Ja tak til sex på første stævnemøde (video interview)

Ja tak til sex på første stævnemøde (video interview)

Pigerne bliver spurgt om de har sex på første date!

Rigtig mange kvinder har nok på et tidspunkt tænkt, at de hellere måtte virke lidt kostbare og lade manden vente på sex.

Der er en uskreven regel om, at du kun er kærestepotentiale for en mand, hvis du venter med at gå i seng med ham indtil tredje date. Men reglen er direkte fjollet, hvis du har lyst til ham. Hvorfor så ikke anden, eller femte gang? Og hvorfor skal du ikke bare have sex med han på første aften, hvis I begge to har lyst?

Vi lever ikke i det forrige århundrede! Kvinder kan spise p-piller for at beskytte sig, og mænd kan købe kondomer. I dag er det nemt at undgå både uønsket graviditet og seksuelt overførte sygdomme. Det er i hvert fald ikke de praktiske detaljer, der skal afholde dig fra at gøre det.

Mænd er mere frie end kvinder på deres date

Ifølge en europæiske undersøgelse fra LoveGeist, ligger Danmark nummer 2 på listen over de adspurgte lande, når det kommer til at have sex på første date. 43 procent af danske singler har haft sex på første date.

SEX I DAG?

Sex på første date skaber dog lidt uenighed imellem de kvindelige og mandlige danske singler. Mere en halvdelen (57 procent) af mændene mener, at man godt kan have sex på første date, hvis det føles rigtigt. Den holdning deles kun af hver fjerde kvinde (25 procent). Igen mener størstedelen af mændene, 77 procent, at sex på første date ikke har indflydelse på et muligt forhold.

Hos dig eller hos mig?
Hvis daten udvikler sig til mere, hvor skal det så ske? Halvdelen af europæiske singler foretrækker faktisk at lagengymnastikken foregår hjemme hos deres date. Og det er ikke fordi, de gerne vil liste sig ud efterfølgende og smutte tilbage til deres egen seng. De fleste vil faktisk gerne overnatte hos deres date efter sex. I Danmark vil langt de fleste (83 procent) mandlige singler gerne blive og sove, imens hver fjerde (24 procent) af de kvindelige singler gerne vil sove alene efterfølgende.

FIND DE BEDSTE DATINSIDE HER

Top 3 – Danske singlers forberedelse inden de skal på date og evt. have sex for første gang.

Mænd:

  1. Sørger for at have kondomer med
  2. Gør ingenting
  3. Barberer mig

Kvinder:

  1. Vokser eller barberer sig
  2. Tager sexet/nyt undertøj på
  3. Putter tandbørsten i tasken

HAR DU SEX PÅ FØRSTE DATE!?

Video interview på gaden med helt almindelige piger, der bliver spurgt om de dyrker sex på deres første date, er det ok at gøre det eller stadig lidt tabu?

Find de bedste datingsider både til at få en fast forhold, men og til hyggelige stunder

porno med danske piger