apparat i og omkring skeden, bliver nerveenderne ekstra følsomme, og på den måde hjælper du naturen lidt på vej, og har nemmere ved at få orgasme.

SEX I DAG?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cmhK_0vYVZc&rel=0]

Hvilket elektro apparat, skal man vælge?

Når du vil i gang med elektrosex, skal du overveje, hvilken form for stimulation du ønsker, og hvilke muligheder du gerne vil have med dit elektro sexlegetøj.

Hvis du f.eks. ønsker indvendig stimulation, er Mystims Electric Eric E-Stim Dildo Vibrator et rigtig godt sted at starte for nybegynder.

En stor del af det elektro sexlegetøj der er på markedet, skal tilsluttes et apparat for at føre strømmen videre. Men det skal Electric Eric ikke. Derfor er dildo vibratoren også et godt valg til dig, der er nybegynder, så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Senere kan du jo så investere i det dyrere og mere avancerede udstyr.

Dildo vibratoren er genopladelig, så du slipper for at skulle holde styr på ledninger og andet udstyr.

En fordel ved Electric Eric er, at den både kan vibrere og udsende elektro stimulation, så du kan kombinere de to stimulationsformer eller bruge dem hver for sig. Så finder du ud af, at elektrosex alligevel ikke er dig, har du stadig en rigtig lækker dildo vibrator, du kan få glæde af længe og som kan pirre dig med sine vibrationer.

Når stød-legen skal have ekstra strøm!

De fleste, som skal prøve elektrosex for første gang, køber et appearat med elektriske klæbepuder. Disse puder klistres fast på huden, og du vil her igennem kunne mærke de elektriske vibrationer. Når man har vænnet sig til klæbepuderne, kan man vælge at købe ekstra tilbehør, som kan sættes til elektroapperatet.

Et andet godt begynder apparat er Mystim Pure Vibes Analog apparatet. Da det styres analogt, er det utrolig nemt at betjene, og du skal ikke sætte dig ind i alle mulige funktioner for at komme i gang.

Du styrer simpelthen bare den elektriske energi på de to drejehjul.
Apparatet har et flot design med sin pink og sorte farve og er bestemt anbefalelsesværdigt, hvis du ønsker det simpelt og nemt.

Hvis du er øvet eller bare ønsker det lidt mere avanceret, så er Rimba Electro Sex Box et godt valg. Det er et rigtig populært apparat, især pga. den store LCD skærm, hvor du kan følge styrken af vibrationerne.

Derudover har den hele fire udgange, og der er derfor virkelig mulighed for en varierende stimulation.ww Med til dette apparat medfølger også elektroder til huden.

 

Begge sæt leveres med elektroder, som du kan starte med, og så kan du efterfølgende tilkøbe ekstra elektro sexlegetøj, hvis du har lyst. Der er ikke et apparat, der er bedre end de andre, så det er ofte en smagssag, hvad der passer bedst til dig. Nogle af de ting, der kan variere fra sæt til sæt, er hvor simpelt sættet er at bruge og hvor meget sexlegetøj du kan tilslutte ad gangen. Se alt det udstyr der findes til elektro-sexlegetøj.

porno med danske piger