Hjemmerøvere overfaldt mig og misbrugte alle mine huller

SPAR MANGE PENGE

Jeg er en pige på 47 som for nogen tid havde en frygtelig oplevelse.

Jeg er, som en sjældenhed nu til dags efterhånden, gift på 19. år, og har 2 store piger, som ikke længere er hjemmeboende. Min mand er ofte ude at rejse med arbejdet, og så skal jeg helt alene have en hverdag til at fungere herhjemme. Jeg arbejder i en børneinstitutionen, så tiden bliver aldrig for lang, når han ikke er hjemme. Dog er sengen meget tom, når han ikke er der. Dette var igen en sådan periode, hvor han var bortrejst, og det var næsten 3 uger siden vi havde kysset farvel, så jeg var begyndt virkelig at savne ham.

Det var en fredag aften, og ugens strabadser var netop vasket af kroppen, under den varme bruser. Nu ventede den varme sofa og mit ugentlige højdepunkt i fjernsynet, et musikprogram hvor seerne hver uge skulle stemme den ”ringeste” hjem.

Strikketøjet var klar, tæppet over min krop, og en god kop te. Nu skulle jeg nyde det! Det havde været en forfærdelig uge, med skrigende unger og underbemanding, men nu var det hele glemt, og livet var godt. Da programmet var slut, sad jeg og surfede lidt rundt på min iPad, og kom forbi nogle erotiske sider. Det var ikke pornografiske billeder, men nøgne mennesker fotograferet i alle mulige, og umulige, stillinger og situationer.

Jeg kunne mærke at varmen bredte sig i min krop, og ville ønske at min mand var hjemme, for jeg kunne mærke, at jeg blev lidt liderlig af disse billeder. Jeg sad og nussede mig selv uden på trusserne, mens jeg bladrede rundt mellem billederne, og kunne mærke at den begyndende våde plet, blev større og større. Jeg besluttede at det var sengetid, og gik i badeværelset for at børste tænder. Jeg overvejede om jeg skulle give min liderlige krop en god omgang inden jeg sov, men orkede det ikke, så det blev kun til et trusseskift, og så under dynen. Jeg faldt næsten omgående i søvn.

Jeg vågnede ved et rabalder et sted i huset. Forbandede katte, tænkte jeg, og stod op for at se hvad der var sket. Vi havde 3 katte, og det var ikke ualmindeligt at de lige skulle slås midt om natten, når søvnen var bedst. Den gamle kat, havde haft sin opvækst sammen med en labrador retriever vi havde, så den havde lært hvordan man kunne hoppe op og aktivere håndtaget på døre, så alle døre altid stod åben i huset.

Jeg gik, nærmest i søvne, rundt i huset, og kunne mærke at det trak, som jeg nærmede mig køkkenet. For satan, tænkte jeg, bagdøren stod åben, og den gamle kat var i gang med at spise. Jeg var ellers næsten sikker på at jeg havde låst den dør, da jeg gik i seng. Halvsovende vraltede jeg ind omkring toilettet, og tissede inden jeg kunne fortsætte min dejlige søvn. Jeg havde ikke gennemskuet, hvad der havde larmet, men det var nok bare den dumme kat.

Jeg blev færdig, fik mig tørret og trukket trusserne op, og gik mod soveværelset. Netop som jeg kommer ud af toiletdøren, bliver jeg grebet af en person. Jeg når lige at give et kort skrig, inden en stor hånd kommer for min mund. Hånden der først greb mig, fik fat i mit ene bryst, og jeg blev trykket ind mod denne persons krop. Det var en stærk mand. Jeg kunne ikke bevæge mig, var bare fastholdt som i en skruestik.

Jeg så 2 andre bevæge sig rundt i huset, de gik fra værelse til værelse, som for at undersøge om der var flere i huset. Hun er alene, hørte jeg den ene sige, og ham der fastholdt mig spurgte mig så; Hvis jeg nu fjerner min hånd fra din mund, skriger du så? Jeg stod helt forstenet, og kunne hverken nikke eller ryste på hovedet, ja, jeg kunne ikke engang tænke tanken om jeg ville skrige eller ej, min krop var helt på stand by, ren automatik. Han spurgte en gang til, og denne gang klemte han voldsomt om det bryst der lå i hans hånd. Jeg fangede mig selv ved den lette smerte, og rystede på hovedet. Han fjernede forsigtigt hånden for min mund, og jeg gispede efter vejret. Jeg havde slet ikke bemærket at jeg ikke havde kunnet trække vejret i den tid han holdt mig for munden.

Manden slap nu mit bryst, og greb mig fast om den ene arm. Hvor er værdierne, spurgte han, og førte mig ind i stuen. Det eneste jeg kunne komme i tanke om var de 2 glas min mand havde i sit klædeskab, hvor han fyldte mønter i. Det plejede at være det sted i huset der var flest kontanter, og manden førte mig nu ind i soveværelset, og smed mig ned på sengen.

En af de andre mænd var gået med og åbnede skabet, og fandt hurtigt de 2 glas. Det er kun småpenge, sagde ham ved skabet til manden der havde holdt mig fast. Det virkede til at det var ham der var bossen. Den tredje mand kom også ind i soveværelset, og kunne fortælle at der umiddelbart kun var elektronik af værdi i resten af huset. Bossen kiggede på mig og sagde: For sidste gang, hvor er værdierne?

Jeg havde ingen ide om hvad han kunne finde på at gøre ved mig, så tårerne begyndte at trille ned af mine kinder, mens jeg fik fremstammet at vi ikke var velhavende, og ikke havde andet af stor værdi end elektronikken. Han kiggede intenst på mig, og jeg kunne ligesom se at han troede på mig, hvilket fik en lille følelse af lettelse til at sprede sig i min fuldstændig anspændte krop.

Den tredje mand forsvandt igen ud af soveværelset, og jeg kunne høre at han gik i gang med at pakke anlæg, bærbare, iPad, mobiltelefoner, og hvad der nu havde værdi for dem, sammen, og gjorde det klar til at slæbe med. Bossen stod stadig og kiggede på mig. Jeg lå her på sengen, sammenkrøbet, kun med trusser på, og jeg kunne mærke at han studerede min krop.

Den anden mand havde gennemrodet det ene skab hvor møntglassene havde stået, og var nu i gang med det andet skab. Det første han får øje på, er en attachetaske. Nå nå, siger han, og smider den på sengen, for at åbne den. Det er da vist en liderlig dame vi har med at gøre, siger han, da indholdet åbenbares. Han vender sig om mod skabet og fortsætter sin eftersøgning for værdier.

Hun er til tissesex, siger han inde fra skabet, og kaster et latex lagen hen over skulderen, så den lander på sengen og mine ben. Da han rejser sig op fra skabet, og vender sig om, har han et sæt hånd og fodlænker, som kan spændes rundt om sengen.

Bossen som ikke har sagt noget i lang tid, udstøder et lille grynt, og siger så; Hvis du ikke vil ud med nogle værdier, må du betale med naturalier! Fra da kufferten blev åbnet havde frygtet at det skulle ende i dette, men kunne slet ikke overskue noget som helst. Bossen sagde nu at jeg skulle tage mine trusser af. Jeg ikke engang tænkte på at protestere, jeg var ligesom i et stadie af total afmagt. Havde nogen sagt at jeg skulle springe ud fra et højhus, havde jeg nok gjort det, sådan bare uden videre.

Jeg fik trukket mine trusser ned om hoften, og krænget dem af mine ben. Put dem i munden, hørte jeg bossen kommandere. Jeg proppede dem i munden, og glædede mig over at jeg netop havde taget friske trusser på inden jeg gik i seng. En fuldstændig ligegyldig ting, set i forhold til den situation jeg befandt mig i, men det viser meget godt, hvilken basal tilstand jeg var i.

Rejs dig op, hørte jeg ham fra skabet kommandere. Spred det latexlagen ud og spænd de to lænkeremme rundt om sengen. Jeg kunne finde ud af det med lagenet, men bossen tog over med lænkerne da det tog for lang tid.

Det gjorde mig godt at bevæge mig lidt. Det var ligesom at noget af adrenalinen forsvandt fra kroppen. Den tredje mand kom igen ind i soveværelset, og udbrød; Hold da kæft, skal vi have sexparti? Og så forsvandt han igen. Bossen hev mig hen til ham, og han befamlede mine bryster. Han kørte sine hænder ned af min krop, hen over hofterne, om på mine balder, som han gav et lille klem.

God røv, sagde han ind i mit øre, og fortsatte sin opdagelses tur rundt på min krop. Han kørte en hånd forbi min fisse, og det gav et lille gib i mig. Skabsmanden havde i mellemtiden løsnet sine bukser, og stod med sin pik i hånden og rystede den, for ligesom at gøre den vågen. Kom herover søster, sagde han, sæt dig på knæ her foran mig, og smag på den her.

SEX I DAG?

Bossen holdt mig fast, fjernede mine trusser fra munden, og sagde; Hvis du leger med, slår vi dig ikke, ellers… Jeg var nu kommet mig så meget, at jeg faktisk følte at jeg havde styr på situationen, og var faktisk nået frem til samme konklusion. Jeg var i gang med at overbevise alle fibre i min krop, at det næste der ville ske i mit liv, var at jeg skulle have sex med tre mænd på én gang.

Da jeg var på vej på knæ, og hans pik passerede forbi mit ansigt, ramte tanken mig at jeg skulle have sex med 3 mænd, og kunne mærke at det var en varm fornemmelse, denne tanke fremkaldte. Det var ikke tanken om at jeg ville blive voldtaget, men sex med 3 mænd. Det måtte være Stockholm syndromet.

Jeg fattede manden om hans hofter, og tog hans halvstive pik imellem mine læber. Han var godt udstyret, tænkte jeg, den var kun halvstiv, og fyldte min mund godt ud. Jeg begyndte at glide mine læber over hans skaft, og pikken voksede både i omfang og længde. Der gik ikke længe og han havde fået fuld rejsning. Jeg kunne smage at den ikke var nyvasket, ikke at den var ulækker, men den smagte meget af pik. Han begyndte at stønne mere højlydt, og mine tag blev dybere og dybere.

Jeg hørte nu mig selv afgive et støn, og i samme øjeblik blev min mund fyldt med sperm. Jeg lod spermen glide ud af mundvigen, og det ramte mit bryst. Hvad fanden, hørte jeg skabsmanden bande. Du skal fandme ikke spytte mit sperm ud, og de sidste 2 sprøjt i min mund blev slugt. Slik dine patter rene, kommanderede han, og jeg løftede mit bryst, og med hjælp fra en finger fik jeg samlet alt spermen på mit bryst, og slikkede det i mig.

Bossen havde i mellemtiden fået sig afklædt, og den tredje mand var også kommet tilbage. Han havde nogle flasker i hånden. Læg dig på sengen, kommanderede bossen. Jeg blev spændt fast, på både hænder og fødder. Sådan fastspændt lå jeg i et X, og var total i deres vold. Nu fandt jeg ud af hvad det var for nogle flasker tredjemanden var kommet med. Jeg blev overhældt med madolie.

Det var den gode jomfru olie han havde taget. Straks overdænget af olien, var tredjemanden i færd med at fordele den på min krop. Det føltes faktisk godt. Han nærmest masserede olien i huden. Bossen havde fundet mit blindfold, en maske jeg havde fået af min mand, som han satte på mit ansigt. Så kan vi vist godt smide de her, hørte jeg ham sige. De havde haft nylonstrømper trukket over ansigtet, i bedste Olsen-banden stil.

Nu havde jeg mistet en sans, og skulle lige vænne mig til ikke at kunne forberede mig på hvad der kom. Min hørelse blev omgående skærpet, samt min følelses sans fik et boost. Det næste jeg mærkede var ikke mindre end 6 hænder der gled rundt på min krop. De var alle steder, på mine patter, mave, lår, læg, min fisse, mine arme.

Efter en små 15-20 sekunder, var jeg helt forfalden. Det var en fantastisk fornemmelse at blive masseret på hele kroppen af så mange hænder. Der kom et, Åh, fra mine læber, og det bemærkede mine voldtægtsmænd også. Jeg tror hun kan lide det, sagde en af dem.

HOT: Indbrudstyv passivisere ægtemanden og knepper hustruen!

Det næste jeg fornemmede var at en af mændene satte sig overskrævs ved mit ansigt. Han slog mig på munden og kinderne med hans pik. Jeg tror det var bossen. Som jeg forestillede mig han sad, måtte han have en kæmpepik. Han trykkede nu sin pik mod mine læber, og jeg skilte dem forsigtigt ad. Pikken gled langsomt ind i min mund, og jeg slikkede let på hovedet som den gled længere og længere ind. Min forestilling om hvordan han sad på mig fik jeg nu bekræftet. Han var placeret med ansigtet mod resten af min krop, og masserede mine patter mens jeg slikkede stille på hans pikhoved.

Så mærkede jeg en tunge mod min fisse. Det var et langt, tungt slik, som endte på min klitoris. Det gav et sæt i mig, da jeg mærkede tungen, men det var ikke et rædsels udbrud, nej, jeg var blevet til et liderligt voldtægtsoffer. Jeg hørte mig selv udbryde et, Uhmm, og intensiverede pikslikningen på bossen.

Han tog pikken ud af min mund, og hans nosser faldt tungt mod min mund. Jeg fortsatte samme behandling af hans tunge nosser, som pikken havde fået. Jeg slikkede og sugede hans nosser, som var barberede, og meget dejlige. Jeg fornemmede duften fra hans røv, og jeg slikkede mig vej op af nosserne mod mellemkødet. Bossen fornemmede min intension, og rykkede en anelse længere ned, for at placere sit røvhul lige ud for min tunge og mund.

Da jeg satte tungen mod røven hørte jeg et tungt støn fra bossen, og jeg slikkede ham godt og grundigt i røven. Jeg fornemmede at han sad og onanerede sin pik imens, og pludselig rykkede han enden væk, og pressede igen sin pik langt ind i munden på mig. Han mundkneppede mig kun kort tid, inden han tømte sit spermlager direkte ned i min hals, og jeg sank adskillige gange, inden han var færdig med at sprøjte.

Skal vi ikke løsne hende, jeg kan ikke rigtig være med, hørte jeg den ene sige, og snart sad jeg øverst på alle fire, i en 69’er med ham der slikkede min fisse. Jeg tog resolut hans pik i munden, og slikkede ham i nogle dybe tag. Det var skabsmanden. Det kunne jeg kende på pikken.

Pludselig blev jeg revet i håret, så mit ansigt kom opad. Straks var der en ny pik i min mund. Det var den tredje mand. Pikken lugtede virkelig af pik, så jeg tog nogle dybe sug på den, og fik den hurtigt gjort i brugelig stand.

Den kom hurtigt op i fuld erigeret tilstand, og jeg slikkede igen på en fuld optanket pik. Det var en dejlig pik. Den havde en omkreds der passede perfekt i min mund, og var derfor dejlig at slikke. Til gengæld var det en enorm lang pik. Som jeg slikkede den dybere og dybere, kunne jeg mærke at den stødte mere og mere mod min hals. Jeg følte nu pikken nede i min hals, og jeg var ikke ved roden endnu. Jeg fortsatte at gå dybere, og endelig nåede jeg til roden, og det føltes næsten at han havde pikken nede i min mave.

Jeg tog ham i nogle stille og dybe stød, fra glans til rod, og det varede da heller ikke længe før jeg fornemmede de lange, seje sprøjt nede i min hals. I mellemtiden havde bossen tømt flasken med oliven olie på min ryg, og havde masseret både ryg og røv. Jeg var nu sovset totalt ind i olie, og jeg føltes utrolig glat. Til gengæld bevirkede det at min hud blev smidig under deres hænders behandling.

Jeg havde opgivet at følge med i hvem der gjorde hvad ved mig, jeg var bare hengivet til deres mange berøringer, og min egen liderlighed. Jeg tænkte slet ikke mere på at det var indbrudstyve, nu var det bare det bedste knald jeg til dato havde oplevet. Jeg blev slikket godt og grundigt i min fisse, jeg havde et par hænder der masserede omkring min røv, og som kørte ned ad min ryg, for at vende tilbage til min røv. Endeligt var der den enorm lange pik der stadig kørte i min mund, og som lige havde sendt kaskader af sperm ned i min hals.

Jeg mærkede hænderne på røven fokusere mere og mere på min anus, og en finger blev forsigtigt kørt op i min røv. Skabsmanden var kravlet ud under mig, og havde sluttet sig til bossen henne ved min bagdel. Jeg fornemmede hvordan min fisse brændte, og snart ville have noget pik. Der kom mere olie på min røv, og jeg fornemmede hvordan det løb hele vejen forbi mit røvhul, for at passere min åbne fisse og dryppe ned på latexlagenet.

2 finger kørte ind i min fisse, og jeg gav et stort længsels suk. Så mærkede jeg 2 fingre køre ind i min røv, så i min fisse, tilbage til røven, og det føltes helt fantastisk. Jeg mærkede nu at flasken blev sat for mit røvhul, og olien løbe ind i min tarm. Så kom de 2 fingre igen. Denne gang gled de bare ind uden den store modstand. Olien gjorde sit arbejde godt, jeg følte ingen ubehag ved fingrene der udvidede min ringmuskel.

Nu var der 3 fingre, og snart var der 4. Sådan blev jeg kneppet i nogen tid i røven. Nu begyndte den anden mand samme behandling af min fisse, alt imens hånden i røven var begyndt at presse på med den sidste finger. Jeg mærkede at presset mod min ringmuskel blev mere intensiv, men det gjorde ikke ondt, og jeg kunne også fornemme at jeg blev mere og mere udvidet.

Det føltes himmelsk. Pludselig lød et svup, og hele hånden havde passeret muskelen. Han kneppede mig nu i røven med hans næve, først forsigtigt, så mere og mere intenst. Jeg havde aldrig troet at det ville kunne lade sig gøre, men hvor var det skønt. Nu mærkede jeg så at det samme var ved at ske i min fisse, og snart var den også indenfor.

Det var helt vildt, helt vildt fantastisk, jeg var kommet lidt til mig selv, havde de trukket deres hænder til sig, og jeg lå slapt på sengen, fuldstændig brugt. Den lange pik var gået i køkkenet, og havde fundet 3 øl i køleskabet, jeg hørte at de åbnede dem og drak. De tømte hurtigt øldåserne, og hældte det sidste ud over mig. Nå, men hun skal vel også kneppes, hørte jeg skabsmanden sige, og så lagde han sig på sengen med benene ud over kanten. Bossen tog mig, og løftede mig op på skabsmanden, som var jeg en pude der lige skulle flyttes.

Skabsmanden var klar, og jeg blev trukket ned over hans pik. Jeg var stadig helt tommelumsk efter den behandling jeg lige havde fået, og var ikke særligt samarbejdsvillig. Skabsmanden nev mig i begge mine brystvorter, og fastholdt trykket på dem, hvilket fik mig tilbage til denne virkelighed. Jeg begyndte at ride hans pik, og bossen hoppede op i sengen, så hans pik var lige ud for min mund. Jeg tog pikken i munden, og begyndte at slikke ham.

Nu mærkede jeg tredjemanden lægge an mod mit røvhul, og han trykkede pikken indenfor, uden den mødte den store modstand. Vi gled ind i en rytme, og jeg blev nu kneppet i alle mine huller. Den lange pik i min røv kunne jeg mærke kørte helt i bund, og det bevirkede at pikken i min fisse blev trykket mod mit G-punkt, samtidig med at klitorissen blev masseret mod hans pikrod.

Dertil en pik, en tyk pik, der kørte i min mund, blev for meget for mig. Jeg kom igen og igen og igen. Jeg havde ikke fornemmet det i situationen, men jeg havde åbenbart haft en sprøjteorgasme, for skabsmanden som lå under mig, var pladdervåd op ad mave og bryst.

Bossen greb mig nu fast om mit hoved, og styrede rytmen og dybden for mit slikkeri. Han trykkede mit ansigt helt ind mod sin mave og holdt mig fast der, mens han igen tømte sin sperm ned i min hals. Jeg kunne fornemme at pikkene i de resterende huller også var klar til at komme, og i det samme kunne jeg mærke de dybe sprøjt i både fisse og røv.

De rejste sig og spændte mig atter fast på hænderne. Jeg fik mine trusser stukket i munden, og kunne høre at de rodede med kufferten. Så mærkede jeg en enorm dildo blive kørt langt op i min røv, og kort efter en endnu større i min fisse. Jeg klynkede, men lyden blev dræbt af trussen i min mund. De tog trussen ud af min mund, og gav mig dem på, for derefter at lænke mine ben. Her lå jeg. Lænket til sengen i et X, på et latexlagen, blindfolded, og med nogle enorme dildoer i både fisse og røv.

Jeg hørte at de tog tøj på, talte og grinte til hinanden, mens de gik mod køkkenet. Jeg hørte de gik i køleskabet, og nogle dåser blive åbnet. Jeg forventede at de ville tage deres rov, og forsvinde ud af min verden, men de kom atter ind i soveværelset, og jeg fornemmede at de tog opstilling på de 3 sider af sengen.

Jeg var skrækslagen, skulle jeg nu knivstikkes, eller ville de banke mig ihjel med en hammer, jeg var dødsens angst. Jeg hører dem lyne deres bukser ned, og snart efter bliver jeg ramt af deres stråler. De pisser mig på mave og bryst, fisse og ansigt.

De tømmer alle 3 deres blærer ud over mig mens de drikker det sidste af deres øl. De smider de tomme dåser oven på mig, lyner op, og går. Bossen kommer kort tilbage, og løsner den ene lænke ved min hånd med ordene; Undskyld, og de forsvinder ud af mit liv.

porno med danske piger