Husk datoerne 21 og 22 Juni – mærkedage for nøgenhed!

Husk datoerne 21 og 22 Juni – mærkedage for nøgenhed!

ÅRETS VIGTIGSTE MÆRKEDAGE!

Den 21 Juni er det “World Naked Hiking Day” og den 22 er det “No Panty day”.

MÆRKEDAG FOR NØGENVANDRING:

Den 21 er det dagen til nøgenvandring, her kan du tage dine naboer eller venner med under armen og vandre en tur ude i det grønne, helt uden tøj på. Nyd den frie følelse og synet af de mange forskellig nøgne kroppe.

World Naked Hiking Day er efter sigende opstået som “National Naked Hiking Day” blandt vandrere på “The Pacific Crest Trail” (4.270 km.), “The Continental Divide Trail” (5.000 km.) og “The Appalachian Trail” (3.500 km), to af USA’s mest berømte vandreruter på henholdsvis 4.270 km og 3.500 km. I de seneste år har traditionen med at vandre nøgen under sommersolhverv spredt sig på den nordlige halvkugle.

HELLIGDAG FOR INGEN TRUSSER DAG:

Den 22 Juni er mest til de frigjorte piger og kvinder eller par, der kan lide at vise sig frem og se andre kigge på en. Dagen er dedikeret til at være trusseløs uanset hvor om du er derhjemme, ude at handle, på job eller ude at cykle en tur iført en kort kjole.

Lad trusserne blive i skuffen i dag… #NOPANTSDAY – No trousers Day/No Pants Day/No Panty Day er et skønt initiativ, vi spår (håber på) bliver en kæmpe succes. “No Pantys Day” er en årlig begivenhed i mange forskellige lande hele verden over, hvor der opfordres til at smide trussen og gå dage i møde trusseløs, om du er klædt i langbukser, kjole eller shorts er ikke væsentligt, så lang tid du bare ikke har noget under.  Lad rygtet sive og ha’ en dejlig trusseløs dag 🙂

SEX I DAG?

Suttetræet er død!

Det nye er et trussetræ – endelig et sted hvor kvinder kan komme af med trusserne.

Se også andre småslemme og røvuartige mærkedage:

INGEN BH DAG

Ta’ på patter dag

Steak & Blowjob

Kage og slikdag!

Onani for verdensfreden

BH-fri dag

Masturbations måned

Se alle de mærkedage du er nød til at huske!!!

porno med danske piger