Husk altid at tage kvindelige blaffere med op!

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde besluttet mig for at købe en ny bil, så var taget ud for at kigge hos nogle forskellige bilhandlere, og fandt en lækker station wagon.. Lige min stil – Stor rummelig bil med plads til det hele. Jeg får selvfølgelig lov til at prøvekøre bilen før jeg beslutter mig endeligt, og kører ud på en stille landevej, hvor den kan få lov til at brænde lidt diesel af.

Efter ganske få kilometer kommer der en blaffer gående langs vejkanten, med udstrakt arm og tomlen opad… Havde ellers besluttet mig for aldrig at samle blaffere op, men da jeg kommer nærmere kan jeg se at det er en kvinde, og tænker ”Så lad gå denne ene gang”..
Jeg stopper bilen, og kører ind til siden, lige foran den unge kvinde. Hun sætter tempoet op og da hun åbner døren møder jeg det kønneste ansigt, og en veldrejet figur. Hurtigt hopper jeg ud af bilen, og løber om til hende for at hjælpe med den tunge taske. Kyler den lystigt ind i det store bagagerum, og hopper om på forsædet igen.

”Hvor skal du så hen af i verden?” spørger jeg interesseret. Hun kigger over på mig med et halvfrækt blik og svarer at hun bare gerne vil køre med derhen hvor jeg skal.’Mit hjerte banker et ekstra slag, inden jeg får fremstammet et ”okay”. Langsomt triller vi af sted igen, men kan ikke lade være med at beundre hende ud af øjenkrogen, og ligger til min store overraskelse mærke til at hun sidder med let spredte ben, og den ene hånd halvvejs begravet op under kjolen…
”Har du det varmt?” spørger jeg mens jeg holder et stift blik rettet på vejen. Hun sukker dybt, og nikker, mens hendes hånd forsvinder længere op under kjolen. Efterhånden som hånden når længere op mellem hendes ben, blotter hun mere og mere af sine lår, for til sidst at røbe at hun ingen trusser har på.

Et øjeblik mister jeg fokus på vejen, og bilen laver en svag bue på vejen. Hun kigger over på mig og beder mig holde øje med vejen i stedet for hende, men at jeg da gerne må røre nu hvor jeg ikke kan kigge med. Hun griber min højre hånd og placerer den på hendes knæ, lader den langsomt glide ned langs hendes bløde lår for til sidst at stoppe ved hendes glatte mis. Kan mærke varmen fra hendes fugtige læber, og lader en finger glide ned mellem dem, for at lege med hendes klit.
Hun stønner svagt og lader hovedet falde tilbage i sædet, mens hun skyder underlivet fremad.

SEX I DAG?

Hun griber hårdt fat i min arm af liderlighed, og kigger intenst over på mig og spørger med et sultent blik i øjnene, om jeg kan koncentrere mig om at holde bilen på vejen, hvis hun tager min pik i munden. Inden jeg når at svare, er hun allerede godt i gang med min lynlås i bukserne, og får hevet min stive pik frem… langsomt læner hun sig henover mig mens hun kigger op på mig, og lader hendes dejlige mund slutte tæt om mit pikhoved. Det giver et lille sæt i min krop, men holder fokus på vejen og min hånd mellem hendes ben, lader en finger glide op i hendes våde fisse, og kan mærke hendes stønnen i min pik.

Vi nærmer os en rasteplads hvor jeg skynder mig at svinge bilen ind, standser motoren, og lader hende sutte lidt videre, inden jeg spørger om vi ikke skulle kravle om bag i bilen da der er mere plads deromme. Hun smiler i hele ansigtet og begynder at kravle over sædet, da hun når halvvejs over, er hendes røv placeret lige ud for mit hoved, og kan ikke dy mig… ”Jeg MÅ smage den fisse” tænker jeg, og begraver mit ansigt mellem hendes balder, mens min tunge hurtigt finder frem til hendes knop. Hun klynker tilfreds og liderligt, og stopper op så jeg kan får lov til at smage hende ordentligt. Men kun ganske kort, for hun er åbenbart meget trængende og kravler helt om bagi bilen, ligger sig på ryggen med spredte ben og beder mig komme om og kneppe hende.

Sådan et tilbud takker man selvfølgelig ikke nej til, så jeg skynder mig at hoppe om til hende og hiver bukser af. Ligger mig godt til rette mellem hendes ben, mens hun dirigerer min stive pik frem til hendes varme, våde fisse. Der går ikke lang tid før jeg er helt oppe i hende, med hendes skarpe negle boret ned i ryggen på mig, mens der lyder en tung pusten og stønnen fra os begge, og sveder perler af vores kroppe.
Hårdere og hårdere banker jeg pikken op i hende, mens hun med den ene hånd masserer sin klit, til hun er ved at komme. Hun kigger mig dybt ind i øjnene og tigger om at mærke at jeg sprøjter oppe i hende mens hun kommer. Jeg mærker hendes fisse kramper sig sammen om min pik i det hun kommer, og bliver om muligt endnu strammere, og får min pik til at sprøjte i samme sekund…

Jeg synker ned over hende og vil ligger et par minutter sammen for at samle kræfter til at få vores tøj på igen, hvorefter jeg vender tilbage mod bilhandleren og afslutte handlen…

”Den bil SKAL jeg have”… Siger jeg til sælgeren med et selvtilfredst smil på læben, mens jeg kigger på hende…

porno med danske piger