Hedonisme II – En fræk legeplads for voksne par med lyst til leg

Hedonisme II – En fræk legeplads for voksne par med lyst til leg

SPAR MANGE PENGE

Rejs med din partner på en forførende ferie.

Turen går til Caribien – Jamaica – Hotel Negril Hedonisme II

HER KAN DU KAN VÆRE SÅ MILD ELLER VILD, SOM DU ØNSKER!

Adults Only – Hedonism II er et feriecentre i Jamaica drevet af selskabet SuperClubs. Hedonism II åbnede i 1976 i Negril, Feriecentret har områder som er reserveret for nudister og de er kendte for deres liberale holdninger til sex, narkotika og alkohol.

Hedonism II er verdens mest ikoniske legeplads for voksne. Et altomfattende paradis, hvor du kan forvandle dine fantasier til virkelighed! Her vil du opleve det, du kan læser om i erotiske romaner og slippe dine fantasier løs!

Folk rejser til Hedonism II fra alle hjørner af verden for at udleve deres hemmelige fantasier, for at undslippe hverdagens normer og fordomme, smide hæmningerne og lege.

SEX I DAG?

 

Livet er kort – husk at leve det nu!

4 stjerner Hedonism II

Hotel ligger tæt på Kool Runnings Water Park med en natklub, en indendørs pool og en gårdhave. Stedet har lobby-restauranten og 280 individuelle værelser. Behandlinger på stedet omfatter skønhedsbehandlinger, dampbade og massage. Et træningscenter og fitness center samt snorkling, dykning og minigolf, som forsynes på stedet.

Hotel Negril har en lille restaurant med lækker mad. Døgnåben bar, som tilbyder dig et stort udvalg af te, øl og cocktails, er et populært sted. Det eksotiske resort ved stranden ved Caribien ligger på den vestlige spids af Jamaica, beliggende i en afsondret bugt i udkanten af ​​Negrils verdensberømte 7 Mile Beach silkeagtig sandstrand. Med en betagende udsigt over Det Caribiske Hav, en frodig tropisk legeplads, der giver en sensuel og ubekymret atmosfære, opfordrer Hedonism II dig til at leve dine fantasier fuldt ud.

Besøg hotellets egen hjemmeside hedonism.com og bestil en rejse til en forglemmelig tur med din kone, mand eller kæreste.

SE BILLEDER FRA DE MANGE MULIGHEDER DER ER PÅ JERES NÆSTE REJSE

Se mere på hotellets Facebook profil og på Twitter.

FAKTABOK:
Ordet Hedonisme stammer fra ”hedone”(Græsk), der betyder ”lyst” eller ”nydelse”. Det er læren om, at nydelsen er det højeste gode, og at mennesket i sidste ende kun handler for at opnå nydelse. Inden for morallæren betyder hedonisme tilfredsstillelse af naturlige drifter, og det betragtes som et vigtigt gode.

Se andre steder i verden hvor du/i kan tage på sexferie

porno med danske piger