Her er de bedste og hotteste elsker/elskerinder

Her er de bedste og hotteste elsker/elskerinder

SPAR MANGE PENGE

VERDENS FLOTTESTE OG VILDESTE SEXPARTNER

Hvor i verden finder man de bedste mandlige og kvindelige elsker og elskerinder – og hvor i verden finder man de smukkeste kvinder og de flotteste mænd?

Spørgsmålene er måske udtryk for et lidt poppet ønske om VM i sex og skønhed, og er som sådan ikke fagligt begrundet, men i en verden hvor vi rejser på kryds og tværs af lande og kontinenter, så er det alligevel spændende at efterforske en verden af sex, hvilket er blevet gjort igennem studier, samt tilbagerapporteringer fra mænd og kvinder, der rejser over hele kloden.

Sex er naturligvis individuelt fra person til person, hvorfor disse undersøgelser næppe kan tilskrives en videnskabelig og redelig dokumentation, men de kan tjene som et frækt udgangspunkt.

TOP 10 STEDER HVOR DU FINDER EN BOLLEVEN TIL SJOV OG HYGGE

Fakta fra en verden i sex og skønhedens tegn.

Hvilke mænd er de værste og bedste elskere i verden? Undersøgelse med tilbagerapporteringer fra tusindevis af kvinder fra 20 forskellige lande.

De værste elskere i nævnte rækkefølge: Tyskland, England, Sverige, Holland og USA.

De bedste elskere i nævnte rækkefølge: Spanien, Brasilien, Italien, Frankrig og Irland. (Danmark nr. 9. )

SEX I DAG?

Hvilke mænd er de flotteste i verden?

Her er det desværre umuligt at finde sammenfaldende undersøgelser, der giver et entydigt svar, men generelt domineres listerne af lande som Italien, Spanien, Australien, Sydafrika, Sverige, Brasilien og USA.

Hvilke kvinder er de bedste sexpartnere i sengen?

Også her er det umuligt at finde entydige svar, men sydeuropæiske, især italienske kvinder, og sydamerikanske kvinder går igen på adskillige lister, mens thai-kvinder også ofte nævnes. Danske kvinder er gennemgående nævnt mere for deres udseende fremfor evnerne i sengen, men beskrives dog som “seksuelt meget tilgængelige” Danske undersøgelser om danske kvinder og sex afslører dog, at danske kvinder er seksuelt meget bevidste og frigjorte, hvilket borger for en høj kvalitet indenfor det seksuelle. Dette også selv om de ikke fremhæves synderligt meget i international regi.

Hvilke kvinder er de flotteste i verden?

Ifølge flere undersøgelser ser listen således ud: Sverige, Argentina, Ukraine, Bulgarien og Brasilien. Danmark kom ind på en 8. plads. Dette kan dog ikke stå alene, da en anden stor undersøgelse med tusindevis af tilbagerapporteringer så således ud: Sverige, Baltikum, Brasilien og Danmark som nr. 4. Generelt kan man udpege nogle tendenser, nemlig at skandinaviske (og måske især de svenske), østeuropæiske og sydamerikanske kvinder er de flotteste i verden.

SEXFILM MED SEXPARATE ELSKER OG ELSKERINDER

Andre sex-fakta fra verden:

– Svenske kvinder er de mest biseksuelle kvinder i verden.

– Brasilianske mænd holder længst i sengen.

– New Zealandske kvinder er dem med flest seksuelle partnere, nemlig 20 i gennemsnit, mens danske og svenske kvinder i gennemsnit har 19.

– Grækerne er de mest liderlige i verden. (gælder begge køn)

– Franskmændene er de mennesker i verden der dyrker mest oralsex. 27 % har ligeledes deltaget i partnerbytte-sex.

– Mænd fra Congo er de bedst udrustede mænd i verden med et gennemsnit på 18 cm i længde.

– Danske og svenske kvinder er de mest utro kvinder, mens de italienske mænd er de mest utro indenfor hankønnet.

– Overordnet set menes italienerne at have det bedste sexliv (M/K)

porno med danske piger