Hænderne fulde del.1

SPAR MANGE PENGE

Ja kære Susanne jeg er jo nok ikke i den alder du vil løbe efter, jeg er 76 år og hvor gammel er du min søde pige” “jeg er 17 år og vil nyde min første kærlighedsnat med dig…

En fredag aften på vej hjem til Nordsjælland til mit sommerhus i Hornbæk kørte jeg forbi en kontantautomat for at hente lidt penge jeg skulle bruge næste formiddag.

Lidt fra banken så jeg en ung pige der prøvede at rejse sig fra at have tisset bag en bil, hun faldt og galant som jeg er gav jeg hende en hånd, “op og stå lille frøken du trænger vist en hånd” “ja tak” sagde hun og så op på mig med de mest uskyldige øjne jeg længe har set.

Hun gik to skridt og faldt igen og igen var jeg der med en hånd “mon ikke du trænger til at blive kørt hjem og i seng så lad mig gøre det” “NEJ jeg vil ikke hjem til en kæmperøvfuld til min stedfar der er alene hjemme, min mor er i Jylland med min søster og kommer hjem i morgen”, hm! jeg anede en lille tragedie der måtte hjælpes lidt så jeg foreslog at hun kørte med mig hjem, fik vasket sig og tøjet der havde fået lidt opkast m.m. og en seng at sove i.

SEX I DAG?

Vel hjemme sendte jeg hende i badeværelset og bad hende smide tøjet ud til mig medens hun badede, det gik helt galt, hun måtte have hjælp hele vejen og hun havde noget i retning af en corsage der sad stramt over hendes, troede jeg, små bryster, men milde moses, da jeg fik løsnet indretningen sprang der et par af de flotteste og lækreste bryster frem der fik min pik til at rejse sig på en måde der ville noget.

Efter badet bar jeg Susanne ind i mit soveværelse og lagde hende i dobbeltsengen og gik ud og tog et bad og gik ind og fandt hende sovende, hun vågnede da jeg lagde mig ved siden af hende og smilede “tak Petter, du er bare så sød ved mig, ja den indretning jeg har på går jeg med da min stedfar ikke vil have at jeg tiltrække en masse drenge og mænd, ja jeg kan ikke gøre for at de er så store” og igen de der uskyldige øjne, “du må godt røre ved dem, der er ingen der nogensinde der har taget på dem”.

Jeg rørte ved dem, kyssede dem og bed lidt i vorterne og hun stønnede at det var dejligt og det gjorde så underligt mellem benene så jeg gik på opdagelse nede i Susannes nedre verden og efter en lille kildetur på klitoris kom hun i et brag af en orgasme der nær havde fået mig med så jeg spurgte om hun var lækker-

sulten og havde lyst til en rejemad og lidt hvidvin for at trække nydelsen i langdrag og hun var faktisk sulten og vi tog badekåber på og gik i køkkenet og hyggede os et par timer, havde fået et par ouzo´er der jo går lige op i fletningerne og ned i forplantningssystemet.

“Petter, du er jo en flot mand og har et lækkert hjem hvor gammel er du ? ” ” ja kære Susanne jeg er jo nok ikke i den alder du vil løbe efter, jeg er 76 år og hvor gammel er du min søde pige” “jeg er 17 år og vil nyde min første kærlighedsnat med dig.

Efter at have ryddet køkkenet bar jeg Susanne ind til vores “bryllupsnat” , først fik brysterne en slikke, bide krammetur og så fik hun slikket sin topfisse og viste uanede evner til at sutte min pik der voksede til sine fulde 24 cm, tyk og fin med en stor glans og nu var det tid til at gå i dybden, hun ville gerne vide hvad det betød at ride, så mig ned på ryggen og den store lige op i luften afventende på en topfisse der var mør og våd og villig, hun lagde sig på knæ og jeg hjalp med at styre og du go´este for et vandfald det udløste da hun fik sin første skedeorgasme, hun hylede og skreg så jeg håbede på at naboerne sov for lukkede vinduer, pigebarnet var nu blevet ædru og nu skulle der kneppes igennem og ja nu var der jo tilbage at køre hende hjem og så skulle den sag være ude, men – -.

Et par dage senere fik jeg en opringning fra Susanne om hun måtte komme op til mig, ja jeg var stolt og samtidig lidt betænkelig…

porno med danske piger