Top 5 sexstillinger der får din penis til at føles større..!

Top 5 sexstillinger der får din penis til at føles større..!

Guide med video og fotos til bedre sex!

Giv din partner følelsen af lidt længere og tykkere pik.

“Girls Love Men With Bigger Cocks” God råd til stillinger i sengen hvis din partner har en lille penis og i begge gerne vil mærke mere.

Du har helt sikkert hørt det før, “penisstørrelse er ikke så vigtig” når nogle skal være diplomatiske og sige det korrekte… Men mange piger kan godt lide lidt større pikke, og mange nyder den fulde længde eller følelsen af at være fyldt ud, men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal til at have en stor megamonsterpik for at give hende det hun gerne vil have. Faktisk foretrækker mange piger en mindre penis det meste af tiden, men ønsker lejlighedsvis en smule ekstra for at mærke lidt mere og blive stimuleret på en anden måde.

Vi har fundet nogle sex-positioner og tricks, der kan hjælpe med at skabe denne følelser for din koner eller kæreste, selvom du ikke er født med den største pik.

Her får du en større, tykkere og længere penis!

Liggende Doggy med puder:

Dette er en af ​​vores favoritter af så flere grunde. Det kan opnås af næsten hvem som helst, og med det mener vi gamle som unge, store eller små. Hun ligger fladt på maven, men med en eller to puder lige under maven. Dette løfter hendes hofter og røv og giver hendes vagina en god vinkel for ham at glide ind i. Fordi hendes bryst er nede, mens hendes røv er oppe, denne vinkel skaber en stramhed i hendes vagina, der omslutte penis tæt og penetration føles derved strammere for begge parter.

SEX I DAG?

Større Penis med Jes-Extender og Male Edge – De bedste penisforlænger!

Missionær med et twist:

Dette er en slags sakseposition, der giver mulighed for dyb penetrering og god kontrol af penis. Det er lidt som missionær med et twist og kommer fra Kama Sutra, men er overhovedet ikke for snoet eller svært at komme ind i. Hun ligger på ryggen med det ene ben lige og det andet hævet i luften. Han strækker sig mod låret, der er på sengen, glider ind i hende, mens han holder sit andet ben op på brystet / skulderen. Det giver ham mulighed for at komme helt ind i hende meget dybere end bare en grundlæggende missionær, og kan give en illusion om mere længde.

Pump din pik og ego større! med en penispumpe!

Omvendt cowgirl med puder:

En anden  yndlingsstillinge er den hvor pigen er på toppen, med numsen mod mandens ansigt. Hvis man lægger et par puder under hans bagdel, hæver dette hans hofter og penis kommer endnu mere op i hende og giver en fyldigere, dybere følelse end hvis han bare skulle ligge fladt, og da hun har bevægelseskontrollen, tillader det hende at fylde sig selv, som hun vil. Dette fungerer også i “foran cowgirl”, men har ikke den samme dybde og vinkel, som det at side omvendt.

De bedste Penis forlængere og Penis pumper

Analsex:

Anal penetration er ikke en seksuel stilling for alle, men den er bestemt meget populær. Den analale passage vil altid være strammere og mindre elastisk end den vaginale, så for den ultimative følelse i fylde og dybde vil analsex – med en hvilken som helst størrelse af penis – opnå det. Her er 2 forslag til analsex stillinger.

Missionæranal: I missionærpositionen, med hende på ryggen og ham på toppen, men penis kommer i stedet i anus. Det er lidt akavet, især for hende at holde sine ben og røv i den rigtige position, men kan være meget sjov og super sexet, hvis anal er noget for jer.

Sphinx Position (på billedet): Dette er en slags sænket Doggy-stil med hende nede på sin mave med det ene ben til siden (lidt som en frø’s ben), og det andet strakt. Derefter ligger han ned over det strakte ben og ligger lavt med maven mod ryggen, ind i hende bagfra. Det er fantastisk til både anal og vaginal sex.

Jockey sexstilling:

Jockey er en slags blanding af Doggy og Sphinx og er en fantastisk position for kvinder, der måske kan lide at være lidt mere passive, under sex, og for mænd, der kan lide at røre og have magten. Hun skal være på hendes mave, benene lige bag hende, og ham, der strækker sig over hendes lukkede ben, siddende lige under hendes popo, med hendes ben lukket, kommer han ind i hende bagfra . Det er fantastisk med den stramme følelse for både ham og hende, og de lukkede ben der klemme omkring hans pik, og han har al kontrol over bevægelse og dybde.

porno med danske piger