Cybersex kan være helt fantastisk

SPAR MANGE PENGE

Peters bedste ven havde altid været hans computer, hvilket også gjorde at han ikke var så god til at være sammen med andre mennesker, in real life. Nu havde han så mødt en pige på nettet, som han var begyndt at snakke rigtig meget med. Lana kom fra Letland men alligevel havde de rigtig meget til fælles og kunne snakke over webcam i timevis. De snakkede om alt mellem himmel og jord men på det sidste var der aftener, hvor snakken tog en fræk drejning og hold op hvor kunne hun snakke frækt. Hun var en pæn pige med lidt til gården og til gaden og hvad Peter fandt mest interessant var, at det så det ud til at hun havde nogle store fyldige bryster. Peter var ikke nogen strand løve med store muskler, men han vidste at han havde en ret så stor pik. Han havde ikke været sammen med så mange piger, men dem han havde været sammen med havde haft svært ved at tage den helt til roden, selv med deres kusse.

En aften hvor de havde snakket i timevis med meget frække undertoner, spurgte hun pludselig om hun ikke måtte se hans pik. Han blev med det samme komplet rød i hovedet og fumlede lidt med at få fremstammet, at han også havde et brændende ønske om at se hendes bryster. Uden at tøve trak hun op i den stramme trøje og frem kom et par fantastiske store og velformede bryster. De var helt runde med små stive brystvorter og det gik lige i pikken på ham. Han trak sin pik frem som nu var blevet pænt hård, han rykkede lidt i den så den blev rigtig stiv og rejste sig op, så han stod lige ud for kameraet men så han også kunne se hendes reaktion, når hun så den. Det var tydeligt at hun blev overraket over hvor stor den var og hun begyndte nu at tage på hendes bryster. Hun rejste sig så han se hende i fuld figur, mens hun stadig tog på sig selv.

SEX I DAG?

Han var nu blevet rigtig liderlig og lænede sig tilbage i stolen, med bukserne ned om knæene. Han havde et fast tag i sin stive pik og rykkede den frem og tilbage. Han spurgte hende om han ikke også måtte se hendes kusse og hun tog frækt sine små fine trusser af, med et liderligt blik i øjnene. Hun begyndte at lege med sin klitoris med en ene hånd mens hun stadig havde fat i den ene brystvorte. Jo mere hun gned på sin kusse jo mere vred hun sig og Peter måtte holde lidt tilbage for ikke at komme med det samme.

Hun åbnede en skuffe, hvor hun fandt noget glidecreme frem, og begyndte at smøre sig selv ind over hele kroppen. Det tændte ham helt vildt at se hende smøre sig liderligt ind på brysterne, benene og røven. Hun vendte sig om, så han havde frit udsyn til hendes dejlige røv og hendes kusse, der så ud til at være blevet ret så våd. Hun fandt en dildo frem som hun begyndte at lege med, hun kælede for den, som var det hans pik. Hun placerede dildoen mellem sine bryster og pressede dem sammen mens hun slikkede på tippen af den. Peter var ved at eksplodere af liderlighed, hun gjorde ham så vild at lysten til at lege med hende i virkeligheden, næsten ikke var til at holde ud.

Hun lagde sig på ryggen på sengen, hvor han stadig kunne se hende og lod nu dildoen trænge ind i sin våde kusse, hun kørte den frem og tilbage og det så ud til at hun nød det. Hun stønnede højlydt og begyndte at lege med sin klit men hun kørte dildoen hurtigere og hurtigere ind og ud. Peters pik var så stiv nu at den næsten blev overfølsom, han kunne mærke at der ikke skulle ret meget til, så ville han komme ud over det hele. Hun begyndte nu at skrige af velbehag og dildoen var smurt ind i hendes dejlige safter og blev fortsat kørt ud og ind i et heftigt tempo. Hun så så liderlig ud som hun lå der med dildoen mellem benene, svedig med åben mund. Mens han sad og rykkede i sin pik kunne han næsten mærke, hvordan det ville føles med hendes varme og stramme fisse omkring den og hendes fine små fingre om hans nosser. Det var netop den tanke der fik ham til at komme voldsomt ud over det hele. Det var så frækt og de var begge kommet i en ros af orgasme som de ikke havde prøvet før.

Da de begge havde tørret op efter sig og igen var påklædt, snakkede de om at det ville være dejligt hvis de kunne gøre det i virkeligheden. Peter var allerede begyndt at tænke på hvordan han kunne skaffe penge til en lille tur til Letland.

porno med danske piger