Her får du en større, tykkere og længere penis!

Her får du en større, tykkere og længere penis!

OPGRADERE DIN PENIS

Drømmer du som så mange andre mænd om at få en større penis? Vi findes en bred vifte af produkter, der kan opfylde dit ønske – permanent eller bare for en ekstra hed og lang nat i soveværelset.

Klassikeren, som de fleste har hørt om, er en penispumpe. Den får svulmelegemerne i penis til at blive større ved hjælp af vakuum, så du bliver dejlig hård og kan opretholde erektionen i længere tid. Derudover kan du også opleve stimulation af penis mere intenst efter brug af en penispumpe.

Ønsker du en permanent forlængelse af din penis, er en penis forlænger noget for dig – men du skal være tålmodig og disciplineret, da den kun giver resultater ved regelmæssig og længerevarende brug. Den nemmeste, billigste og hurtigste måde at få nogle ekstra centimeter på, er et penis sleeve eller hylster, som sættes på penis og giver mere længde og omfang med det samme.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan en større penis bidrage til en mere intens sexoplevelse for både dig og din partner. Tag også et kig på vores øvrige sexlegetøj for endnu større nydelse i soveværelset.

Penis Forlænger

Androextender Penis Forstørrer Mange mænd er utilfredse med størrelsen af deres penis og frygter, at den er mindre end normalt. Men hvad er normalt? Den gennemsnitlige penislængde blandt danske mænd ligger på omkring 14 cm i erigeret stand. Uanset om du ligger under, over eller lige på gennemsnittet, så er penislængden selvfølgelig ikke altafgørende. Men hvis du drømmer om at få en større penis, så kan du nu få din drøm opfyldt – helt uden operationer eller piller.

SEX I DAG?

En penis forlænger ligner en slags seletøj, der sættes fast omkring penis for at strække den, hvorved der dannes nye celler i vævet og den bliver længere. Modsat penisringe, en penispumpe eller et penissleeve er en penis forlænger en permanent løsning til en større penis. Til gengæld kræver den en længerevarende og regelmæssig anvendelse, før du begynder at kunne se resultater, så du skal være tålmodig og disciplineret. Men det hele er umagen værd, for du får ikke kun nogle ekstra centimeter i underbukserne, du får et helt nyt selvværd og ikke mindst et bedre sexliv.

Penis Sleeve

Et penis sleeve giver dig op til flere centimeter mere i både længde og omfang. Til forskel fra en penis-pumpe eller penisforlænger kræver et penis sleeve ingen forberedelses- eller ventetider – det giver dig en større penis med det samme. Til gengæld holder effekten kun, så længe du bærer det. Men et penis sleeve gør faktisk mere end kun at forstørre din penis. Det giver dig en dejlig stram fornemmelse og kan hjælpe dig med at holde længere, især hvis du supplerer med en penis-ring.

Nogle penis sleeves har ekstra pirrende riller eller nopper, hvorimod andre er lavet i penisdesign for en naturtro oplevelse. I kan endda få penis sleeves lavet af et hudlignende materiale, så den føles som den ægte vare. Nogle modeller er tilmed udstyret med en vibrator, der pirrer jer begge yderligere. Savner I at mærke hinanden direkte med et helt dækkende penis sleeve, kan I vælge en penis manchet, der kun dækker over en del af skaftet. Et penis sleeve er ikke kun et effektivt hjælpemiddel men et lækkert sexlegetøj til par, der lover større nydelse for begge partnere.

Penispumpe

Powerhouse Pump – Powerful penispumpeVille det ikke være dejligt, hvis det var muligt at forstørre din penis i løbet af ganske kort tid, så du kunne imponere din partner med en ekstra fyldig og fyldestgørende præstation? Hvis du nikker ja til dette, er du kommet til det helt rigtige sted, for så er en penispumpe lige noget for dig. Den består af en cylinder og en pumpe, der tilsammen skaber et vakuum omkring din penis, hvilket får blodet til at strømme ud i svulmelegemerne og gør den længere, tykkere og hårdere.

Jo længere du pumper, desto større bliver den, men stop med at pumpe, hvis det begynder at gøre ondt! Nu kan du fjerne penispumpen og nyde resultatet, som kan holde op til flere timer. Brug evt. en penisring for en længerevarende effekt. Vær forberedt på, at din penis nu ikke kun er større men også mere følsom – så det er en win-win-situation for både dig og din partner. Penispumper kan fås i forskellige varianter, fra simple håndpumpemodeller til modeller med automatisk pumpe og til vibrerende penispumper, der også fungerer som onani produkt.

Bliv superlover, få din penis mere stiv og hold længere under samleje.

porno med danske piger