Analyse af kvinders skjulte sidespring og hemmelige affærer

Analyse af kvinders skjulte sidespring og hemmelige affærer

Statistik og fakta: Hvorfor kvinder boller udenom bag deres mænds ryg?

Hvad får kvinder til at være utro? Utroskab handler sjældent om sex eller om kærlighed. Ofte handler utroskab om det individuelle behov for at se en ny side af sig selv, eller gense en side vi havde glemt der var. Et behov for at mærke forelskelse, begær, erotik eller hvad end følelse affæren bringer med sig.

Mænd vælger ofte at være utro sammen med helt fremmede kvinder, mens vil kvinder i højere grad vælge en ven, bekendt, kollega eller måske en gammel ’flamme’ – altså én, som kvinden kender og værdsætter i forvejen – som sit foretrukne sidespring.

Mit sidespring var frækt, spændende, nyt og anderledes. Jeg følte mig begæret, uimodståelig, lækker og helt høj på endorfiner af det forbudte sex med en fremmed ukendt mand.

Top 10 årsager til at kvinder boller uden om og er utro

Hvorfor er kvinder utro, for sjov eller kærlighed?

Årsagerne til utroskab er mange, viste en stor ALT for damerne-undersøgelse blandt 877 kvinder, der spurgte: Hvorfor er man utro? Her afslørede over halvdelen af deltagerne, at de selv har prøvet at være utro.

SEX I DAG?

Blandt dem, der havde været deres partner utro, svarede 32 procent, at de kun havde gjort det én gang. Omvendt havde lige under halvdelen dyrket utroskab to til fem gange – og så var der 23 procent, der havde været utro mere end fem gange. Sammenlagt havde halvdelen (51 procent) faktisk været utro med den samme gennem længere tid.

Fristet af at være sammen med en anden end min mand

For rigtig mange er utroskaben altså ikke en “hovsa-oplevelse” til en julefrokost eller det hurtige engangsknald på et kursus langt væk hjemmefra. Men hvorfor er man utro, tænker du måske.

Årsagerne til de kvindelige ALT for damerne-læseres utroskab var mange, men to ting gik igen i deres svar: 44 procent var utro, fordi partneren ikke sagde dem noget mere, eller fordi de følte, at de manglede noget i deres parforhold, som de kunne få et andet sted. 32 procent svarede, at de simpelthen mødte en, som de tændte på.

Danskere er blandt de mest utro i verden. Således er intet mindre end 46 procent af alle gifte danskere hinanden utro, viser undersøgelsen.

Hvis man møder en overlækker mand der bare VIL have sex med en, så siger ens underliv “Ja tak”, der opstår en brand der kun kan slukkes med hans begær, berøringer og pik.

Top 10 årsager til, at kvinder knalder uden om

  1. De keder dig og søger spænding.
  2. De føler dig uelsket hjemme og længes efter kærlighed.
  3. De får ikke nok sex.
  4. Sex med deres faste partner er kedeligt, og de trænger til lidt afveksling.
  5. De vil gerne møde en ny partner, inden de beslutter sig for at lade sig skille fra din nuværende.
  6. De vil føle sig værdsat og bekræftet.
  7. De vil hævne sig på deres partner, fordi han/hun har været dem utro tidligere.
  8. De savner passion og følelsen af at være nyforelsket.
  9. De mistænker deres partner for at være utro og trøster sig selv med en anden.
  10. De ved ikke, hvorfor de er utro – de kan bare ikke sige nej, når muligheden er der.

 

Utroskabs boomerang: Jeg har prøvet at være utro. Jeg har prøvet at være den, en anden var utro over for. Og jeg har prøvet at være den, en anden var utro med.

porno med danske piger