Alene mand til damefrokoster med fulde kvinder

Hvert år bliver der i forbindelse med byfesten i vores by afholdt en damefrokost. Ca. 150 feststemte damer kommer og spiser og drikker i det store telt.

Min egen kone plejer at være med, men i år var hun på besøg hos hendes mor på Sjælland. Min nabos kone skulle med, og hun havde besøg af en veninde fra Aalborg. En dejlig pige på omkring 30 år. Ca. 170 cm høj og pæn slank, men med et par temmelig store bryster. Hvordan ved jeg nu hvordan hun så ud?. Jo, min nabo havde spurgt, om jeg ikke kom over til ham mens damerne var til frokost, så kunne vi få et par øl i haven og ordne verdenssituationen samtidig.

Jeg kom over ligesom pigerne skulle til at gå, min nabos kone Helle er også en flot tøs, ikke så høj, men har en flot og slank krop og et par små frække bryster. Betina, som hendes veninde hed var klædt i lårkort kjole og højhælede sko. Hun så fantatisk ud. Ole, som min nabo hedder, bad dem om ikke at drikke sig for fulde, for han gad ikke have en plakatfuld kone hjem. Det skulle ellers vise sig at blive tilfældet!

Senere på eftermiddagen, det var vel omkring ved 17.30 tiden kørte en taxa op foran Ole og Helles hus. Kommer de allerede? spurgte jeg, Ole og jeg sad ude i haven og var ved eftermiddagens 5 øl, så jeg var en anelse beruset. Normalt når min kone er med til damefrokosten, kommer hun normalt først hjem hen på aftenen og næsten altid godt lakket til. Det var Helle og Betina også! Helle steg ud fra forsædet på taxaen og ville lukke døren, men måtte først lige tage et par skridt baglæns for at finde balancen. Betina kom ud af bagdøren og svajede slemt, mens hun forsigtigt begynde at slingre ind af indkørslen. Veent på mig grinede Helle og vaklede efter Betina.

De to piger kom usikkert dinglende ind i haven til os. Hej schat og Benss, undsckyld Bent snøvlede Helle, mens hun faldt ned i en havestol. Betina vaklede ind i min stol og måtte støtte sig til mig, inden hun også fik sig placeret på en stol. Hold kæff jeg fuld, hikkede hun og så sløret på Ole og mig. H-Helle har drukket mig sckide fuld. Har i haft det sjovt spurgte jeg. Sckide sckægt snøvlede Helle, Vi har visct nok bare drukket en liille schmule for meget. Begge pigerne knækkede sammen af grin. De var simpelthen så kanonfulde!

SEX I DAG?

Jeg kunne se Betinas trussekant, som hun sad der i have stolen, men det bemærkede hun vist ikke. Hendes store bryster pressede med den stramme kjole, og hun var utrolig sexet. Vi sad og snakkede lidt, selv om det mest var noget sludder de to fulde piger sagde. Aftensolen bagte ned over os, og Betina klagede over hun havde det varmt. Scå ta din kjole af fnisede Helle. OK sagde Betina som kun en kanonfuld kan sige det. Hun rejste sig, og måtte sætte det ene ben foran det andet før hun havde balancen.

Hjælp mig fnisede hun til mig, og jeg hjalp med at få kjolen over hendes hoved. Hun var nu kun i sort BH og sorte trusser og højhælede sko. Hun svajede usikkert og lagde en hånd på min skulder og så mig sløret i øjnene. Sjeg sckal tisse, v-vil du hjælpe mig der ind, sjeg er en lille schmule schvimmel, sagde hun mens hun vaklede lidt frem på de højhælede. Det ville jeg naturligvis, og jeg støttede hende i huset, og førte hende i på badeværelset, her ville jeg gå, da hun skulle til at tage trusserne ned, men fnisende spurgte hun mig, om jeg ikke ville blive og hjælpe hende op igen.

Ugenert satte hun sig med trusserne nede om hælende og tissede, mens hun fortalte mig at hun aldrig før havde været så fuld. D-det hele køre rundt, fnisede hun, mens hun prøvede at rejse sig fra toilettet. Jeg hjalp hende, og hun sagde helt alvorligt, du er scå søøød, kys mig. Selvom hun var plakatfuld, og jeg er gift, kunne jeg ikke modstå fristelsen. Med trusserne nede om hælende gav hun mig et stort tungekys, og min pik begyndte at rejse sig. Det mærkede hun åbenbart, for hun fnisede, nåe du ka? visct godt li mig hva? Det må vi ha gjort noget ved!!. Hun sparkede sine trusser af og trak mine shorts og underbukser ned om hælene på mig. Så satte hun sig tungt på wc?et og tog min pik i munden, med den ene hånd gned hun skaftet, mens hun lod tungen glide rundt om pikhovedet.

Caroline får anal-trekant i landkøkkenet

Under normale omstændigheder ville jeg ikke kunne have holdt til det længe, men jeg havde lige fået øl nok til, at jeg ikke kom med det samme. Da hun havde slikket mig nogle minuter slap hun pikken og forlangte at blive kneppet. Jeg fulgte hende over til håndvasken, som hun bukkede sig ind over, så jeg kunne tage hende bagfra. Hendes fisse var stram og god, og jeg kunne mærke, at der ikke var langt til udløsning, det stønnede jeg, og hun snøvlede, at jeg bare skulle la den komme. Det gjorde jeg, og jeg pumpede min sperm op i hende.

Bagefter ville hun gerne ind og lægge lidt, og jeg fulgte hende ind på sofaen, hvor hun faldt i søvn med det samme. Ole og Helle kom ind i stuen i samme øjeblik, jeg havde lagt et tæppe over Betina. Helle kunne knapt stå på sine ben, og Ole sagde, at han ville lægge hende i seng også.

Indsendt af Manden

porno med danske piger